Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benım regl tarihlerim hep orayala tutuyodu .
Ben 1 senelik regl girmiştim yalnız oraya sen onu yaptın mı ?
Bebeğim bende en son adetimi girdim onu da yanlış girmişim düzelttim sonradan bir sonraki adeti 19unda olucaksın diyor ama 26-27 bekliyorum ben martta

Bebeğim bende en son adetimi girdim onu da yanlış girmişim düzelttim sonradan bir sonraki adeti 19unda olucaksın diyor ama 26-27 bekliyorum ben martta
Peki regl süresini değirdin mi ? 28 30 26 gibi seçenekler olması lazım ayarlarda . Normalde resim atardım ama benım gebelik yerı oldugu için onlar kalktı kuzum

Peki regl süresini değirdin mi ? 28 30 26 gibi seçenekler olması lazım ayarlarda . Normalde resim atardım ama benım gebelik yerı oldugu için onlar kalktı kuzum
Değiştirdim aşkım niyeyse böyle oldu olmazsa siler baştan kurarım belki bir şeyini yanlış yapmışımdır, ovü içinde sanırım lh bölümüne girip foto koyuyorum o da yorumluyor

Değiştirdim aşkım niyeyse böyle oldu olmazsa siler baştan kurarım belki bir şeyini yanlış yapmışımdır, ovü içinde sanırım lh bölümüne girip foto koyuyorum o da yorumluyor
İlk önce akıllı kayıtta yapıyosun o sana hangisi oldugunu söylüyor . Daha sonra manuel kayıttan kendin o dediğini giriyosun canım .
Akıllı kayıt paralı diye biliyorum

can09e ablam desene kaldık nisana Nisanda gel bize çift çift çizgilerle
hayırlısı kuzum 1 senede ne kadar değişti baksana 21 marttı son adet tarihim son gebeliğimde inşallah bu defa da son adet tarihim 7 mart olsun...
sende ne var ne yok.. yum.zamanına geçtin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…