En iyi dil altı tabletleri yükseltiyor canım, istersen ilk önce normal tablet dene, benexol olabilir, o bende alerji yaptığı için sonra dil altı almıştım, 15 gün günde 1 adet kullandım, 400 civarında çıktı en son.Hadi ya doktor dahiliye olunca bise demedi yükseltmek için ne yapmalıyım peki folic trio içiyorum b12 var ama bi ise yaramıyor demekki
60lık kutu benim aldığım dilaltı canım, 11. günü aldım.. bitene kadar kullanacaktım ben yanlış mı yapıyorum.. gebe kaldığın için mi bıraktın?En iyi dil altı tabletleri yükseltiyor canım, istersen ilk önce normal tablet dene, benexol olabilir, o bende alerji yaptığı için sonra dil altı almıştım, 15 gün günde 1 adet kullandım, 400 civarında çıktı en son.
Evet canım hayvanlardan biraz uzak dur şu dönemde. Kedilerinin kumunu falan zaten eşin temizlesin hepMaria26
Çok teşekkür ederim
İlk 3 ay kedileriöden uzak durayım aZcık aşıları falan var ama ben tedbirimi alayım .
Çok şükür .
Toxo bağışıklışığım olmaması şaşrıttı dışardaki hayvanlarla çok içli dışlıyımdır ama :)
Artık onlara hiç dokunamam gerekiyor
yani ayırt edebiliyorsun demi? yok o bağırsak hareketidir falan diyenlere inat.. biz de o şanslılardanız şükür :) bir de 12 haftalık falandı bir kontrolde, kız olduğunu söylediği kontrol ordan oraya yüzdüğünü görmüştük e tabi yeri genişti o zamanlar, bir de onu unutmam :)
Etsiz olanlardan yiyebiliriz canım, ama tabi dışarıdan alınan şeyleri çok abartmamak lazım. Sordum onu da doktora etsiz olandan az da olsa yiyebilirsin dedi. Benim de canım hep çiğköfte çekiyo :)Yani çiğköfte yememelusin sen canım
aynen ben bu gidisle 6 aylıkken ancayani bu belirtisizlikle hissedemeyebilirsin erkenden ama olsun bakalım.. hissettiğin an yazarsın bizee:)
ay ne güzel ya erkenden hissetmişsiniz. bende hissetmek istiyorummmBen de tam 16 da hissetmiştim :))
heh balık kayması balon patlamasıAynen canım :)
Bizde 11+3 falan dı işte direk dr aaa bu erkek demişti :)))
Pipiyi göstermişti önden gittiği için belki :)
Dans ediyordu :)
Ben 16.haftada otururken birden hissetmiştim eşimde yanımdaydı ay bişey oldu dedim balon patlaması balık kayması gibi bişeyler :) eşim gazdır dedi ama o gaz hiç geçmeden devam etti :) dr gittim eşimde ynıdmaydı sen hissrdiyorsun bebişini demekki ne güzel demişti :)) seni duymaya bile başlıyor artık konuş onla demişti :))
gebelik sonuna kadar da aslaa durmadı ben bi yere oturmaya giderdim karnımı tytardım hep hele 7 8.aylardaa :)))
Dışardan bakınca belli okurdu o ayakalrı ittirmeleri yumtuklar falan görülüyodu hep hala öyle aşırı hareketli :))))
aslında erken de değil ancak bencee 16 hafta az değil kuzumm sen de sağlıkla hissedeceksin inşallah.aynen ben bu gidisle 6 aylıkken anca
ay ne güzel ya erkenden hissetmişsiniz. bende hissetmek istiyorummm
Yoo aslında gebeliği daha öğrenmemiş bile olabilirim o zaman, 15 gün aralıksız alınca yeter herhalde diye düşündüm60lık kutu benim aldığım dilaltı canım, 11. günü aldım.. bitene kadar kullanacaktım ben yanlış mı yapıyorum.. gebe kaldığın için mi bıraktın?
İşte bilmiyorum ki bende ne zıkkım oluyor.. o yüzden böyle yaptım anlıyayım diyr . Yazılanlarda hep 12-14 aradında ilaç etkisini kaybeder yazıp durmuşlar. Eee bu erken test kafam karıştı vallahi..
Aynen etsiz zaten artık çoğu yerdeki çiğköfte, yeşilliğini de evde yıkamak çözüm olabilirEtsiz olanlardan yiyebiliriz canım, ama tabi dışarıdan alınan şeyleri çok abartmamak lazım. Sordum onu da doktora etsiz olandan az da olsa yiyebilirsin dedi. Benim de canım hep çiğköfte çekiyo :)
hmm gebelikte de kullanılabilir mi diyorsun canım?Yoo aslında gebeliği daha öğrenmemiş bile olabilirim o zaman, 15 gün aralıksız alınca yeter herhalde diye düşündümBir forumda arkadaş öyle demişti galiba 15 gün yeterli geldi diye. Doktora da sormamıştım o zaman, sen bitir yine canım, belki ben de haftada 1 alırım yine, depoyu doldurduktan sonra o da yetiyormuş galiba.
Onu içmeden sorarım canım doktora, hiç bilmiyorum açıkçası, ben bıraktığımda gebelik vardıysa bile çok yeniydi, Ocak ayında 15 gün içmiştim. Şimdi Ocean mummy diye bi vitamin yazdı, ondaki B12 yeter herhalde. Birazdan da doktora gitcem de heyecan bastıhmm gebelikte de kullanılabilir mi diyorsun canım?
inşallah kuzum.aslında erken de değil ancak bencee 16 hafta az değil kuzumm sen de sağlıkla hissedeceksin inşallah.
Aaa hic demiyosun beraber senin gununu de beklerdikk kalp atisini gormus muydun sen?Onu içmeden sorarım canım doktora, hiç bilmiyorum açıkçası, ben bıraktığımda gebelik vardıysa bile çok yeniydi, Ocak ayında 15 gün içmiştim. Şimdi Ocean mummy diye bi vitamin yazdı, ondaki B12 yeter herhalde. Birazdan da doktora gitcem de heyecan bastı
Evet canım aynen öyleAynen etsiz zaten artık çoğu yerdeki çiğköfte, yeşilliğini de evde yıkamak çözüm olabilir
Aminn insallah.. o vakit ilk ne zaman hissedilir diye bi arastir minnosum.:))inşallah kuzum.
erken ya nasıl değililk gebeliklerde 20. hafta itibariyle hissedilebilir diyo
Ay haberlerini bekliyoruz canım seninle 1 gün var aramızda, nasıl olmuştur acaba bebişler :)Onu içmeden sorarım canım doktora, hiç bilmiyorum açıkçası, ben bıraktığımda gebelik vardıysa bile çok yeniydi, Ocak ayında 15 gün içmiştim. Şimdi Ocean mummy diye bi vitamin yazdı, ondaki B12 yeter herhalde. Birazdan da doktora gitcem de heyecan bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?