Cok iyi yaptin bisey dememek icin zor tuttum kendimi Rabbim haketmeyene vermesin diyenlere katildım simdiBi kere uyardım hala istemiyorum deyince üyeyi maalesef konumda yasakladım .
Burda bu kadar evlat diye tutuşan insan varken görmezden gelemicem maalesef
Rabbım bir avazda kurtarsın . Evlatlarını bağışlasın
Yok kuzum bir gğn durun bir gün yapın. Piki görünce ard arda yaparsınızGeçen ay 12.gün olmuştu aşkım, erken erken gidiyorum galiba ay inşallah gebeliğimde böyle erken erken belli olsun yaaBen zaten her akşam eve gelince atarım size test, dün değerlendirdik biz, koyuydu ya gün aşırı değerlendirelim demiştik. Bugüne gerek yok sanırım
Çok haklısiin bu dönemde günün en sevdiğim anı testi yaptığım zamandıgeçen ay hiç dalgalanmadı erken de oldu maşallah, he bi işe yaradı mı dersen yokBu ayda inşallah kopkoyu olur bir anda heyecanlanıyorum bebeğim ya
Bugün çalışma yok o zamanYok kuzum bir gğn durun bir gün yapın. Piki görünce ard arda yaparsınız
İnşallah canım benim, kopkoyu olacağı anı deli gibi bekliyorum inan kiÇok haklısiin bu dönemde günün en sevdiğim anı testi yaptığım zamandıbence erken yumurtlama olayın güzel,dün 9 bugün 10,ben gibi 17,18lere gitmeden koyuluk gelicek inşallah tatlis
Canım dünü değerlendirdiysen eğer bugün ister es geç ister değerlendir bence, ama yarın yinr test yapıp bakarsın mutlaka acaba koyulaşacak mı diye27 şubat bebeğim, dün 9.gündü koyuydu baya bugün 10.gün, fememeter de bana diyor ki sen bugün yumurtican, öbür programımda az daha ur 13ü gibi anca yumurtlarsın yavaş diyor ovü de böyle şey etti
Koyulaşana kadar yapıcam canım, dün daha koyuydu biliyorsun ama kızlar dalgalanma olabilir birden koyulaşıcak dediler. Erken yumurtlamıştım geçen ay bakalım bu ay nolcakCanım dünü değerlendirdiysen eğer bugün ister es geç ister değerlendir bence, ama yarın yinr test yapıp bakarsın mutlaka acaba koyulaşacak mı diye
O zaman gün aşırı mantıklı şimdilik bence dr bebeğimKoyulaşana kadar yapıcam canım, dün daha koyuydu biliyorsun ama kızlar dalgalanma olabilir birden koyulaşıcak dediler. Erken yumurtlamıştım geçen ay bakalım bu ay nolcak
Bence de piki görene kadar gün aşırı yapalım adamı da o kadar sömürmeyeyim yazıkO zaman gün aşırı mantıklı şimdilik bence dr bebeğim
Şimdilik netleşecen yok canımKızlar 2 gündür mesajları da okuyamadım. Bebişlilerin bebişleri iyidir inşallah.. Bebiş isteyenlerin de inşallah bu ay Rabbim nasip eder. Var mı gebe kalan ben yokken?
Olsunda bebek zor geçireyim allah gucunu kolaylığını verir bunları duydukça çok mutlu oluyrum
Insallah canim Rabbim hepimizin duasini kabul etsin insallah
Yok canım ben hamile kalma konusunda master yaptım 22 ayda 6 hamilelik geçirdim 3 kimyasal 2 kendiliğinden sonlanan dış gebelik( bazı doktorlar buna da kimyasal dedi) ve son olarak dış gebelikten hastanede yattım geçen hafta değerim sıfırlandı dünde hsg çektirdim ama hepsi geldi geçti çok şükürinşallah bundan sonraki süreçte sağlıklı gebelik yaşarım.
Benim hep mideye vurdu ülser var bende ama hiç bulantı yaşamam ne zaman hamile kalsam midem felç geçiriyor sanki yanıyor çok afedersin ağzıma geliyor gibi oluyorum aşırı yemek yemiş gibi hissediyorum
Keşke bende olabilsem adet ama çok gec artık malesef hamileyim
Kzlar ben krmızı kart yemedim henüz
Bende yarn olurum heraldeBende bugün geç yedim cnm dün bir heveslendim bugün yedim kartı oturdum ağsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?