Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Muhtemelen bizim de yoktur bağışıklık, evden balkona bile çıkmaz benimki, korkuyor Ama kayınvalidemin kedisi hava sıcak oldu mu hemen bahçeye salıyorlar. Ve bahçede sokak kedileri cirit atıyor normalde.. Söylüyoruz çıkarmayın diye yok yok diyorlar sonra foto görüyoruz orada burada.. Hamile kalsam tepki gösteririm o konuda.. Dokunmam misal.. Bembeyaz İran kedisi, bitleniyor habire yazın.. Çıkarmıyorlar güya nasıl bitleniyorsa..

yok değildirrr geç yumurtlama adeti düzensiz kişiilerde oluyomuş benim herşeyim tıkır tıkır.
neyseee bu ay soğanla rahim temizlendi deyip diğer aya bkcam arttık.)
Kuzımm soğan suyunu bende bu ay denedim ve adetim bugün heldi hamile kaşamadım sen nasıl kullandm soğanı

Aynen kuzum eğer bağışıklıgım yoksa dışarda gezen kedi köpekten uzak dur Allah koruusn ..

Benımkılerde balkondan çok korkuyo hele kucağımda çıkarırsam öyle bi sarılıyo ki korkudan kıyamam

Hali hazırda düşme yok yükselme var inşallah bir anda düşmez

Selam canım, bir saat doktoru bekledim yaa çok yoğun hep, ondan sonra da toplantıya yetiştim, kalp atışını dinletti maşallah çok iyi çok şükür, bayağı bebeğe benzemeye başlamış gibi
süppeeerr maşallah çok sevindim canım gözün aydın olsun sağlıkla devam etsin inşallah.

Selam canım, bir saat doktoru bekledim yaa çok yoğun hep, ondan sonra da toplantıya yetiştim, kalp atışını dinletti maşallah çok iyi çok şükür, bayağı bebeğe benzemeye başlamış gibi
Oh maşallah canım ne güzel sağlıkla büyüsün hep bebeğin :)

Iyi günler hanımlar ovu testiyle gebelik öğrenen oldumu adate kaç gün varken çıkar
Benim bata 5 gün var iki çizginin koyuluğu çok yakındı ordan şüphelenmiştim canım, sonra bata 3 kala yaptım iki çizgi de kopkoyuydu, aynı anda gebelik testi de yaptım ve pozitif çıktı çok şükür

Iyi günler hanımlar ovu testiyle gebelik öğrenen oldumu adate kaç gün varken çıkar
Ben ovulasyonla öğrenmedim ama hamilelik testinde 3 gün kala çıkmıştı benim, hatta diğer arkadaşların daha da erken çıktı, ovulasyona çok da gerek olmadığını düşünüyorum o nedenle.

Kuzımm soğan suyunu bende bu ay denedim ve adetim bugün heldi hamile kaşamadım sen nasıl kullandm soğanı
canım adetim bittikten snraki 2. gün başladım 15 gün sabah akşam içtim.
benim henüz adetim gelmedi ama gelecek belli oldu. testlerim negatif.
bakalım önümüzdeki aya kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…