- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
yok kız değil.. :)valla gelcek kuzum hissediom :)
eşin kuaförmü :)
Benmişim değilmiş miyim
Abla adet mi oldun? Esim rahatsizdi bir haftadir onunla ugrasmaktan buraya bakamadim cok sey kacirdim galibaSagol canim.. evet agrim var..sen nasilsin? Gelen giden var mi?
Siz gebsiniz anladigim kadaryla sizde ilk belirtiler nasil olmustu nasil anlamistnizÖyle canım ama bebek olsunda bunlar tatlı heyecan olarak kalacak
Kuzum gozun aydin cok sevindim insallah saglikli bir sekilde artarGünaydınlarr.. kadınlar günümüz kutlu olsuunnn
Bata 3..
ben demistim ilk bananeBenmişim değilmiş miyim
Kuzum gozun aydin cok sevindim insallah saglikli bir sekilde artar
Hadi hayırlısı olsun canım Rabbim kucağını boş bırakmasın
Yok canım ben hamile kalma konusunda master yaptım 22 ayda 6 hamilelik geçirdim 3 kimyasal 2 kendiliğinden sonlanan dış gebelik( bazı doktorlar buna da kimyasal dedi) ve son olarak dış gebelikten hastanede yattım geçen hafta değerim sıfırlandı dünde hsg çektirdim ama hepsi geldi geçti çok şükürSiz gebsiniz anladigim kadaryla sizde ilk belirtiler nasil olmustu nasil anlamistniz
Hamişlerin arasında kalamamben demistim ilk banane
hahaha çok tatlısınHamişlerin arasında kalamamsen dedin tabi kim diyor ben demişim yalan dolan şeyler
süpersinAkşama yemek ve komşuma da vermek üzere tatlı yapıldı
Sonra heyecanlı görüşme için hastane arandı, ve yasasıin yarın 9:45te inşallah randevuyu aldımŞimdi rahatça uyuyabilirim
Çok geçmiş olsun ins sende sağlıcakla bebeğini kucağına alirsin su ezan vakti allah cocuk isteyen herkse nasip etsin canim benimYok canım ben hamile kalma konusunda master yaptım 22 ayda 6 hamilelik geçirdim 3 kimyasal 2 kendiliğinden sonlanan dış gebelik( bazı doktorlar buna da kimyasal dedi) ve son olarak dış gebelikten hastanede yattım geçen hafta değerim sıfırlandı dünde hsg çektirdim ama hepsi geldi geçti çok şükürinşallah bundan sonraki süreçte sağlıklı gebelik yaşarım.
Benim hep mideye vurdu ülser var bende ama hiç bulantı yaşamam ne zaman hamile kalsam midem felç geçiriyor sanki yanıyor çok afedersin ağzıma geliyor gibi oluyorum aşırı yemek yemiş gibi hissediyorum
Amin kuzumÇok geçmiş olsun ins sende sağlıcakla bebeğini kucağına alirsin su ezan vakti allah cocuk isteyen herkse nasip etsin canim benim
Kızzzzzzz
İki taraflı batıyo canım daha çok solCanim kasiginin hangi tarafinda hissediyosun batma vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?