Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya doktor dahiliye olunca bise demedi yükseltmek için ne yapmalıyım peki folic trio içiyorum b12 var ama bi ise yaramıyor demekki
En iyi dil altı tabletleri yükseltiyor canım, istersen ilk önce normal tablet dene, benexol olabilir, o bende alerji yaptığı için sonra dil altı almıştım, 15 gün günde 1 adet kullandım, 400 civarında çıktı en son.

60lık kutu benim aldığım dilaltı canım, 11. günü aldım.. bitene kadar kullanacaktım ben yanlış mı yapıyorum.. gebe kaldığın için mi bıraktın?

Evet canım hayvanlardan biraz uzak dur şu dönemde. Kedilerinin kumunu falan zaten eşin temizlesin hep

Aynen canım :)
Bizde 11+3 falan dı işte direk dr aaa bu erkek demişti :)))
Pipiyi göstermişti önden gittiği için belki :)
Dans ediyordu :)
Ben 16.haftada otururken birden hissetmiştim eşimde yanımdaydı ay bişey oldu dedim balon patlaması balık kayması gibi bişeyler :) eşim gazdır dedi ama o gaz hiç geçmeden devam etti :) dr gittim eşimde ynıdmaydı sen hissrdiyorsun bebişini demekki ne güzel demişti :)) seni duymaya bile başlıyor artık konuş onla demişti :))
gebelik sonuna kadar da aslaa durmadı ben bi yere oturmaya giderdim karnımı tytardım hep hele 7 8.aylardaa :)))
Dışardan bakınca belli okurdu o ayakalrı ittirmeleri yumtuklar falan görülüyodu hep hala öyle aşırı hareketli :))))

Yani çiğköfte yememelusin sen canım
Etsiz olanlardan yiyebiliriz canım, ama tabi dışarıdan alınan şeyleri çok abartmamak lazım. Sordum onu da doktora etsiz olandan az da olsa yiyebilirsin dedi. Benim de canım hep çiğköfte çekiyo :)

heh balık kayması balon patlaması bende demiştim hissediyorum ben e hissedebilirsin normal demişti :)
Ayy Rabbim tekrar yaşamayı nasip etmiş midir acaba?
inşallah kızlar yaşamayan kızlar da tatsın en yakın zamnda hayırlısıyla:)

60lık kutu benim aldığım dilaltı canım, 11. günü aldım.. bitene kadar kullanacaktım ben yanlış mı yapıyorum.. gebe kaldığın için mi bıraktın?
Yoo aslında gebeliği daha öğrenmemiş bile olabilirim o zaman, 15 gün aralıksız alınca yeter herhalde diye düşündümBir forumda arkadaş öyle demişti galiba 15 gün yeterli geldi diye. Doktora da sormamıştım o zaman, sen bitir yine canım, belki ben de haftada 1 alırım yine, depoyu doldurduktan sonra o da yetiyormuş galiba.

İşte bilmiyorum ki bende ne zıkkım oluyor.. o yüzden böyle yaptım anlıyayım diyr . Yazılanlarda hep 12-14 aradında ilaç etkisini kaybeder yazıp durmuşlar. Eee bu erken test kafam karıştı vallahi..

Çatlama iğnesi mi olmuştun aşılama mı canm ?

Etsiz olanlardan yiyebiliriz canım, ama tabi dışarıdan alınan şeyleri çok abartmamak lazım. Sordum onu da doktora etsiz olandan az da olsa yiyebilirsin dedi. Benim de canım hep çiğköfte çekiyo :)
Aynen etsiz zaten artık çoğu yerdeki çiğköfte, yeşilliğini de evde yıkamak çözüm olabilir

hmm gebelikte de kullanılabilir mi diyorsun canım?

hmm gebelikte de kullanılabilir mi diyorsun canım?
Onu içmeden sorarım canım doktora, hiç bilmiyorum açıkçası, ben bıraktığımda gebelik vardıysa bile çok yeniydi, Ocak ayında 15 gün içmiştim. Şimdi Ocean mummy diye bi vitamin yazdı, ondaki B12 yeter herhalde. Birazdan da doktora gitcem de heyecan bastı

Aaa hic demiyosun beraber senin gununu de beklerdikk kalp atisini gormus muydun sen?
Evet sorarsin bakalim ne dicek. seninki de new lifein miydi?
Insallah hayirli haberle gel sen de canim. ❤

Ay haberlerini bekliyoruz canım seninle 1 gün var aramızda, nasıl olmuştur acaba bebişler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…