Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
süpersin
ay bende bugün komşuma gidicem bebişini görmeye ne tatlısı yapsam ya sen ne yaptın
Dün kandil diye o irmik helvası vermişti sağolsun,çok bir merhabamiz yok aslında Bende browni kurabiye yaptım
Yapılışı basit ve evden çıkmadan yapabileceğim bir tatlı oldu,öneririm
Bebişi bizim yerimize de gör şu ara keşke bir bebek sevsem diyorum,gorumcemin bebeği doğsa diye bekliyoruz artık
nedemistimkibenn ah canımm 09:45 demek gönlüm seninle ❤
Canımm benimm Allah razı olsun..Cook hissediyorum duanı

evde taze sütüm var dün pişirmiştim sütlü tatlı yapcam ben sizin yerinize de çekerim mis kokusunu içime
Bakalım ne çıkcak
Ama ilk heyecan sende
15 indemiydi randevun neydi ♥♥♥
12sinde saat 9.30da

Selam canım, işteyim ben de buralardayım, sen nasılsın
Bende işteyim kuzum, internette problem var programlara giremiyoruz dünden bugün yaparım diye bıraktığım işler patladı anlayacağın Merak ettim seni göremeyince iyisin değil mi bulantın falan yoktur inşallah

İyiyim canım benim çok sağol, sabah bi girip çıkmıştım, şimdi geriden okudum ancak, bulantı başlarda vardı benim ama geçti çok şükür, şimdi hiç doymuyorum

Merhaba bayanlar bende 2019 annesiyim suan 14 haftalık hamileyim aşırı eksi ve tuzlu seyler yiyorum karnım yukarda yanlarımdan kilo aldım midem bulanmıyor bakalım hayırlısı mayısta gidecem inşallah cinsiyetini öğrenmeye çok heyecanlıyım kızımın olmasını istiyorum herseyden önce tabi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun

14 haftada henuz öğrenemediniz mi :)
Yoksa bebek mi göstermedi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…