Gebelik takvimi canım bak benım altımda var ..Ne takvimi canım
gelmedi ama gelcek belli etti kendini ağrıyoVerem kızz.. seninkisiler geldimi
Valla ben bile gördüm hadi inşallahGörüyoda olabilirim. Görmüyorda olabilirim. Koyulaşmadan görmekte istemiyor olabilirim
Bebeğim bende en son adetimi girdim onu da yanlış girmişim düzelttim sonradan bir sonraki adeti 19unda olucaksın diyor ama 26-27 bekliyorum ben marttaCanım benım regl tarihlerim hep orayala tutuyodu .
Ben 1 senelik regl girmiştim yalnız oraya sen onu yaptın mı ?
Amaanndaaa amannnn martın ilk gebesimiymişsssinnn seeeennGünaydın tatlişkolarbata 4 ..
Hayırlı kandiller .. büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
günaydın canım bu erken gebelik testi mi?Günaydın tatlişkolarbata 4 ..
Hayırlı kandiller .. büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
Ayy inşallah inşallahAmaanndaaa amannnn martın ilk gebesimiymişsssinnn seeeenn ♥
Sağlıkla devam etsin inşallah ♥
Peki regl süresini değirdin mi ? 28 30 26 gibi seçenekler olması lazım ayarlarda . Normalde resim atardım ama benım gebelik yerı oldugu için onlar kalktı kuzumBebeğim bende en son adetimi girdim onu da yanlış girmişim düzelttim sonradan bir sonraki adeti 19unda olucaksın diyor ama 26-27 bekliyorum ben martta
bildiğin bütün adetlerini girBebeğim bende en son adetimi girdim onu da yanlış girmişim düzelttim sonradan bir sonraki adeti 19unda olucaksın diyor ama 26-27 bekliyorum ben martta
Günaydın canım. Evet erken test. Hep erken yapıyorum ben ☺günaydın canım bu erken gebelik testi mi?
oyyyy güzelce koyulaşsın sağlıkla artsın insallahGörüyoda olabilirim. Görmüyorda olabilirim. Koyulaşmadan görmekte istemiyor olabilirim
Değiştirdim aşkım niyeyse böyle oldu olmazsa siler baştan kurarım belki bir şeyini yanlış yapmışımdır, ovü içinde sanırım lh bölümüne girip foto koyuyorum o da yorumluyorPeki regl süresini değirdin mi ? 28 30 26 gibi seçenekler olması lazım ayarlarda . Normalde resim atardım ama benım gebelik yerı oldugu için onlar kalktı kuzum
İlk önce akıllı kayıtta yapıyosun o sana hangisi oldugunu söylüyor . Daha sonra manuel kayıttan kendin o dediğini giriyosun canım .Değiştirdim aşkım niyeyse böyle oldu olmazsa siler baştan kurarım belki bir şeyini yanlış yapmışımdır, ovü içinde sanırım lh bölümüne girip foto koyuyorum o da yorumluyor
Tamam kuzum ğc ye geçince eklicemH E canım adet oldum ben... 04/04/2019 yeni bat.
Bende görüyom ama kapılmak istemiyorumMinik_ceylo negatif yaptımm dahada belli oldu ben görüyorum yaniiii :)
ne zaman keyifleri isterse gelsinler artık :))Tamam kuzum ğc ye geçince eklicem ♥
Bu bebekler topik sahibinin doğum tarihinde doğmak istiyo yapcak bişey yok
hayırlısı kuzum 1 senede ne kadar değişti baksana 21 marttı son adet tarihim son gebeliğimde inşallah bu defa da son adet tarihim 7 mart olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?