Amin canım benim, çok sağol, inşallah hep birlikte sağlıkla devam ederdombili_xl canımm çok şükür ♥ Sağlıkla devam etsın inşaallaahhh
tüh ya, neyse canım üzülme diğer ay birlikte takip ederizkucukbikadin Test yaptım negatif canım hayırlısı diğer aya artık
Senin ne zaman bat canım regl olmayı bekliyom şimditüh ya, neyse canım üzülme diğer ay birlikte takip ederiz
benim 11 mart 5 gün var ama regl olacak gibi kasık ağrım var benimde pek umudum kalmadıSenin ne zaman bat canım regl olmayı bekliyom şimdi
Çok sağol canım, çok teşekkürler, inşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız
Amiin inşallah canım benimÇok sağol canım, çok teşekkürler, inşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız
aman deyim dikkat et kendine aynen öyle yap yalnız banyoya giriyim deme tabureye falan çıkma kuzum geçmiş olsunAy bi banyo oldum başım döndü
Dedim heralde ben bayılıyorum
Tansıyonum dustu heralde ..
ay bidaha eşim olmadan yıkanmıcam aklım çıktı
Dikkat et kuzum aman sıcak su buhar bu halimle benim tansiyonumu bile düşürüyor seninki daha fenaAy bi banyo oldum başım döndü
Şimdi geldim canım, çok şükür büyümüş, sen nasılsın
Ay bi banyo oldum başım döndü
Ayy başına gelemden bilmşyo kuzumm insann normalde hep akşam olurdum dedim bir gireyim ferahlıyım aman Allahım ne ferahlamasıaman deyim dikkat et kendine aynen öyle yap yalnız banyoya giriyim deme tabureye falan çıkma kuzum geçmiş olsun
Ay sormaa kuzum hiçö düşünemedimDikkat et kuzum aman sıcak su buhar bu halimle benim tansiyonumu bile düşürüyor seninki daha fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?