Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çokta öksürüyorum hamilelikte öksürüğün bebeğe zararı olurmu benimle aynı durumu yasayan varmı ıhlamur ballı süt hepsinden içiyorum yine gecmedi öksürdükçe kusmam geliyo normalde hiç midem bulanmaz çok rahatım tek sıkıntım suan öksürük

Ya bide devlet hastanesinde sallıyo coğu doktor ilgilenmiyo bile ben kızımda 3 bucuk aylıkken öğrendim cinsiyetini özelde simdide hiç halim yok gitmek istemiyom hiç hastanelerde beklemek sıkıcı annem diyo hiç gitme doğumda gidersin doğurur gelirsin evine ama işte insan heyecanlanıyo en çok merak ettiğim şuan cinsiyeti

Ya bat bugün du kasik agrım falan vardı ben tabi hala ümitli olduğum için dayanamadım gittim eczaneden test aldım geldim yaptım bir baktım peçetem kırmızı olmuş
Hayırlısı böyleymiş canım sıkma canını rabbim hayırlı vakitte nasip etsin inşallah

He evet devlete gidiyorsan devlette geç söylüyyolarmıs canım . Tam emin olmayı beklıyorlarmıs .
Aman sağlıklı olsunda cinsiyeti farketmez

Eklentiler

• 20190308_161153.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 47
Ay böyle deme
Artık olmus yazık bu kadar haftaya gelmiş ne demek istemşyorum
Rabbım sağlıkla sıhhatle nasip etsin ..

Doğumdan sonra çocuk istemşyorum diyosan tüplerini bağlatırsın . Prezervatif kullanırısın hap kullanırsın önlem alırsın ..

nabersiniz ballarımmm bn iş yerinde odamı temizledim mis gibi çamaşr suyu koktu :)
şimdi çayımı aldım foruma bakıom :)
Adet olsamda rahatlasam patlıcak gibi şiş hissediyorum kendimi :)
Ay bnede çok severim ama şuan hem hamilelikten hemde eşimin bu dönemlerde alerjisi başlıyor herşeye alerjisi oldugu için kullanamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…