- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.301
- 748
İnşallah canım ablam 9 ay görme kırmızıları bu aydan sonra amiinhayırlısı kuzum 1 senede ne kadar değişti baksana 21 marttı son adet tarihim son gebeliğimde inşallah bu defa da son adet tarihim 7 mart olsun...
sende ne var ne yok.. yum.zamanına geçtin mi?
Ben de gördüm sankiGörüyoda olabilirim. Görmüyorda olabilirim. Koyulaşmadan görmekte istemiyor olabilirim
amiin kuzum inşallah ..İnşallah canım ablam 9 ay görme kırmızıları bu aydan sonra amiin
Bende iş çıkışı evde yapıcam bugün ovüyü, geçen ay biraz erken yumurtlamıştım inşallah bu ayda öyle olur
Ben yapmıyorum geçen sefer bi Sevinç’le yaptım başıma gelmeyen kalmadı bu sefer hiç bişey yapmak istemiyorum çok sevince çok üzülüyorum CanımGebelik takvimi canım bak benım altımda var ..
ne zaman keyifleri isterse gelsinler artık :))
pcye geçince **ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME RME : yazısında da düzeltme yapar mısın canım?
Tamam kuzum sen bilirsinBen yapmıyorum geçen sefer bi Sevinç’le yaptım başıma gelmeyen kalmadı bu sefer hiç bişey yapmak istemiyorum çok sevince çok üzülüyorum Canım
kız bende açtım iş yerindeTüp bebek merkezinde embriyo yu karıştırmışlar.. kadın başka adamın bebeğini doğumuş
Kadınınpek bağlamaz duygu olarakta adamı bilemedim şimdikız bende açtım iş yerindemeraktan
Oldum canım çok şiddetli ağrım var çok kötüyüm kaynanamdym da misafr gelecek burayada kalkamiyom valllagünaydın ballı lokma tatlılarım
hepinize hayırlı kandiller kandilimiz mübarek olsun..
ben bugun adet olcam gibi. bayağı ağrım var olsamda rahatlasam bi gerginlik bi şişkinlik bi tatlı yeme isteği ve yiyememe
can09e bu arada benimde yum 22 si bi sonraki regl 5 i gösteriyor:)
aynı günlerde olacak desene
takvimleriniz gelmiş kuzularrr ateş ediyorrr cok yakışmış@morcivertkedi H E
efuulimm aynı benim kaynanam gibi. küçücük sehpayı bi kilimi bile kaldırtmaz bişi varsa diye
bi bilse bizden bi cacık olmazbu ayda gol değil
senin günün bugunmuş inşallah olmazsınnn test yaptınmı bidaha :)
Amannn aman amannn ne kadar korkunc bişey yaTüp bebek merkezinde embriyo yu karıştırmışlar.. kadın başka adamın bebeğini doğumuş
Korkunç tabi.. bundan bile faydalanmışlar baksana.. basına söylememek için para almışlar bide . Ne tuhaf millet oldun yarabbim yaAmannn aman amannn ne kadar korkunc bişey ya
eee sonra nasıl çıkmış ortaya para az mı geldi kiKorkunç tabi.. bundan bile faydalanmışlar baksana.. basına söylememek için para almışlar bide . Ne tuhaf millet oldun yarabbim ya
Ama keşke içlerinde kalsaydı .Korkunç tabi.. bundan bile faydalanmışlar baksana.. basına söylememek için para almışlar bide . Ne tuhaf millet oldun yarabbim ya
Ahh canım yaaa çok geçmiş olsunnnKızlar çok kötü sancıyla hastaneye geldim. Doktor alttan baktı kistim patlamış. 8 saatte bi kan alacaklar. İç kanama yapabilir bi ihtimal dedi. O zaman ameliyat.. Dua edin nolur..
Tabi canm bat 15 martTabı canım bat tarihini söylersen eklerim
Aaa hiç yakıştırmıyorum ama bu halleri sizee ..
hayırlısını istemıyormuyuz canım ?
Rabbım demekki daha hayırlı vakit gelemdiği için naip etmedi ..
lütfen üzülmeyelim lütfe ♥
Rabbim şifa versin canım, korkma sakın hayırlı haberle gel dualarım seninleKızlar çok kötü sancıyla hastaneye geldim. Doktor alttan baktı kistim patlamış. 8 saatte bi kan alacaklar. İç kanama yapabilir bi ihtimal dedi. O zaman ameliyat.. Dua edin nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?