- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
Çatlama iğnesi tatlımÇatlama iğnesi mi olmuştun aşılama mı canm ?
Bilmiyorum ki ilk defa bu kadar heyecanlandım neden bilmemAy haberlerini bekliyoruz canım seninle 1 gün var aramızda, nasıl olmuştur acaba bebişler :)
Aaa hic demiyosun beraber senin gununu de beklerdikk kalp atisini gormus muydun sen?
Evet sorarsin bakalim ne dicek. seninki de new lifein miydi?
Insallah hayirli haberle gel sen de canim. ❤
Çiğköfte ne alaka yaYani çiğköfte yememelusin sen canım
Güzel haberlerle gel canım :)Bilmiyorum ki ilk defa bu kadar heyecanlandım neden bilmemöğle arasına almıştım randevuyu, tek gidiyorum o yüzden ondan herhalde, inşallah iyidir herşey sağol canım
araştırdım işte kişiye göre değişmekle beraber 20. hafta diyoAminn insallah.. o vakit ilk ne zaman hissedilir diye bi arastir minnosum.:))
Aynen ona ben de çok şaşırdım, benim de toxo bağışıklığım yokmuş, hem yıllardır kediyle yaşıyorum hem dışarda da severiz, bakarız, veterinere taşırızGaliba daha çok çiğ etten geçiyor, bizim kültürümüzde de iyi pişmiş olduğu için herşey genelde çok sıkıntı yok.
Canım ben hiç ateş ölçme yöntemi yapmadım maalesefkızlarr günaydın sabah neredeyse ilk ben yazmıştım ama yazdııgm yazıyıda bulamıyorumneyse ateş takip sisteminden anlayan varmı son 4 gündür sabah uyanınca ateş ölçümü yapıyorum sırasıyla 35,8 / 35,9 / 36,2 / 36,4 bat a da 3 gün kaldı nedir sizce bu artış ? morcivertkedi H E özellikle sizi etiketliyorum ki buranın hanım agaları sizsiniz
ortalarda hamileyim diye dolaşıyorum yaCanım ben hiç ateş ölçme yöntemi yapmadım maalesef
Hiç bir bilgimde yok ..
inşallah kızlar biliyodur
benim de tek bildiğim yumurtlama döneminde arttığı, gebelik varsa bata yakın tekrar arttığı. hanım ağa mıkızlarr günaydın sabah neredeyse ilk ben yazmıştım ama yazdııgm yazıyıda bulamıyorumneyse ateş takip sisteminden anlayan varmı son 4 gündür sabah uyanınca ateş ölçümü yapıyorum sırasıyla 35,8 / 35,9 / 36,2 / 36,4 bat a da 3 gün kaldı nedir sizce bu artış ? morcivertkedi H E özellikle sizi etiketliyorum ki buranın hanım agaları sizsiniz
Bende hiç geçmiyorumortalarda hamileyim diye dolaşıyorum yadün bir avm ye gittik eşimle girişte kontrol cihazından geçmedim hamile olabilirim diye hahahhahaah
yok canım kıskanmasın bazılarının isimlerini aklımda tutamıyorumbenim de tek bildiğim yumurtlama döneminde arttığı, gebelik varsa bata yakın tekrar arttığı. hanım ağa mıcan09e kıskanır
Sende o şanslılardansın yaaa ne güzerlllGünaydın kaçtı iyi günler kızlaarSabahları sersem gibiyim,hiç kusma yaşamadım ama sabah açken ve akşam yemekten sonra beter bir hal alıyorum çok şükür varlığını böyle hissediyorum.. ders ve nöbet full diye kacan geçmiş sayfaları okicam suan
Bugün ben ancak şimdi girebildim canım, okuya okuya gidiodum
Kalp atışını görmüştük 10 gün önce evet, B12 Solgar’dı benim ama kullanmam artık çok fazla diye düşünüyorum, bulantı da var ya diğerlerini zor içiyorum canım
Eveet önce sen sonra ben ama en önce bugünSende o şanslılardansın yaaa ne güzerlll
Randevuna az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?