Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Miyom değil de canım çikolata kisti olan arkadaşım bebek sahibi oldu. Miyom için laparoskopi yapılıyor diye biliyorum canım
Laporoskopi banada önerildi ama ben kabul etmedim cunki zararıda var internten ve doktrdan duyduğum kadryla bende allah büyüktür diyip olmadım ıns böyle doğal yolla kalırım hamile :)

Ya o zaman tipide belli olur
Ablam ultrason görüntüsünü getirmişti eee bu insana benziyor demiştim
Hep fasulye portakal falan diyorlar beklemiyordum yani
Aynen 9. Haftadan sonra şekilleniyor
İlk gittiğimde 0.349 cm miş . Şuan 1.13 cm :)
1 hafta sa nasıl büyümüş

Laporoskopi banada önerildi ama ben kabul etmedim cunki zararıda var internten ve doktrdan duyduğum kadryla bende allah büyüktür diyip olmadım ıns böyle doğal yolla kalırım hamile :)
İnşallah canım bak instagram da bazı doktorlar gösteriyor doğum anında miyom da çıkarıyorlar hatta miyom yeri sakıncalı olunca hiç almaya bile yanaşmıyorlar.
Olmayacak birşey değil inşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız

Ins adetime 7 gun kaldi bir belirti yok ama sadce regl olucakmisim gibi agrim var test alsammi bilemiyrum cunki erken gibi geliyr bana boyle 7 gun kala test yapip dogru sonuc alan varmi acaba

Ah ah ne yapacağız senle bilmiyorum Sen Doğuma kadar gitme doktora, cinsiyet de sürpriz olsun Deli kız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…