- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Ya kusura bakmayın ama burda anne olmak için o kadar çaba gösteren insan var siz gelmişsiniz ne söylüyorsunuz istemiyorsanız yapmasaydınız kazaymış neyseki çocuk nasıl yapılıyor biliyoruz. Bu konudaki olumsuz fikirlerin burada paylaşılmasını hoş bulmadımYa benim bi kızım bi oğlum var bu çocuğu aslında doğurmak istemiyom Allah isteyene versin ben istemiyom çocuk falan çok moralim bozuluyo bu duruma kaza oldu hamile kaldım eşimde illa doğurcan diyo of napcam bilmiyom hayırlısı bakalım
kız senin olsaydı daha koyu çıkması lazımdı. ama testler niye böyle hala anlamıyorum. bence reglin geliyoya bakın o anda yaptığım test peçeteme geri baktım test sonucunu böyle görünce kırmızıdan ziyade pembe çok açık bir ihtimal daha vardır diyen var mı?morcivertkedi H E @can09e baksanıza kızlarr
Kendıne zarar canım inan .çaktırmadan yapsam da olmaz mı
vala mis oldu :)miss kokmuştur.. ellerine sağlık bacım :)
bana olmıyacakmışsın gibime geliyor hala
İnan bnde çok üzüldüm .Ya kusura bakmayın ama burda anne olmak için o kadar çaba gösteren insan var siz gelmişsiniz ne söylüyorsunuz istemiyorsanız yapmasaydınız kazaymış neyseki çocuk nasıl yapılıyor biliyoruz. Bu konudaki olumsuz fikirlerin burada paylaşılmasını hoş bulmadımH E kusura bakma canım senin konun ama çok rahatsız oldum o yüzden yazdım
Hassasım zaten gözlerim doldukeşke gerçekten isteyip istemediğini kararlaştırıp korunsa bütün çiftler. ya gerçekten yazık değil mi o çocuklara. hiçbişey demiyorum Allaha havale........
değişik bir vakaa olucam ben galiba neyse bence de rgl oldum diye kabul ediyorum ve hemen ovü testi sipariş veriyorumkız senin olsaydı daha koyu çıkması lazımdı. ama testler niye böyle hala anlamıyorum. bence reglin geliyo
sorma bende her hafta evde bi şişe iş yerinde bi şişe sağa sola döküyorum hepAy bnede çok severim ama şuan hem hamilelikten hemde eşimin bu dönemlerde alerjisi başlıyor herşeye alerjisi oldugu için kullanamıyorum :)
oy kuzum senin gözlerini dolduranıHassasım zaten gözlerim doldu
ruh sağlığı bozuk çocuklar nasıl oluyor'un cevabıydı bence bayanın tepkisi.keşke gerçekten isteyip istemediğini kararlaştırıp korunsa bütün çiftler. ya gerçekten yazık değil mi o çocuklara. hiçbişey demiyorum Allaha havale........
sağol canım çok dogru söylüyorsun o zaman ben regl oldugumu düşünüyorum şu dakikadan sonra ovü testi sipariş vereyim bariKendıne zarar canım inan .
Bak ben gebelikten önce kimyasal yaşadım . Çizgileirm hep silik kaldı . Ne zaman dedim tamam bebeğim benle değil . Kafamdan testi falan attım regl beklıyorum dedim akşamına refl geldi .
İnan şuan stresten bile gelmşyo olabılır .
Ben hepinizin iyiliğini düşünüyorum. Kocaman insanları tabı ki kimseye zorla birşey yaptıramam :))
Sende çok kullanma canım çok zararlısorma bende her hafta evde bi şişe iş yerinde bi şişe sağa sola döküyorum hep
sen kullanma kuzummm bebişler herşeyden önemli tabi :)
bencede kimyasal gibi sizinkideğişik bir vakaa olucam ben galiba neyse bence de rgl oldum diye kabul ediyorum ve hemen ovü testi sipariş veriyorum
Heeehh böyle düşünüyoruz gelirsee biizmdirrr gelmezseee hiç bizim olmamıştırrrsağol canım çok dogru söylüyorsun o zaman ben regl oldugumu düşünüyorum şu dakikadan sonra ovü testi sipariş vereyim bari
ah kesinlikle. sonra çocuklar ilgiye aç, sevgiye açruh sağlığı bozuk çocuklar nasıl oluyor'un cevabıydı bence bayanın tepkisi.
okurken sinirlerim boşaldı.
Sağol kuzum inan samimiyetten yazdım zatenİnan bnde çok üzüldüm .
İçimden resmen birşey koptu
Topiği ben açtım ama hepimizin canım ♥
Ne düşünüyorsanız dile getirebilirsiniz ♥
Bende bi regl olaydım sipariş geldi ben ona o bana bakıyorsağol canım çok dogru söylüyorsun o zaman ben regl oldugumu düşünüyorum şu dakikadan sonra ovü testi sipariş vereyim bari
Aynen öyle iyi bir bağ kurduk elhamdülillah rabbım hepimize hayallerimzii nasip etsşn .Sağol kuzum inan samimiyetten yazdım zaten
Burda her çift çizgi için birbirimize destek oluyoruz yazınca bile mutlu oluyoruz evimde arkadaşımla muhabbet ediyorum gibi hissediyorum kendimi
Kaç gün oldu şimdi canım. Ay belirsiz çok zor evet yaaa bende kürtajdan sonra ne zmaan gelcek diye bekledim gelince de göbek atmıştım işyerindeBende bi regl olaydım sipariş geldi ben ona o bana bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?