yok canım biz görmek istiyoruz şaşı oldum bakarkenÇok iyi anlıyorum canım seni ♥
Rabbım hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsinnnn
Ayyyyyy var işte
kızlar ben bi manyaklık yaptım
4 saattir tuvalete gitmiyordum iş yerimin ynındada eczane var.
gittim test aldımm yine gölgemsi bişi işte
Benimki Solgar dil altı olandı canım, newlife mıydı farklı markalar da var, onlar da iyidir.
Bata 2 kala için çok silik evetyok canım biz görmek istiyoruz şaşı oldum bakarken
tamam elimdeykende bi gölgelik var ama bata 2 kalaya göre cok az
yok değildirrr geç yumurtlama adeti düzensiz kişiilerde oluyomuş benim herşeyim tıkır tıkır.Bata 2 kala için çok silik evet
İnşallah geç döllenme falandır kuzum
valla hiç bilmiyorum sadece öyle yazıyor burdaki arkadaslar ordan aklımda kalmıs. kan testleri negatif çıkıp umutlanan da bi biz varız
aaa ne kıskançlığımı gördün kızz hanım ağa mı kızmak mı mümkün değil minnoş,benim de tek bildiğim yumurtlama döneminde arttığı, gebelik varsa bata yakın tekrar arttığı. hanım ağa mıcan09e kıskanır
canım new life benimki 69 tl idi.. içinde 1000mcg b12 400 mcg folik asit 400 mcg de biotin varmış..Tumam teşekkür ederim akşam alayım
hayır bizi yazıp seni atlamış malum pmsaaa ne kıskançlığımı gördün kızz hanım ağa mı kızmak mı mümkün değil minnoş,
Toksoyu kediden kapabilmen için önce kakasını elleyip, sonra da o elini ağzına götürmen gerek@Maria26
Çok teşekkür ederim ♥
İlk 3 ay kedileriöden uzak durayım aZcık aşıları falan var ama ben tedbirimi alayım .
Çok şükür .
Toxo bağışıklışığım olmaması şaşrıttı dışardaki hayvanlarla çok içli dışlıyımdır ama :)
Artık onlara hiç dokunamam gerekiyor
kız ben ne zaman her şeyi bildiğimi iddia ettim...hayır bizi yazıp seni atlamış malum pms
konuşalım tatlım .. ben fena değilim pms psikolojik belirtileri çekildi gibi sanki, belim sırtım ağrıyor kasıklarımda hiç hareket yok.ayyy ruhum darlandı .. patlıcam sıkıntıdan birazdan
ya hayır bilmenden bahsetmiyorum kikız ben ne zaman her şeyi bildiğimi iddia ettim...mesela sabah da elçin beni etiketlemedi size sordu, benim bilmediğimi biliyor demek ki... cık sen beni yanlış tanımışınn dur eksik diyem bari
haa başka topiklere yazıp buraya yazmadığında seni kıskandığımı diyorsan o ayrıı
ama burda ecenin hanım aga açıklamasına bakmak lazımya hayır bilmenden bahsetmiyorum kibenim de bilgim yoktu. bizi etiketleyip grubun hanım ağaları sizsiniz yazmış ya. halbusa topigin ilk gününden bu yana sende varsın bilgiden demiyorum yani
Hepimiz hanım ağayız tamam sende pasasın oda paşa bende pasayım hepimiz pasayız oh beama burda ecenin hanım aga açıklamasına bakmak lazımona bir sormak lazım hangi açıdan demiş
yok alınmam da kızmam da değilim çünkü olsa olsa gedikli olabilirim
Toksoyu kediden kapabilmen için önce kakasını elleyip, sonra da o elini ağzına götürmen gerekYani çok çok çok zor bir ihtimal.. Düşün ki daha hiç o hastalığı kapmamışsın. Yiyeceklerden kapmak, kediden kapmaktan daha kolaymış hem..
ateş takibi yapmadım hiç ama aklımda yani.. geçen gün eşim çok sıcaksın ateşinmi var dedi, bilmem dedim.. adet olacağın gün mü düşüyor kaç gün öncesinden düşmeye ya da yükselmeye başlıyor bilmiyorum.. bildiğim adet olacaksan düştüğü, yükseliyorsa ve hatta az biraz ateşli isen gebe olduğun..can09e sana soruyorum ateş takibi yaptın mı canım bat a 3 var benim ki 4 gündür yükselişte bilgin var mı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?