Çatlama iğnesi tatlım
Doktorda misin kuzum? Bakalım ne alemdeymis bebeğinBugün ben ancak şimdi girebildim canım, okuya okuya gidiodumgeldim şimdi bekliyorum bakalım burada da hep bi yoğunluk oluyor
Muhtemelen bizim de yoktur bağışıklık, evden balkona bile çıkmaz benimki, korkuyorYanı bu kadar yıl ağız ağıza uyduk resmen
Ama bide benım kedilerim hiç dışrı çıkmıyorki onlardı da bu virüsü kapması zor çok küçükken geldiler evime ..
çiğ ette vermem asla kedilerime ..
sanırım evde hiçbirimizin bağışıklıgı yok
Etli çipköfte mi kalmış zati sene 2019arasan özellikle tek tük yerlerde anca bulunur
Kuzımm soğan suyunu bende bu ay denedim ve adetim bugün heldi hamile kaşamadım sen nasıl kullandm soğanıyok değildirrr geç yumurtlama adeti düzensiz kişiilerde oluyomuş benim herşeyim tıkır tıkır.
neyseee bu ay soğanla rahim temizlendi deyip diğer aya bkcam arttık.)
Aynen kuzum eğer bağışıklıgım yoksa dışarda gezen kedi köpekten uzak dur Allah koruusn ..Muhtemelen bizim de yoktur bağışıklık, evden balkona bile çıkmaz benimki, korkuyorAma kayınvalidemin kedisi hava sıcak oldu mu hemen bahçeye salıyorlar. Ve bahçede sokak kedileri cirit atıyor normalde.. Söylüyoruz çıkarmayın diye yok yok diyorlar sonra foto görüyoruz orada burada.. Hamile kalsam tepki gösteririm o konuda.. Dokunmam misal.. Bembeyaz İran kedisi, bitleniyor habire yazın.. Çıkarmıyorlar güya nasıl bitleniyorsa..
Hali hazırda düşme yok yükselme var inşallah bir anda düşmezateş takibi yapmadım hiç ama aklımda yani.. geçen gün eşim çok sıcaksın ateşinmi var dedi, bilmem dedim.. adet olacağın gün mü düşüyor kaç gün öncesinden düşmeye ya da yükselmeye başlıyor bilmiyorum.. bildiğim adet olacaksan düştüğü, yükseliyorsa ve hatta az biraz ateşli isen gebe olduğun..
inşallah canım hakkında hayırlısı...Hali hazırda düşme yok yükselme var inşallah bir anda düşmez
Selam canım, bir saat doktoru bekledim yaa çok yoğun hep, ondan sonra da toplantıya yetiştim, kalp atışını dinletti maşallah çok iyi çok şükür, bayağı bebeğe benzemeye başlamış gibi
Şimdi geldim canım, çok şükür büyümüş, sen nasılsınDoktorda misin kuzum? Bakalım ne alemdeymis bebeğin
süppeeerr maşallah çok sevindim canım gözün aydın olsun sağlıkla devam etsin inşallah.Selam canım, bir saat doktoru bekledim yaa çok yoğun hep, ondan sonra da toplantıya yetiştim, kalp atışını dinletti maşallah çok iyi çok şükür, bayağı bebeğe benzemeye başlamış gibi
Amin canım benim, çok teşekkürler, inşallah hep birlikte hep hayırlı haberler alırızsüppeeerr maşallah çok sevindim canım gözün aydın olsun sağlıkla devam etsin inşallah.
Oh maşallah canım ne güzel sağlıkla büyüsün hep bebeğin :)Selam canım, bir saat doktoru bekledim yaa çok yoğun hep, ondan sonra da toplantıya yetiştim, kalp atışını dinletti maşallah çok iyi çok şükür, bayağı bebeğe benzemeye başlamış gibi
Amin canım benim çok sağolOh maşallah canım ne güzel sağlıkla büyüsün hep bebeğin :)
Benim bata 5 gün var iki çizginin koyuluğu çok yakındı ordan şüphelenmiştim canım, sonra bata 3 kala yaptım iki çizgi de kopkoyuydu, aynı anda gebelik testi de yaptım ve pozitif çıktı çok şükürIyi günler hanımlar ovu testiyle gebelik öğrenen oldumu adate kaç gün varken çıkar
Ben ovulasyonla öğrenmedim ama hamilelik testinde 3 gün kala çıkmıştı benim, hatta diğer arkadaşların daha da erken çıktı, ovulasyona çok da gerek olmadığını düşünüyorum o nedenle.Iyi günler hanımlar ovu testiyle gebelik öğrenen oldumu adate kaç gün varken çıkar
canım adetim bittikten snraki 2. gün başladım 15 gün sabah akşam içtim.Kuzımm soğan suyunu bende bu ay denedim ve adetim bugün heldi hamile kaşamadım sen nasıl kullandm soğanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?