Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlısı kuzum 1 senede ne kadar değişti baksana 21 marttı son adet tarihim son gebeliğimde inşallah bu defa da son adet tarihim 7 mart olsun...
sende ne var ne yok.. yum.zamanına geçtin mi?
İnşallah canım ablam 9 ay görme kırmızıları bu aydan sonra amiin

Bende iş çıkışı evde yapıcam bugün ovüyü, geçen ay biraz erken yumurtlamıştım inşallah bu ayda öyle olur

Ben yapmıyorum geçen sefer bi Sevinç’le yaptım başıma gelmeyen kalmadı bu sefer hiç bişey yapmak istemiyorum çok sevince çok üzülüyorum Canım
Tamam kuzum sen bilirsin

Oldum canım çok şiddetli ağrım var çok kötüyüm kaynanamdym da misafr gelecek burayada kalkamiyom vallla

Korkunç tabi.. bundan bile faydalanmışlar baksana.. basına söylememek için para almışlar bide . Ne tuhaf millet oldun yarabbim ya
Ama keşke içlerinde kalsaydı .
Neden diceksin ?

Şimdi kadın doğurmus vazgeçebilir mi ?
E spremin sahıbıde kendı çocuğunu ister ..

Allahhımmmm bu karışıklıpa sebep olanların cezasını versin

Kızlar çok kötü sancıyla hastaneye geldim. Doktor alttan baktı kistim patlamış. 8 saatte bi kan alacaklar. İç kanama yapabilir bi ihtimal dedi. O zaman ameliyat.. Dua edin nolur..
Ahh canım yaaa çok geçmiş olsunnn
Bizi haberdar et
Hayırlı haberlerle gel inşalah canım

Tabi canm bat 15 mart

Kızlar çok kötü sancıyla hastaneye geldim. Doktor alttan baktı kistim patlamış. 8 saatte bi kan alacaklar. İç kanama yapabilir bi ihtimal dedi. O zaman ameliyat.. Dua edin nolur..
Rabbim şifa versin canım, korkma sakın hayırlı haberle gel dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…