Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım benim evet hsg çekildim. Yok almadım ben daha öncede çekilmiştim ağrı sızı olmuyor öyle. Sen çektirmeyi mi düşünüyorsun

Tup bebek tedavisine başlıyorum da, isterseniz transferden önce cektirebilirsiniz dediler, sanırım bekleme sürecinde çektireceğim. Sevindim senin adına

Piki görene kadar gün aşırı bencede iyidir caniim o pik zamanı biraz daha sık bir ilişkiyle inşallah gelsin güzel haberiin

Telefondan uzak durayim diye hamilelikle ilgili kitap aldiran bir eşim var ve aslında kendi içinde bu süreci ogrenmekle alakali kitap adı söyledi bana ve aldım ikisinide çok tatlı

Amiiiin canım arkadaşım, güzel dileklerin için kocaman öpüyorum senii Ama gerçekten çok tatlıı, iyi bir adım bence kitap araştırmak almak aldırmak, erkekler genelde düşünemez çok böyle şeyleri

Hep beraber burda su gibi geçireceğiz 4-5 haftayı kuzum, bulantı ilacı vermesi iyi olmuş mahvoluyordun
Aynen kuzum hiç bi öğün yiyemşyorum deyince öyle olmaz dedi . En azından 1 öğün yemen lazım dedi
O yüzden hafif bir ialçlar başlıyorum eğer fayda görmessen ağırlaştırıcam dedi

Canım çok geç değil mi ya 2haftada bir cagırması gerekiyor seni biraz zaman bana uzun geldi
Şuan herşeyin normal sık sık strese sokmak istemiyorum dedi ama kimi görsem kalp atışından sonra kolay kolay çağırmıyor canım :)
Senınde birdahaki kontrolden sonra çağırmaz yakın zamanda ..

Zaten çağırsada gitmcektim ben 1 ay önce çünkü gerçekten stres oluyorum çok fazla

Ya sağlıkla gelsin kuzum da o önemli değil ama ben çok hamile gördüm 3ay 2haftadan bir çağıyor 3ay geçince ayda 1düşüyor ben böyle gördüm canım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…