- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
İnşallah kuzum benim, sen stres yapma yeter ki haber ver bizlere dehayırlısını istiyorum zaten canım gitmek hayırlı ise gidelim.. Allah daha güzel kapılar açar. bekleyip göreceğiz
veririm canımİnşallah kuzum benim, sen stres yapma yeter ki haber ver bizlere de
Sağol canım benim evet hsg çekildim. Yok almadım ben daha öncede çekilmiştim ağrı sızı olmuyor öyle. Sen çektirmeyi mi düşünüyorsun
Piki görene kadar gün aşırı bencede iyidir caniimAh canım benim inşallah bende size güzel haberler vereceğim inşallahhhOh vallahi evde olmanın tadını çıkar uzat bacaklarını benim içinde Yarın ki haberlerini dört gözle bekliyorum, hemencecik yaz bize merakta bırakma.
9.gündü bebeğim, bende şaşırdım daha silik bekliyordum parlak parlak canlı çıktı hadi inşallah bu ay gün aşırı maraton
Bence kesin gazkızlar beta hcg 68831 çıkmış sizce hamile miyim
Amiiiin canım arkadaşım, güzel dileklerin için kocaman öpüyorum seniiPiki görene kadar gün aşırı bencede iyidir caniimo pik zamanı biraz daha sık bir ilişkiyle inşallah gelsin güzel haberiin
Telefondan uzak durayim diye hamilelikle ilgili kitap aldiran bir eşim varve aslında kendi içinde bu süreci ogrenmekle alakali kitap adı söyledi bana ve aldım ikisinide çok tatlı
kız kız kız kesin kızÇok teşekkür ederim canlarım z
Rabbım sizlerede nasip etsin inşallah ♥
Doktorum 4-5 hafta sonra gel cinsiyete bakalım dedi
Çatlak kadın nasıl görcekse o haftada
Prenses geliyooooÇok teşekkür ederim canlarım z
kız kız kız kesin kız
Prenses geliyoooo
Hep beraber burda su gibi geçireceğiz 4-5 haftayı kuzum, bulantı ilacı vermesi iyi olmuş mahvoluyordunbulantı ilacı verdi . Eğer hala bişey yiyemez sen gel serum verelim dedi ..
Ay 4-5 hafta nasıl geççek
Aynen kuzum hiç bi öğün yiyemşyorum deyince öyle olmaz dedi . En azından 1 öğün yemen lazım dediHep beraber burda su gibi geçireceğiz 4-5 haftayı kuzum, bulantı ilacı vermesi iyi olmuş mahvoluyordun
Sonucu güzel olsun canım. Ne zaman başlıyorsunTup bebek tedavisine başlıyorum da, isterseniz transferden önce cektirebilirsiniz dediler, sanırım bekleme sürecinde çektireceğim. Sevindim senin adına
Canım çok geç değil mi ya 2haftada bir cagırması gerekiyor seni biraz zaman bana uzun geldibulantı ilacı verdi . Eğer hala bişey yiyemez sen gel serum verelim dedi ..
Ay 4-5 hafta nasıl geççek
Kaçıncı haftada görülüyor kiÇok teşekkür ederim canlarım z
Şuan herşeyin normal sık sık strese sokmak istemiyorum dedi ama kimi görsem kalp atışından sonra kolay kolay çağırmıyor canım :)Canım çok geç değil mi ya 2haftada bir cagırması gerekiyor seni biraz zaman bana uzun geldi
Ne bilim 15. Haftada falan olması gerekmiyo mu :))Kaçıncı haftada görülüyor ki
Ya sağlıkla gelsin kuzum da o önemli değil ama ben çok hamile gördüm 3ay 2haftadan bir çağıyor 3ay geçince ayda 1düşüyor ben böyle gördüm canım hepŞuan herşeyin normal sık sık strese sokmak istemiyorum dedi ama kimi görsem kalp atışından sonra kolay kolay çağırmıyor canım :)
Senınde birdahaki kontrolden sonra çağırmaz yakın zamanda ..
Zaten çağırsada gitmcektim ben 1 ay önce çünkü gerçekten stres oluyorum çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?