Etli çipköfte mi kalmış zati sene 2019Çiğköfte ne alaka yaetsiz yıyorum ki ben
Yeşillikleride kendım yıkıyorum . Dürüm şeklinde almıyorum yanı
Amiinn amiinnn hepimiz hayırlı haberler gelelim inşallahh
Ay yemem zaten ben etli yaaEtli çipköfte mi kalmış zati sene 2019arasan özellikle tek tük yerlerde anca bulunur
Hayırlısı böyleymiş cankm sıkma canınıKızlar adet oldum ben adet oldum az öncebu ay da gitti çok umutlanmıştım
Aynen canım inşallahNe gorucez kismetse kalp atislarimi canim.. insallah iyi haberle gel.
Tam 14.günü 14 gün sonra çatlamadanHayırlısı böyleymiş cankm sıkma canını
Aynen yenmez bence de, bu millet niye taktı çiğ köfteye anlamadım, adından dolayı zaarAy yemem zaten ben etli yaa
Cuma günü doktora sorayımda acının zararı varmı varsa yemıım bariş
İnşallah canım benim çok sağol
Sanırım ya da onların orda hep etli var :)Aynen yenmez bence de, bu millet niye taktı çiğ köfteye anlamadım, adından dolayı zaar
valla hiç bilmiyorum sadece öyle yazıyor burdaki arkadaslar ordan aklımda kalmıs. kan testleri negatif çıkıp umutlanan da bi biz varızyok canım kıskanmasın bazılarının isimlerini aklımda tutamıyorumo zaman ben şimdi ya tekrar yumurtluyorum yadaaaaaa bumudur yanii
folic trioyu ne zamandır kullanıyorsun, b12 ne kadar var içinde daha etki edecektir muhtemelen...
ben dilatı kullanıyorum bakalım ne kadar yükseltecek içinde folikasit ve biotin de varmış.
Gayet iyi canım tsh, b12 de iyi
Ayyy çok geçmiş yaaa olsun 3 saatçik kalmışş yazmayaı unutma merakla beklıyorumm3edogru kuzum kadında en erken saat bu
4 5 denedim tutmadı gelişme olmadı hep bi hüsran yaşıyorum ne kadar adet belirtisi olsada insan umutlanmiyo degil bence
En iyi dil altı tabletleri yükseltiyor canım, istersen ilk önce normal tablet dene, benexol olabilir, o bende alerji yaptığı için sonra dil altı almıştım, 15 gün günde 1 adet kullandım, 400 civarında çıktı en son.
Çok iyi anlıyorum canım seniDua edin çok heyecanlıyım içimde öyle duygular var ki Of
Ayyyyyy var iştekızlar ben bi manyaklık yaptım
4 saattir tuvalete gitmiyordum iş yerimin ynındada eczane var.
gittim test aldımm yine gölgemsi bişi işte
Benimki Solgar dil altı olandı canım, newlife mıydı farklı markalar da var, onlar da iyidir.Adi ne direk.onu alayım ben hiç uğraşmayın benoxelle teşekkür ederim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?