Çizgi var canım erken gebelik testi mi bu ?görebildin mi çizgiyi peki ben çünkü gördüm ama fotografta çok belli olmuyor benmi çift görmeye başladım acaba dedim
Geçmis olsun cnm üzülme bi daha ki aya insallah
Evet öle yapıcamAy böyle deme
Artık olmus yazık bu kadar haftaya gelmiş ne demek istemşyorum
Rabbım sağlıkla sıhhatle nasip etsin ..
Doğumdan sonra çocuk istemşyorum diyosan tüplerini bağlatırsın . Prezervatif kullanırısın hap kullanırsın önlem alırsın ..
aynen normal test kalmamış ellerinde ilişkiden 5 6 gün sonra olan bir test yani fortel mi ne markasıÇizgi var canım erken gebelik testi mi bu ?
Bugun regl gununde daha koyu olması lazımdı canım . Kimyasal olucak gibi geliyor banaaynen normal test kalmamış ellerinde ilişkiden 5 6 gün sonra olan bir test yani fortel mi ne markası
yumurtlamadan sonra tam 14. gün duruma göre kanama falan olmazsa yarın bir daha yapsam mıBugun regl gununde daha koyu olması lazımdı canım . Kimyasal olucak gibi geliyor bana
Keşke bende olabilsem adet ama çok gec artık malesef hamileyimnabersiniz ballarımmm bn iş yerinde odamı temizledim mis gibi çamaşr suyu koktu :)
şimdi çayımı aldım foruma bakıom :)
Adet olsamda rahatlasam patlıcak gibi şiş hissediyorum kendimi :)
keşke böyle düşünmeseniz..Ya benim bi kızım bi oğlum var bu çocuğu aslında doğurmak istemiyom Allah isteyene versin ben istemiyom çocuk falan çok moralim bozuluyo bu duruma kaza oldu hamile kaldım eşimde illa doğurcan diyo of napcam bilmiyom hayırlısı bakalım
Bence kendını biraz rahat bırak canım ..yumurtlamadan sonra tam 14. gün duruma göre kanama falan olmazsa yarın bir daha yapsam mı
miss kokmuştur.. ellerine sağlık bacım :)nabersiniz ballarımmm bn iş yerinde odamı temizledim mis gibi çamaşr suyu koktu :)
şimdi çayımı aldım foruma bakıom :)
Adet olsamda rahatlasam patlıcak gibi şiş hissediyorum kendimi :)
beni o anda görmen lazım peçeteyi görünce kendi kendime hem üzülüyorum hem boşa 25 lira verdik ya falan diyorum bi baktım çizgi çıkıyor allah allah diyorum hahahhaha ruh halim 40 çeşit şekle girdi yaniBence kendını biraz rahat bırak canım ..
eğer 2 güne gelmezse direk kan verirsin boşver testi falan
bence çok kafaya taktığın için böyle oluyor canım.yumurtlamadan sonra tam 14. gün duruma göre kanama falan olmazsa yarın bir daha yapsam mı
olabilir her şekli şemali gördüm bu zamana kadar kaldı ki ilk ayım bu daha acele etmiyim en iyisibence çok kafaya taktığın için böyle oluyor canım.
Eğer bu ay regl gelirse sana diğer ay test mest yasakloyorumbeni o anda görmen lazım peçeteyi görünce kendi kendime hem üzülüyorum hem boşa 25 lira verdik ya falan diyorum bi baktım çizgi çıkıyor allah allah diyorum hahahhaha ruh halim 40 çeşit şekle girdi yani
Cevap yazamaz canım konu dışı bıraktım hanımefendıyı .I incicinar16 Keşke şükretseniz.
çaktırmadan yapsam da olmaz mıEğer bu ay regl gelirse sana diğer ay test mest yasakloyorum
iyi yapmışsın.. ayıptır yahu.. öyle bile olsa yazacağın yer burası mı ..Bi kere uyardım hala istemiyorum deyince üyeyi maalesef konumda yasakladım .
Burda bu kadar evlat diye tutuşan insan varken görmezden gelemicem maalesef
Rabbım bir avazda kurtarsın . Evlatlarını bağışlasın
Gerçekten sinirlerim bozuldu, ne diyelim inşallah geçici bir bunalımdır. Allah evlatlarına ömür versinBi kere uyardım hala istemiyorum deyince üyeyi maalesef konumda yasakladım .
Burda bu kadar evlat diye tutuşan insan varken görmezden gelemicem maalesef
Rabbım bir avazda kurtarsın . Evlatlarını bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?