Yerleşme kanaması olmasınGünaydın kızlar.. Güya reglim başladı demiştim pazartesi günü ama hala kahverengi ve sökülemedi gitti ya..
At tabi canımPerşembe 3 ten sonra çıkıcak olan sonuclar çıkmıs benım mesaj geldi şimdi .
Ama bişey anlamadım .
dombili_xl , A AloeeVeraa , Maria26 kızlar atsam bakarmısınız ?
Anladığım kadarıyla toxo bağışıklığım yok heralde :/
yani bu belirtisizlikle hissedemeyebilirsin erkenden ama olsun bakalım.. hissettiğin an yazarsın bizee:)aa çok erken hissetmişsin. ben 20lerde anca hissederim diye düsünüyorum. ay insallah gösterir :)
Ben de tam 16 da hissetmiştim :))Ayy 12 marta da az kaldi kuzumm @morcivertkedi
Insallah gosterir.. ben 16da kuzuyu hissetmeye baslamistim :)
At canım bakarım benPerşembe 3 ten sonra çıkıcak olan sonuclar çıkmıs benım mesaj geldi şimdi .
Ama bişey anlamadım .
Bizde sorun yok bence testlerde bir ukalalık var :)))))Ay bişey görütorum ama susuyorum ..
bu günlerde ne görsek boş çıkıyor
İnşallah bebeğin ssenınledir canımm
yani ayırt edebiliyorsun demi? yok o bağırsak hareketidir falan diyenlere inat.. biz de o şanslılardanız şükür :) bir de 12 haftalık falandı bir kontrolde, kız olduğunu söylediği kontrol ordan oraya yüzdüğünü görmüştük e tabi yeri genişti o zamanlar, bir de onu unutmam :)Ben de tam 16 da hissetmiştim :))
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba lütfen olsun
İnşallah öyle olur rabbim isteyen herkese versin bebis
Yerleşme kanaması olmasın
Ya da ilaç kullanmaya başladın mı ?
Ben mesela reglken ilaç içersem direk kesiliyor be lekelenme şeklinde geliyor
ben de aynı kanıdayım, kızlara uyduk burada :)) heves ettik belki bizim de çıkar görürüz dedik ama işte herkesin önceden belli olmayabiliyorBizde sorun yok bence testlerde bir ukalalık var :)))))
Bende artık bat gününe kadar yapmicam test mest :))
Canım böyle kahverengi leke gelir diyolar yerleşmede başıma gelmedi ama gelen arkadaşları okudum ..İlaçlar beni kesmez aksine daha çok oldurur. Ama ilacı içmeden de böyle kesik kesikti. Çok koyu kahberengi adet başlanngıcı gibi ama 3 gün başlangıç mı olur? Ya da ne bileyim yerleşme kanaması nasıl olur?
Gayet iyi canım o pozitif olanları işte sende geçirmişsin bi çeşit enfeksiyon gibi. Vücudun bağışıklık kazanmış yani.
Igg olanlar bağışıklığının olduğunu gösteriyo canım yani onların pozitif olması iyi bi şey. Igm olanlar şu an vücudunda o mikrobun olduğunu gösterir ama çok şükür senin şu an vücudunda hiçbiri yok. Ayrıca evet kuzum senin de toxo bağışıklığın yok, ekstra dikkat etmemiz gerekiyo malesef. Benim de yokmuş. Doktor etleri çok iyi pişirerek yememi söyledi, yeşillikleri çok iyi yıkayıp sirekeli suda bekletmemi söyledi, çiğ et türlerinden ve sakatat ve işlenmiş et ürünlerinden (sucuk, salam, sosis, jambon) gibi şeylerden kaçınmamı söyledi. Özellikle ilk 3 ay çok dikkat edilmesi gerekiyo sanırım
Igg olanlar bağışıklığının olduğunu gösteriyo canım yani onların pozitif olması iyi bi şey. Igm olanlar şu an vücudunda o mikrobun olduğunu gösterir ama çok şükür senin şu an vücudunda hiçbiri yok. Ayrıca evet kuzum senin de toxo bağışıklığın yok, ekstra dikkat etmemiz gerekiyo malesef. Benim de yokmuş. Doktor etleri çok iyi pişirerek yememi söyledi, yeşillikleri çok iyi yıkayıp sirekeli suda bekletmemi söyledi, çiğ et türlerinden ve sakatat ve işlenmiş et ürünlerinden (sucuk, salam, sosis, jambon) gibi şeylerden kaçınmamı söyledi. Özellikle ilk 3 ay çok dikkat edilmesi gerekiyo sanırım
Hahhaha aynen öyle ama ben ne dedimmm :)))ben de aynı kanıdayım, kızlara uyduk burada :)) heves ettik belki bizim de çıkar görürüz dedik ama işte herkesin önceden belli olmayabiliyor
Günaydın herkese, tabi canım, attın mı göremedimPerşembe 3 ten sonra çıkıcak olan sonuclar çıkmıs benım mesaj geldi şimdi .
Ama bişey anlamadım .
Yani çiğköfte yememelusin sen canımIgg olanlar bağışıklığının olduğunu gösteriyo canım yani onların pozitif olması iyi bi şey. Igm olanlar şu an vücudunda o mikrobun olduğunu gösterir ama çok şükür senin şu an vücudunda hiçbiri yok. Ayrıca evet kuzum senin de toxo bağışıklığın yok, ekstra dikkat etmemiz gerekiyo malesef. Benim de yokmuş. Doktor etleri çok iyi pişirerek yememi söyledi, yeşillikleri çok iyi yıkayıp sirekeli suda bekletmemi söyledi, çiğ et türlerinden ve sakatat ve işlenmiş et ürünlerinden (sucuk, salam, sosis, jambon) gibi şeylerden kaçınmamı söyledi. Özellikle ilk 3 ay çok dikkat edilmesi gerekiyo sanırım
Aynen ona ben de çok şaşırdım, benim de toxo bağışıklığım yokmuş, hem yıllardır kediyle yaşıyorum hem dışarda da severiz, bakarız, veterinere taşırızMaria26
Çok teşekkür ederim ♥
İlk 3 ay kedileriöden uzak durayım aZcık aşıları falan var ama ben tedbirimi alayım .
Çok şükür .
Toxo bağışıklışığım olmaması şaşrıttı dışardaki hayvanlarla çok içli dışlıyımdır ama :)
Artık onlara hiç dokunamam gerekiyor
İnşallah kuzum hepimizin..inşallahh senden de güzel haber alalım canım..
inşallah hayırlısıyla beklemeye devam napalım kuzum :)Hahhaha aynen öyle ama ben ne dedimmm :)))
Ben bile görüyorum çizgiyi ama ümitlenmicem dedim 6.hissime güvendim regl oldum :)))
Yok herkes aynı değil tabiki bizde de gebelik olsa çıkar belki 5 gün önceden ama olmafıüı için testelr de bekleye bekleye çizgililer çıkıyo belki ..
En iyisi hiç düşünmicem işte ben artık nasıl olsa testler bozuk diceksin regle en az 1 2 kala çok merak edersen bakarsın :)))
Ben zaten dr a gidicem bi de bende hayatta regl gelene kadar test yapmazdım ya stresten başlıyoruz test yapmaya :)))) evde 4 tane kaldı ben onları şimdi saklicam en ulaşılmaz yere koyucam :))))
Anca regl 1 gün kala bakarım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?