İnşallah kuuzum olsunda git inşallahhKeşke olsa da ikinizin yerine de ben gitsem doktoraDerim bugün H E icin geldim, ertesi gün derim morcivertkedi için geldim
Kalp atışından sonra kontroller azalıyo canım. Ben 6+1 de kalp atışını duydum bana artık 11-12.haftada gel dedi. Ama tabi dayanmam mümkün değil haftaya gidicem 9 haftalık olucaz nasipseCanım çok geç değil mi ya 2haftada bir cagırması gerekiyor seni biraz zaman bana uzun geldi
Beni 2hafta da bir gelcen dedi 3üncü hafta gitçem işteKalp atışından sonra kontroller azalıyo canım. Ben 6+1 de kalp atışını duydum bana artık 11-12.haftada gel dedi. Ama tabi dayanmam mümkün değil haftaya gidicem 9 haftalık olucaz nasipse
İnşallah kuuzum olsunda git inşallahh ♥
Raabbım hepinize nasip etsin inşallah
Kaç haftalıksın canım?Beni 2hafta da bir gelcen dedi 3üncü hafta gitçem işte
Hakkında hayırlısı olsun canımİşten çıkarmalar var kızlar şirkette çok stresliyim bugün bizim bölüm belli olacak bana dua edin
7hafta 2gün ama ultrason da 4gün geride dedi kalp atışlarını çok fazla duymadık zararlı diye çok dinletmedi sağlık lı olsun da dinlemiyimKaç haftalıksın canım?
ben istisnayımevet en güzeli size bir anda diyem ki kzıalr ben doğurdum
Siz bana laga luga yapıyonuzdamorcivertkedi nerdeyse 15 haftalık hamile 2 kere gitti doktora
insallah canım benim. 12-13. haftalarda cinsiyet tahmini yapıyolar ama kesin olmuyo sonra değişebiliyo. net bisey söylesin diye beklemek istedim açıkçasıAminnn kuzum insallah. Kız geyik yapıyorum gönüllü olarak yerinize gideyim diyeSaka bir yana, ben de insallah yasarsam o güzelliği morcivertkedi gibi yapacağım. O stres olduruyor insani. Sağlıkla gelsinler insallah ❤
Merhaba, ben tüplerde sıvı birikmesi nedeni ile laparoskopi olmuştum, o sırada rahimde miyom olduğunu görüp onu da almışlar, tedaviler bittikten sonra hamile kaldım ikinci adetleArkadalar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun
Merak ettigim bir şey var rahim ici miyomu olup gebe kalan tanidiklarniz varmi acaba
ben istisnayımçok sık gitmek stresten başka bişi değil cidden ya. ben hele hareketlerini hissedeyim ayda 1 de gitmem.
insallah canım benim. 12-13. haftalarda cinsiyet tahmini yapıyolar ama kesin olmuyo sonra değişebiliyo. net bisey söylesin diye beklemek istedim açıkçası
Benimki de 2 hafta sonra çağırdı canım ama değişebilir doktorun görüşüne göre galibaBeni 2hafta da bir gelcen dedi 3üncü hafta gitçem işte
Teyzoşkolar biz geldik
İyiyiz çok şükür
Büyümüş
Maşallah maşallah inşallah böyle güzel devam eder
Olabilir canım Rabbim hayırlısını versin hepimiz icinBenimki de 2 hafta sonra çağırdı canım ama değişebilir doktorun görüşüne göre galiba
ayy insallah öyle olur ya kolik bebeklere falan bahane vermemeye çalışıyorum özellikle bu sıraEn iyisini yapıyorsun, sağlıkla gelsin insallah. Senin ki huzurlu ve dingin bir bebek olur. Çünkü hamilelikpsilolojin aynen geçiyormuş bebeğe. Bir de su anki uyku saatlerin mükemmel. Bebek de ayni durumla doğuyormuş.
Bence 7 gün erken ama önemli olan yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiği canımIns adetime 7 gun kaldi bir belirti yok ama sadce regl olucakmisim gibi agrim var test alsammi bilemiyrum cunki erken gibi geliyr bana boyle 7 gun kala test yapip dogru sonuc alan varmi acaba
Buralarda olup görürüz insallah o günleri. Sen ne kadar rahat bebek o kadar huzurluayy insallah öyle olur ya kolik bebeklere falan bahane vermemeye çalışıyorum özellikle bu sırazaten Allah nasip ederse 3-4. aydan sonra uyku eğitimini vermeyi düsünüyorum düzeni olsun çocuğun
Arkadalar öncelikle kadınlar gününüz kutlu olsun
Merak ettigim bir şey var rahim ici miyomu olup gebe kalan tanidiklarniz varmi acaba
evet ama buna inanıyorum. insallah görürüz gecenin bi yarısı burda “kızlar çocuk durmuyo ağlıyo” gibi şeyler yazmam umarımBuralarda olup görürüz insallah o günleri. Sen ne kadar rahat bebek o kadar huzurlu
evet ama buna inanıyorum. insallah görürüz gecenin bi yarısı burda “kızlar çocuk durmuyo ağlıyo” gibi şeyler yazmam umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?