- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Bi kere uyardım hala istemiyorum deyince üyeyi maalesef konumda yasakladım .
Burda bu kadar evlat diye tutuşan insan varken görmezden gelemicem maalesef
Rabbım bir avazda kurtarsın . Evlatlarını bağışlasın
Bide şöyle bir araştırdım bir çok topiğe yazmos ama hep cinsiyetle alakalı yazmıs . Çok heyecanlıyım diye baya mutlu gözüküyor ama şaşırdım vallaHayır yani istemiyorum dedikten sonra, adet oldum sanırım diye üzülen kişiye cevap olarak keske ben de olsam nedir ☹
Bide şöyle bir araştırdım bir çok topiğe yazmos ama hep cinsiyetle alakalı yazmıs . Çok heyecanlıyım diye baya mutlu gözüküyor ama şaşırdım valla
Aynen sinirimiz daha fazla bozulmadan uzaklaştıryorum :)Allah psikolojisine şifa versin ne diyelim, iyi yapmışsın, özellik ise yaradı bak
bence psikolojik destek almalı... hem kendi sağlığı hemde çocukların sağlığı için..Allah psikolojisine şifa versin ne diyelim, iyi yapmışsın, özellik ise yaradı bak
İyiyim desem yalan olur. Sürekli bir ağrı var, ilaç sadece azaltıyor ama geçirmiyor. Hiçbir şeye dermanım yok. Regl kanamam da çok, parça parça geliyor. Nette biraz araştırdım da yumurta o ay çatlamazsa sıvı birikiyormuş çevresinde.. O şekilde kist oluşuyormuş. Doktor dış gebelik falan değil ona şükredelim dedi. 1 hafta ağrısı devam eder dedi ama nasıl geçecek 1 hafta böyle bilmiyorum.Tikkabilla canım nasıl oldun ?
Çok şükğr canım Allah korusun dış gebelikten çok zorİyiyim desem yalan olur. Sürekli bir ağrı var, ilaç sadece azaltıyor ama geçirmiyor. Hiçbir şeye dermanım yok. Regl kanamam da çok, parça parça geliyor. Nette biraz araştırdım da yumurta o ay çatlamazsa sıvı birikiyormuş çevresinde.. O şekilde kist oluşuyormuş. Doktor dış gebelik falan değil ona şükredelim dedi. 1 hafta ağrısı devam eder dedi ama nasıl geçecek 1 hafta böyle bilmiyorum.
Canım o o değişebilir bir anda koyulaşıyor ..Kızlar bu da bugünkü ovü, dün daha koyuydu kafam karıştı
Aşkım yumurtladım mı çatladım mı patladım mı bir şey anlamadım şimdi benCanım o o değişebilir bir anda koyulaşıyor ..
bence psikolojik destek almalı... hem kendi sağlığı hemde çocukların sağlığı için..
Kuzum ilk regl ne zaman gelmişti ? 28 şubat mıydı ?Aşkım yumurtladım mı çatladım mı patladım mı bir şey anlamadım şimdi ben
İyiyim desem yalan olur. Sürekli bir ağrı var, ilaç sadece azaltıyor ama geçirmiyor. Hiçbir şeye dermanım yok. Regl kanamam da çok, parça parça geliyor. Nette biraz araştırdım da yumurta o ay çatlamazsa sıvı birikiyormuş çevresinde.. O şekilde kist oluşuyormuş. Doktor dış gebelik falan değil ona şükredelim dedi. 1 hafta ağrısı devam eder dedi ama nasıl geçecek 1 hafta böyle bilmiyorum.
27 şubat bebeğim, dün 9.gündü koyuydu baya bugün 10.gün, fememeter de bana diyor ki sen bugün yumurtican, öbür programımda az daha ur 13ü gibi anca yumurtlarsın yavaş diyor ovü de böyle şey ettiKuzum ilk regl ne zaman gelmişti ? 28 şubat mıydı ?
Daha yumurtlamamışsın canım ama koyuluk yakın diyo .. normalde 13-15 i aradı olur senın geçen ay erken olmustu bakalım bu ay nezamna olca27 şubat bebeğim, dün 9.gündü koyuydu baya bugün 10.gün, fememeter de bana diyor ki sen bugün yumurtican, öbür programımda az daha ur 13ü gibi anca yumurtlarsın yavaş diyor ovü de böyle şey etti
Benimde ay içinde dalgalı oluyordu canımm..Yani dün koyu gibi gözükürken ertesi gün daha açık,ama sonra birden koyulasicak inşallahKızlar bu da bugünkü ovü, dün daha koyuydu kafam karıştı
Geçen ay 12.gün olmuştu aşkım, erken erken gidiyorum galiba ay inşallah gebeliğimde böyle erken erken belli olsun yaaDaha yumurtlamamışsın canım ama koyuluk yakın diyo .. normalde 13-15 i aradı olur senın geçen ay erken olmustu bakalım bu ay nezamna olca
geçen ay hiç dalgalanmadı erken de oldu maşallah, he bi işe yaradı mı dersen yokBenimde ay içinde dalgalı oluyordu canımm..Yani dün koyu gibi gözükürken ertesi gün daha açık,ama sonra birden koyulasicak inşallahyani yumurtlama olmadı daha bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?