- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ahh canım yaaa çok geçmiş olsunnn
Bizi haberdar et
Hayırlı haberlerle gel inşalah canım
Sağolun kızlar, eşim gelemiyor babam gelecek şimdi yanıma. . İnşallah geceye kalmadan çıkarım.Rabbim şifa versin canım, korkma sakın hayırlı haberle gel dualarım seninle
Çok geçmiş olsun yaaKızlar çok kötü sancıyla hastaneye geldim. Doktor alttan baktı kistim patlamış. 8 saatte bi kan alacaklar. İç kanama yapabilir bi ihtimal dedi. O zaman ameliyat.. Dua edin nolur..
O neymiş kiyapıcam ♥
İlk sayfada bır bılgılendırme yazısı yazdım canımO neymiş ki
Cok gecmis olsun ins ameliyatsiz atlatirsinKızlar çok kötü sancıyla hastaneye geldim. Doktor alttan baktı kistim patlamış. 8 saatte bi kan alacaklar. İç kanama yapabilir bi ihtimal dedi. O zaman ameliyat.. Dua edin nolur..
Çok geçmiş olsun inşallah öyle bir şey olmaz şu mübarek günde Rabbim yüzüne baksınKızlar çok kötü sancıyla hastaneye geldim. Doktor alttan baktı kistim patlamış. 8 saatte bi kan alacaklar. İç kanama yapabilir bi ihtimal dedi. O zaman ameliyat.. Dua edin nolur..
Mahkemeye vermişler paraları alıp alıpeee sonra nasıl çıkmış ortaya para az mı geldi ki
Geçmiş olsun..Kızlar çok kötü sancıyla hastaneye geldim. Doktor alttan baktı kistim patlamış. 8 saatte bi kan alacaklar. İç kanama yapabilir bi ihtimal dedi. O zaman ameliyat.. Dua edin nolur..
Darısı sıze inşalah canımdombili_xl H E morcivertkedi sizin hamilelik takviminizi sevsinler :) en büyük eksiklikmiş ya gözümüz gönlümüz açıldı :)
Cok gecmis olsun ins ameliyatsiz atlatirsin
Çok geçmiş olsun inşallah öyle bir şey olmaz şu mübarek günde Rabbim yüzüne baksın
Allah razı olsun kızlar, iyi de bir doktora denk geldim çok anlayışlı.. Umarım bu kadarla atlatırım.Geçmiş olsun..
niye o kadar güldünüz ki kuzum.. tamam bi de demem şurayı da düzelt diye.evveettt pc deyım not aldıgım duzeltmelerı yaptım . Eksik olan batı yanlış olan söylesın
canım geçmiş olsun inşallah akşama kalmadan çıkarsın.Allah razı olsun kızlar, iyi de bir doktora denk geldim çok anlayışlı.. Umarım bu kadarla atlatırım.
ay aman ya bu kadarda alıngan olmayın kötu bişey mı dedım tamam bende bundan sonra hıc gülmem .niye o kadar güldünüz ki kuzum.. tamam bi de demem şurayı da düzelt diye.
İnşallah kuzum şimdiye kadar zor oldu bugün rahim filmine girecem bundan sonrası kolay olur inşallahDarısı sıze inşalah canım
Saat kaç gbı gırıcen caım ?İnşallah kuzum şimdiye kadar zor oldu bugün rahim filmine girecem bundan sonrası kolay olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?