Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Toksoyu kediden kapabilmen için önce kakasını elleyip, sonra da o elini ağzına götürmen gerek Yani çok çok çok zor bir ihtimal.. Düşün ki daha hiç o hastalığı kapmamışsın. Yiyeceklerden kapmak, kediden kapmaktan daha kolaymış hem..

hayır bizi yazıp seni atlamış malum pms
kız ben ne zaman her şeyi bildiğimi iddia ettim... mesela sabah da elçin beni etiketlemedi size sordu, benim bilmediğimi biliyor demek ki... cık sen beni yanlış tanımışınn dur eksik diyem bari
haa başka topiklere yazıp buraya yazmadığında seni kıskandığımı diyorsan o ayrıı

ya hayır bilmenden bahsetmiyorum ki benim de bilgim yoktu. bizi etiketleyip grubun hanım ağaları sizsiniz yazmış ya. halbusa topigin ilk gününden bu yana sende varsın bilgiden demiyorum yani

ya hayır bilmenden bahsetmiyorum ki benim de bilgim yoktu. bizi etiketleyip grubun hanım ağaları sizsiniz yazmış ya. halbusa topigin ilk gününden bu yana sende varsın bilgiden demiyorum yani
ama burda ecenin hanım aga açıklamasına bakmak lazım ona bir sormak lazım hangi açıdan demiş
yok alınmam da kızmam da değilim çünkü olsa olsa gedikli olabilirim

Yanı bu kadar yıl ağız ağıza uyduk resmen
Ama bide benım kedilerim hiç dışrı çıkmıyorki onlardı da bu virüsü kapması zor çok küçükken geldiler evime ..
çiğ ette vermem asla kedilerime ..
sanırım evde hiçbirimizin bağışıklıgı yok

can09e sana soruyorum ateş takibi yaptın mı canım bat a 3 var benim ki 4 gündür yükselişte bilgin var mı bu konuda
ateş takibi yapmadım hiç ama aklımda yani.. geçen gün eşim çok sıcaksın ateşinmi var dedi, bilmem dedim.. adet olacağın gün mü düşüyor kaç gün öncesinden düşmeye ya da yükselmeye başlıyor bilmiyorum.. bildiğim adet olacaksan düştüğü, yükseliyorsa ve hatta az biraz ateşli isen gebe olduğun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…