Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geç değil mi ya 2haftada bir cagırması gerekiyor seni biraz zaman bana uzun geldi
Kalp atışından sonra kontroller azalıyo canım. Ben 6+1 de kalp atışını duydum bana artık 11-12.haftada gel dedi. Ama tabi dayanmam mümkün değil haftaya gidicem 9 haftalık olucaz nasipse

İnşallah kuuzum olsunda git inşallahh ♥
Raabbım hepinize nasip etsin inşallah

Aminnn kuzum insallah. Kız geyik yapıyorum gönüllü olarak yerinize gideyim diye Saka bir yana, ben de insallah yasarsam o güzelliği morcivertkedi gibi yapacağım. O stres olduruyor insani. Sağlıkla gelsinler insallah

evet en güzeli size bir anda diyem ki kzıalr ben doğurdum

Siz bana laga luga yapıyonuzda morcivertkedi nerdeyse 15 haftalık hamile 2 kere gitti doktora
ben istisnayım çok sık gitmek stresten başka bişi değil cidden ya. ben hele hareketlerini hissedeyim ayda 1 de gitmem.
insallah canım benim. 12-13. haftalarda cinsiyet tahmini yapıyolar ama kesin olmuyo sonra değişebiliyo. net bisey söylesin diye beklemek istedim açıkçası

Arkadalar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun
Merak ettigim bir şey var rahim ici miyomu olup gebe kalan tanidiklarniz varmi acaba
Merhaba, ben tüplerde sıvı birikmesi nedeni ile laparoskopi olmuştum, o sırada rahimde miyom olduğunu görüp onu da almışlar, tedaviler bittikten sonra hamile kaldım ikinci adetle

En iyisini yapıyorsun, sağlıkla gelsin insallah. Senin ki huzurlu ve dingin bir bebek olur. Çünkü hamilelikpsilolojin aynen geçiyormuş bebeğe. Bir de su anki uyku saatlerin mükemmel. Bebek de ayni durumla doğuyormuş.

ayy insallah öyle olur ya kolik bebeklere falan bahane vermemeye çalışıyorum özellikle bu sıra zaten Allah nasip ederse 3-4. aydan sonra uyku eğitimini vermeyi düsünüyorum düzeni olsun çocuğun

Ins adetime 7 gun kaldi bir belirti yok ama sadce regl olucakmisim gibi agrim var test alsammi bilemiyrum cunki erken gibi geliyr bana boyle 7 gun kala test yapip dogru sonuc alan varmi acaba
Bence 7 gün erken ama önemli olan yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiği canım

ayy insallah öyle olur ya kolik bebeklere falan bahane vermemeye çalışıyorum özellikle bu sıra zaten Allah nasip ederse 3-4. aydan sonra uyku eğitimini vermeyi düsünüyorum düzeni olsun çocuğun
Buralarda olup görürüz insallah o günleri. Sen ne kadar rahat bebek o kadar huzurlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…