Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi kere uyardım hala istemiyorum deyince üyeyi maalesef konumda yasakladım .
Burda bu kadar evlat diye tutuşan insan varken görmezden gelemicem maalesef

Rabbım bir avazda kurtarsın . Evlatlarını bağışlasın
Cok iyi yaptin bisey dememek icin zor tuttum kendimi Rabbim haketmeyene vermesin diyenlere katildım simdi

Yok kuzum bir gğn durun bir gün yapın. Piki görünce ard arda yaparsınız

geçen ay hiç dalgalanmadı erken de oldu maşallah, he bi işe yaradı mı dersen yok Bu ayda inşallah kopkoyu olur bir anda heyecanlanıyorum bebeğim ya
Çok haklısiin bu dönemde günün en sevdiğim anı testi yaptığım zamandı bence erken yumurtlama olayın güzel,dün 9 bugün 10,ben gibi 17,18lere gitmeden koyuluk gelicek inşallah tatlis

Çok haklısiin bu dönemde günün en sevdiğim anı testi yaptığım zamandı bence erken yumurtlama olayın güzel,dün 9 bugün 10,ben gibi 17,18lere gitmeden koyuluk gelicek inşallah tatlis
İnşallah canım benim, kopkoyu olacağı anı deli gibi bekliyorum inan ki

27 şubat bebeğim, dün 9.gündü koyuydu baya bugün 10.gün, fememeter de bana diyor ki sen bugün yumurtican, öbür programımda az daha ur 13ü gibi anca yumurtlarsın yavaş diyor ovü de böyle şey etti
Canım dünü değerlendirdiysen eğer bugün ister es geç ister değerlendir bence, ama yarın yinr test yapıp bakarsın mutlaka acaba koyulaşacak mı diye

Canım dünü değerlendirdiysen eğer bugün ister es geç ister değerlendir bence, ama yarın yinr test yapıp bakarsın mutlaka acaba koyulaşacak mı diye
Koyulaşana kadar yapıcam canım, dün daha koyuydu biliyorsun ama kızlar dalgalanma olabilir birden koyulaşıcak dediler. Erken yumurtlamıştım geçen ay bakalım bu ay nolcak

Bu kimyasalların sebebi spermin kalitesine mi bağlı oluyor yetersiz spermdenmi oluyor yani sebebi

Merhaba arkadaşlar ben 15 şubatta adet oldum dün yani 7 martta önce beyaz akıntı ardından kırmızımsı pembemsi 1-2 Damla kan geldi kan gelirken hafif adet ağrısı vardı kan gelince kesildi adetime şuan 8 gün var ve süt beyaz akıntım var acaba bu yerleşme kanamasımıdır?

Keşke bende olabilsem adet ama çok gec artık malesef hamileyim

Bence şükredin biz burda aylarca yıllarca uğraşan insanlar varken böyle konuşmanız doğru değil biz hergun allaha yalvarırken siz resmen pişmanlık yaşıyorsunuz keşke önceden alsaydınız önleminizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…