- 18 Mayıs 2018
- 137
- 56
- 18
- 35
Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun ♥
14 haftada henuz öğrenemediniz mi :)
Yoksa bebek mi göstermedi ??
Sağlıklı olsunda elbet göstercekTeşekkürler malesef daha göstermedi kendini
Ben 7 haftalık hamileyim doktoruma kalsa 4-5 hafta sonra cinsiyete bakarız dediDoktor dedi mayıs gibi gel bebişi görelim bnde sabırsızlıkla bekliyorum bakalım hayırlısı
Amin Allah razı olsun canımÇok sağolun Amin inşallah herkese rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat versin
Hayırlısı böyleymiş canım sıkma canını rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallahYa bat bugün du kasik agrım falan vardı ben tabi hala ümitli olduğum için dayanamadım gittim eczaneden test aldım geldim yaptım bir baktım peçetem kırmızı olmuş
He evet devlete gidiyorsan devlette geç söylüyyolarmıs canım . Tam emin olmayı beklıyorlarmıs .Ya bide devlet hastanesinde sallıyo coğu doktor ilgilenmiyo bile ben kızımda 3 bucuk aylıkken öğrendim cinsiyetini özelde simdide hiç halim yok gitmek istemiyom hiç hastanelerde beklemek sıkıcı annem diyo hiç gitme doğumda gidersin doğurur gelirsin evine ama işte insan heyecanlanıyo en çok merak ettiğim şuan cinsiyeti
Geçmis olsun cnm üzülme bi daha ki aya insallahYa bat bugün du kasik agrım falan vardı ben tabi hala ümitli olduğum için dayanamadım gittim eczaneden test aldım geldim yaptım bir baktım peçetem kırmızı olmuş
ya bakın o anda yaptığım test peçeteme geri baktım test sonucunu böyle görünce kırmızıdan ziyade pembe çok açık bir ihtimal daha vardır diyen var mı?Geçmis olsun cnm üzülme bi daha ki aya insallah
Ay böyle demeYa benim bi kızım bi oğlum var bu çocuğu aslında doğurmak istemiyom Allah isteyene versin ben istemiyom çocuk falan çok moralim bozuluyo bu duruma kaza oldu hamile kaldım eşimde illa doğurcan diyo of napcam bilmiyom hayırlısı bakalım
Ay bnede çok severim ama şuan hem hamilelikten hemde eşimin bu dönemlerde alerjisi başlıyor herşeye alerjisi oldugu için kullanamıyorum :)nabersiniz ballarımmm bn iş yerinde odamı temizledim mis gibi çamaşr suyu koktu :)
şimdi çayımı aldım foruma bakıom :)
Adet olsamda rahatlasam patlıcak gibi şiş hissediyorum kendimi :)
Ya kimyasal olucak ya da yerleşme kanaması ..ya bakın o anda yaptığım test peçeteme geri baktım test sonucunu böyle görünce kırmızıdan ziyade pembe çok açık bir ihtimal daha vardır diyen var mı?morcivertkedi H E can09e baksanıza kızlarr
görebildin mi çizgiyi peki ben çünkü gördüm ama fotografta çok belli olmuyor benmi çift görmeye başladım acaba dedimYa kimyasal olucak ya da yerleşme kanaması ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?