- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
He seninki anlık şokay ben alyttan muayene olcagımı tahmın etmedım .
Öyle bıanda muayene olunca çok kötu oldm ruhsal olarak
İlaç kullandım geçit çok şükür .. Ama ara ara hala tekrarlar sirkeli suyla yıkayınca geçiyor dıye gitmiyorum artık :)
dişi mi bu maşallahh... çook tatlııDün evlat edindik geldikoglusuma bakin hanımlar:))
Hâlâ karar veremedim dün aldik3 haftalikmis ama daha şimdiden yere indi yerde dolaniyo karnima koluma geliyo kafama cikiyo saçımla oynuyor ablasi cok guzel yaa :))Anneeeeeem, adı ne bu güzelliğin?
yaaa çok minnoşDün evlat edindik geldikoglusuma bakin hanımlar:))
çok tatlıı oturuşa bak
Ay yerim ya ben boyle mıncırılacak hayvanları seviyorum okşayıp duracam kuş hemen kaciyo
Evett benim minnakim da araniza katldiii :))ayyy maşallaaahhhhhh topiğimize bir kuş daha geldi
Sende al hayvan sevgisi bulaşıcıdıray bi tek benim evcil hayvanım yokkıskanıom
Oğlan dediler oğlan gbi zaten haylaz hiç yerinde durmuyo :)) kuşlar 1 hafta yemek bile yemezlermis alisamaynca bu dün geldi bugün kolumda :))dişi mi bu maşallahh... çook tatlıı
yaa ben hala düzgün giremiyorum...
Teşekkür ederizz :* :)yaaa çok minnoş
ben alsam köpek alırım onuda temizlemeye gözüm kesmioSende al hayvan sevgisi bulaşıcıdır
Canım benim negatif çıktı. Bugün 29.günüm bitmek üzere işte gün. Sanırım daha erken.Varsa 1 dk içinde çıkıyor canım hadi hayırlısı
Kuşu öyle alıştır sen de o zaman, ablamların kuş sürekli çocuklar ellerinde tuttuğu için uçmayı unuttu, yerde dolaşıyorAy yerim ya ben boyle mıncırılacak hayvanları seviyorum okşayıp duracam kuş hemen kaciyobenim kocayı kediye köpeğe ikna edemedim
Bakalım alışmaya yatkın gibi ama inşallah:)Kuşu öyle alıştır sen de o zaman, ablamların kuş sürekli çocuklar ellerinde tuttuğu için uçmayı unuttu, yerde dolaşıyor
Köpek zor evet o konuda haklısınben alsam köpek alırım onuda temizlemeye gözüm kesmio
Olsun canım hıc uzulme demekkı daha vaktı varCanım benim negatif çıktı. Bugün 29.günüm bitmek üzere işte gün. Sanırım daha erken.
ay bi tek benim evcil hayvanım yokkıskanıom
evet kuzum 2 kaldı bata, olsa çıkardı heralde yaa.. neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok :)Hayırlısı olsun kuzum, bata daha var dimi ama
evet kuzum 2 kaldı bata, olsa çıkardı heralde yaa.. neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?