Dogrudur kuzum . Bizimki böyle uygun gördü demekki herşey normal çok şükürYa sağlıkla gelsin kuzum da o önemli değil ama ben çok hamile gördüm 3ay 2haftadan bir çağıyor 3ay geçince ayda 1düşüyor ben böyle gördüm canım hep
Arkadalar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsunSağol canım benim evet hsg çekildim. Yok almadım ben daha öncede çekilmiştim ağrı sızı olmuyor öyle. Sen çektirmeyi mi düşünüyorsun
Bi bildiği vardır zaarNe bilim 15. Haftada falan olması gerekmiyo mu :))
12. Hafta da nasıl belli olcak
ya herşey normal olsunda 3 ayda 1 gidelim..Dogrudur kuzum . Bizimki böyle uygun gördü demekki herşey normal çok şükür ♥
AynenBi bildiği vardır zaar
Takvimleri geri sayıma alalım :)
Miyom değil de canım çikolata kisti olan arkadaşım bebek sahibi oldu. Miyom için laparoskopi yapılıyor diye biliyorum canımArkadalar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun
Merak ettigim bir şey var rahim ici miyomu olup gebe kalan tanidiklarniz varmi acaba
Aynen kuzumya herşey normal olsunda 3 ayda 1 gidelim..
eskiden doktora mı gidiyorlarmış sanki
Laporoskopi banada önerildi ama ben kabul etmedim cunki zararıda var internten ve doktrdan duyduğum kadryla bende allah büyüktür diyip olmadım ıns böyle doğal yolla kalırım hamile :)Miyom değil de canım çikolata kisti olan arkadaşım bebek sahibi oldu. Miyom için laparoskopi yapılıyor diye biliyorum canım
Ya o zaman tipide belli olurAynenbide 4-5 dedi ya ilk önce 4 hafta saycam sonra bir sıkıntım olmaz sa 5. Haftayı beklıcem
Aynen 9. Haftadan sonra şekilleniyorYa o zaman tipide belli olur
Ablam ultrason görüntüsünü getirmişti eee bu insana benziyor demiştim
Hep fasulye portakal falan diyorlar beklemiyordum yani
İnşallah canım bak instagram da bazı doktorlar gösteriyor doğum anında miyom da çıkarıyorlar hatta miyom yeri sakıncalı olunca hiç almaya bile yanaşmıyorlar.Laporoskopi banada önerildi ama ben kabul etmedim cunki zararıda var internten ve doktrdan duyduğum kadryla bende allah büyüktür diyip olmadım ıns böyle doğal yolla kalırım hamile :)
Yaa maşallah onaAynen 9. Haftadan sonra şekilleniyor ♥
İlk gittiğimde 0.349 cm miş . Şuan 1.13 cm :)
1 hafta sa nasıl büyümüş ♥
Ins adetime 7 gun kaldi bir belirti yok ama sadce regl olucakmisim gibi agrim var test alsammi bilemiyrum cunki erken gibi geliyr bana boyle 7 gun kala test yapip dogru sonuc alan varmi acabaİnşallah canım bak instagram da bazı doktorlar gösteriyor doğum anında miyom da çıkarıyorlar hatta miyom yeri sakıncalı olunca hiç almaya bile yanaşmıyorlar.
Olmayacak birşey değil inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız
İlk erkek diyensin :)Yaa maşallah onaama bence sen erkek doğuracan içimden paşa geçti
Sonucu güzel olsun canım. Ne zaman başlıyorsun
Şuan herşeyin normal sık sık strese sokmak istemiyorum dedi ama kimi görsem kalp atışından sonra kolay kolay çağırmıyor canım :)
Senınde birdahaki kontrolden sonra çağırmaz yakın zamanda ..
Zaten çağırsada gitmcektim ben 1 ay önce çünkü gerçekten stres oluyorum çok fazla
Ah ah ne yapacağız senle bilmiyorumSen Doğuma kadar gitme doktora, cinsiyet de sürpriz olsun Deli kız ya
Vallaha bu sefer bende gördüm hayırlı olsunGünaydınlarr.. kadınlar günümüz kutlu olsuunnn
Bata 3..
evet en güzeli size bir anda diyem ki kzıalr ben doğurdum
Siz bana laga luga yapıyonuzdamorcivertkedi nerdeyse 15 haftalık hamile 2 kere gitti doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?