Aynen canımEvet artık esini bekle canım, allah korumuş
Ay ben çubuktan nefret edıyorum yaSusamlı çubuk+ayranAllahım bayıldığım ikili oldu resmen,iyi ki varlar..
dombili_xl canım sağlıkla büyüsün hep insallaah
Kuru tuzlusunu çok sevmiyorum da susamlisi iyidir canım yaAy ben çubuktan nefret edıyorum ya
Susamlıyı severımmm kuzumda diğerini hiç aevmem :))Kuru tuzlusunu çok sevmiyorum da susamlisi iyidir canım yanefret derecesinde olduğu için sevdirmeye calismayayim ama
Sayfanın en altında kadınlar kulübü yazısı var ona tıklayınca seçenekler çıkıyor denemek için tıkladim ama özellikle baş kısım filan değişti.sayfada yine pembelik var:)Ya kızlar sitemin rengi yine degismis, tekrar mor nasıl yaparım bilen söyleyebilir mi
Lila yapin bi deneyin altta firca var cepten girenlerSayfanın en altında kadınlar kulübü yazısı var ona tıklayınca seçenekler çıkıyor denemek için tıkladim ama özellikle baş kısım filan değişti.sayfada yine pembelik var:)
Aaa mavi de değişiklik çok yoktu ama morda gri çıkıyor o kısımlar.vay be anlık mı değişiyor yoksa
İnşallah canım benim, çok sağol, 8+2 olması lazım, takvimler gelir inşallah evet seviodumdombili_xl canımm maşallah hep böyle ilerlesin güzel haberlerle gel hep❤ kaç oldunuz şimdi? takvimlerimiz gidince göremiyoruz da
İnşallah canım, ay az kalmış senin de yaaOh oh masallah kuzum, büyüsün güzel güzelİyiyim çok şükür, 6 kaldı artık
Amin canım, inşallah sizinkiler deSusamlı çubuk+ayranAllahım bayıldığım ikili oldu resmen,iyi ki varlar..
dombili_xl canım sağlıkla büyüsün hep insallaah
İnşallah canım, ay az kalmış senin de yaa
Sayfanın en altında kadınlar kulübü yazısı var ona tıklayınca seçenekler çıkıyor denemek için tıkladim ama özellikle baş kısım filan değişti.sayfada yine pembelik var:)
Aaa mavi de değişiklik çok yoktu ama morda gri çıkıyor o kısımlar.vay be anlık mı değişiyor yoksa
Tamam kuzum, insallah bulurum da yaparımLila yapin bi deneyin altta firca var cepten girenlermavitosbik07
Ayy çok heyecanlıEvet az kaldı, yarın istediği testleri yaptırmaya gideceğiz, haftasını falan derken hooop bu bakmışım salı
cepten mi giriyorsun pcden mi gerçi ikisinde de var ama altta bize ulaşın kısmının soluna düşüyor.. ordan tema lila yı seç yapabilirsin güveniyorumTamam kuzum, insallah bulurum da yaparım
onu sen görcen kuzum o kişiye göre stil :)Yaptım oldumu kızlar lila
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?