Ohhh çok şüküürrrAkşama yemek ve komşuma da vermek üzere tatlı yapıldı
Sonra heyecanlı görüşme için hastane arandı, ve yasasıin yarın 9:45te inşallah randevuyu aldımŞimdi rahatça uyuyabilirim
eheheKızzzzzzzdur ınuttummm morcim ilk erkeeekk dedi
Dün kandil diye o irmik helvası vermişti sağolsun,çok bir merhabamiz yok aslındasüpersin
ay bende bugün komşuma gidicem bebişini görmeye ne tatlısı yapsam yasen ne yaptın
Canımm benimmnedemistimkibenn ah canımm 09:45 demek gönlüm seninle ❤
Sahi çok şükür canımOhhh çok şüküürrr ♥♥
Hayırlı haberlerle gel canım benım beklıyoruz ♥
Bakalım ne çıkcakehehekuzum erkekse 12-13 de belli olur. kızsa da tahmin eder pipiyi göremeyince
Sana benım gibi olmaSahi çok şükür canıminşallah fırsat bulur bulmaz haber vericem bende
evde taze sütüm var dün pişirmiştim sütlü tatlı yapcam benDün kandil diye o irmik helvası vermişti sağolsun,çok bir merhabamiz yok aslındaBende browni kurabiye yaptım
Yapılışı basit ve evden çıkmadan yapabileceğim bir tatlı oldu,öneririm
Bebişi bizim yerimize de gör şu ara keşke bir bebek sevsem diyorum,gorumcemin bebeği doğsa diye bekliyoruz artık
Canımm benimmAllah razı olsun..Cook hissediyorum duanı
12sinde saat 9.30daBakalım ne çıkcak
Ama ilk heyecan sende
15 indemiydi randevun neydi ♥♥♥
evet canım regl geldi.. Geçmiş olsun eşine..Abla adet mi oldun? Esim rahatsizdi bir haftadir onunla ugrasmaktan buraya bakamadim cok sey kacirdim galiba
Hhehhh aferinnn erken ♥evde taze sütüm var dün pişirmiştim sütlü tatlı yapcam bensizin yerinize de çekerim mis kokusunu içime❤
12sinde saat 9.30da
eveeetr insallah gösterirHhehhh aferinnn erken ♥ilk cinsiyetimşz belli olcaz Allahın izniyle ♥♥♥
Aman iyi olunda beklerimeveeetr insallah gösterirbende öğlen 1de gelcem buraya çatlayın
Selam canım, işteyim ben de buralardayım, sen nasılsın
oyy senin dileğini sevsinlerAman iyi olunda beklerim ♥
Amin insallah canimAmin kuzumStres yapmayalım yeter vakti zamanı gelince Rabbim nasip edecektir
Bende işteyim kuzum, internette problem var programlara giremiyoruz dünden bugün yaparım diye bıraktığım işler patladı anlayacağınSelam canım, işteyim ben de buralardayım, sen nasılsın
İyiyim canım benim çok sağol, sabah bi girip çıkmıştım, şimdi geriden okudum ancak, bulantı başlarda vardı benim ama geçti çok şükür, şimdi hiç doymuyorumBende işteyim kuzum, internette problem var programlara giremiyoruz dünden bugün yaparım diye bıraktığım işler patladı anlayacağınMerak ettim seni göremeyince iyisin değil mi bulantın falan yoktur inşallah
Oh oh yarasın sana da bebişe de.. Maşallahhİyiyim canım benim çok sağol, sabah bi girip çıkmıştım, şimdi geriden okudum ancak, bulantı başlarda vardı benim ama geçti çok şükür, şimdi hiç doymuyorum
Merhaba bebeğiniz hayırlı olsunMerhaba bayanlar bende 2019 annesiyim suan 14 haftalık hamileyim aşırı eksi ve tuzlu seyler yiyorum karnım yukarda yanlarımdan kilo aldım midem bulanmıyor bakalım hayırlısı mayısta gidecem inşallah cinsiyetini öğrenmeye çok heyecanlıyım kızımın olmasını istiyorum herseyden önce tabi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?