- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
senden beklenir yazabilirsin..evet ama buna inanıyorum. insallah görürüz gecenin bi yarısı burda “kızlar çocuk durmuyo ağlıyo” gibi şeyler yazmam umarım
Çok heyecan yaptım şimdiİlk erkek diyensin :)
Bakalım gitmeden önce anket açarız
niye öyle dedin kız ben çok mu hayıflanacak gibiyimsenden beklenir yazabilirsin..
şimdi böyle sakinsin ya.. panik yok stress yok..niye öyle dedin kız ben çok mu hayıflanacak gibiyim
Aynen canım önemli olan sağlıklı olması. Bi sonraki kontrolden sonra senin de azaltır bence artık kontrolleri7hafta 2gün ama ultrason da 4gün geride dedi kalp atışlarını çok fazla duymadık zararlı diye çok dinletmedi sağlık lı olsun da dinlemiyim
kaçırmadın canım bugun pek yazamadım malum cuma işleri toparlıyorum.
İnşallah canım sağlığı yerinde olsunda ben herşeye katlanırımAynen canım önemli olan sağlıklı olması. Bi sonraki kontrolden sonra senin de azaltır bence artık kontrolleri
Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim kucağını boş bırakmasınAmin canım insallahİste adet bekliyorum 4 gün kaldı, sonra gidip iğnelere başlayacağım
gelmese keşke..kaçırmadın canım bugun pek yazamadım malum cuma işleri toparlıyorum.
hafta bitti cok şükür 2 gün tatil :)
henüz gelmedi ama gelirrr ağrım var :)
pek şaşmaz genelde aynı gün gelir sadece bi kere bi gün gecikmişti :)
gelir gün içinde kasıklarım ağrıyo zaten
sen napıyosunnn
Bence 7 gün erken ama önemli olan yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiği
valla gelcek kuzum hissediom :)gelmese keşke..
ne yapayım bende eşimin yanındayım ..
dışarıya çıkmışken de kuaför işlerimi halledeyim dedim bari :)
Olsunda bebek zor geçireyim allah gucunu kolaylığını verir bunları duydukça çok mutlu oluyrumBenim var cnm bizim.komsu hamile kaldı brebkle beraber miyomda büyümüş çok zor hamilelik ve doğum geçirmiş
Henüz 1 hafta anca olmuştur bu bekleme süreci inan çok zormus canimBence 7 gün erken ama önemli olan yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiği canım
ahaha yok sabırlıyımdır ben. ay sağlıklı olsun da başka bişey istemiyorum hepsi gelip geçicişimdi böyle sakinsin ya.. panik yok stress yok..
çıldırabilirsin gibime geliyor
Insallah canim Rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallahEvet ya dikkat etmeye çalışıyorum valla inşallah ise yararlar teşekkür ederim :)
Öyle canım ama bebek olsunda bunlar tatlı heyecan olarak kalacakHenüz 1 hafta anca olmuştur bu bekleme süreci inan çok zormus canim
Canim kasiginin hangi tarafinda hissediyosun batma vsHiç farketmez ♥
Kız istiyorum ama erkek gibi hissediyorum
Sağlıkla gelsin minnakım ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?