Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım kıskanmasın bazılarının isimlerini aklımda tutamıyorum o zaman ben şimdi ya tekrar yumurtluyorum yadaaaaaa bumudur yanii
valla hiç bilmiyorum sadece öyle yazıyor burdaki arkadaslar ordan aklımda kalmıs. kan testleri negatif çıkıp umutlanan da bi biz varız

Cevap verenlere teşekkürler şimdi iş yerine geldim öğlen bakıcam cevap veremezsem kusurama bakmayın

2
folic trioyu ne zamandır kullanıyorsun, b12 ne kadar var içinde daha etki edecektir muhtemelen...
ben dilatı kullanıyorum bakalım ne kadar yükseltecek içinde folikasit ve biotin de varmış.

2 aydan fazla oldu valla demekki daha düşükmüş ne kadar var bilmiyorum eve gidince bakmam lazım adi ne abla kullandigin dil altının bende alayı

4 5 denedim tutmadı gelişme olmadı hep bi hüsran yaşıyorum ne kadar adet belirtisi olsada insan umutlanmiyo degil bence

Senide anlıyorum sende haklısın ama sen moralmen çok etkileniyorsun stres kısırlığın en büyük sebebiymis ben çok stresli insanın ve eminimki o yüzde olmadi artık kendimi rahat bırakmaya başladım bu kadar moralini bozma allah korusun başka hastalıklar la karşılarsın

Adi ne direk.onu alayım ben hiç uğraşmayın benoxelle teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…