Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun kötü bişey olsa bile aldıramam ki .
O yüzden hiç o stresi yaşamak istemiyorum
Rabbım ne derse o

Ense kalınlığı 11-12 haftalar arası ölçüm yapılıyor. 2mm üstü çıkarsa sıkıntı olabilir diyo dr lar. Benim ilk oğlumda 3mmdi gelişimde 1 hafta geriydi her zaman biz testi yaptırdık riskli anomali li olduğu çıktı aslında doğruydu herşey ama inanmak şstemedik hata vardır dedik bekledik ayrıntılı ultrasona 5.ayda btün organların hasarlı olduğu ağır kalp hastalığı vs vs trizomi 18 denilen anomaliydi yani benim ill oğlum. Yaşamla bağdaşmıyor kesinlkle ilk 3 ay içinde düşükle sonuçlanıyor demişti dr lar o zaman .. 6.aya kadar benimleydi oğlum .. sonra da bıraktım artık oğlumda test mest hiçbişey yaptırmadım sadece ayrıntılı yaptırdım. Çok şükürki sıkıntısız dünyaya geldi ..

Allah korusun kötü bişey olsa bile aldıramam ki .
O yüzden hiç o stresi yaşamak istemiyorum
Rabbım ne derse o
Kesinlkle canım zaten sorar dr yani yaptırıcakmısınız diye. Bir de sıkıntı görürse söyler fikir sunar sadece ısrar etmez tamamen anne babanın kararına kalmış bişey.

Kesinlkle canım zaten sorar dr yani yaptırıcakmısınız diye. Bir de sıkıntı görürse söyler fikir sunar sadece ısrar etmez tamamen anne babanın kararına kalmış bişey.
İyi bari bugun direk diğer kontrolde ikili tarama yaparız dedi ben oan bişey demedim ama gittiğimde istemediğimi söylücem ..

İyi bari bugun direk diğer kontrolde ikili tarama yaparız dedi ben oan bişey demedim ama gittiğimde istemediğimi söylücem ..
Tabi canım ama direkt deme önce güzel muaneye etsin sonra bitince a biz istemiyoruz ama ikili yaptırmayacağız dersin. Ben oğlumda gittim dr a. Dr sen çok risklisin hemen yapmamız lazım, hatta direkt amniyosentez yapmamız laızm dedi ben iatemitorum sadece muayene edin ddm kadın resmen üstten öyle yalandan baktı ben bi sinirlendim bi daha da gitmedim. E tabi hastaneye para kazandıramadığıçin bakmadı..
Sonra başka dr gittim söylemedim bişey o güzelce baktı gelişim süper gayet iyi 1 hafta önde ense de gayet iyi dedi tam kalktık o listeyi hazırladı bana verirken ama ben iatemiyorum testi dedim :) kadın da he tamam o zaman dedi siz bilirsiniz :))

Yazını okuyunca İlber Ortaylı geldi aklıma

Eklentiler

• 9253622A-6DE6-407A-8612-0B9D3D619582.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 38
Canım ya baştan konuş dr unla ben stres oluyorum testlerin yaptırmak istemiyorum de ki dr bilsin. Ben sonra başka dr gittim işte doüuma kadar da onla devam ettik. Kadın anladı beni sorun para değil sadece istemiyorum dedim. Doğumu da burada yapıcam sorun sadece ben strese giriorum testlerde ddm. Doğuma kadar kadın benden test mest istemedi. Nst ye girdim bi tek ayyyyy dğnyanın en tatlı en sıkıcı testiydi yaaaa .. hadi önce siz yaşayın o günleri sonra da bizzz :)))))
Yarım saat bebişinin kalp sesini dinliyorsun bıkmadan usanmadan ama son anlarda artık bi sıkıntı basıyor tabi koca göbekle o odada ateşler afakanlar basıyor insana

Tamma canım ben en iyisi deyim ben çok evhamlı biriyim en ufak sıkıntıda çok kafaya yçtakıp hasta olurum falan derim . Kadın zaten az çok tanıdı benı :)
Teşekkğr ederim bilgilendirmen için canım Allah rwzı olsun ..
rabbım bizede o nst odasında sıkılmayı nasip etsin

Aminnnn inşallahhh kuzum tabiki gelecek o günlerdee ben bir tek oğlum işte her kontrolde 2 3 hafta önde çıkmaya başlamıştı 5.ay yada 6.aydı galiba tam 3 hafta öndydi benim kg alımım çok iyiydi kg um her zaman iyiydi ama gebelik şekeri olabilir sende hemen bakmamız lazım sonra bbekte sıkıntı olmadın dedi dr um sadece o testi yaptı bana amaaa bin pişmanım ben baygınlık geçirecektim o şeker testinde kusa kusa içim çıktı. Sonuç şeker de çıkmadı. Boşa yapılan bir test daha yani. Şimdi nasip olursa şeker testini de yaptırmicam ben

Bi kere uyardım hala istemiyorum deyince üyeyi maalesef konumda yasakladım .
Burda bu kadar evlat diye tutuşan insan varken görmezden gelemicem maalesef

Rabbım bir avazda kurtarsın . Evlatlarını bağışlasın
Çok doğru yapmışsin canım buraya yazacağına konu açsın

Kızlar okul kosturmasi 1 haftadır iligimi kuruttu yazısmalara bakamadım değil siteye bile giremedim ya ve hala adet olmadım H E grupta bı senin düşük yaptığını biliyorum diğer arkadaşları bilmiyorum da seni etiketledim merak ettiğim bir şey var bende düşük kanamasi bittikten 1hafta sonra yine kanama geldi 5-6 gün sürdü ama yoğun değil hergun de kırmızı değil tam 21 gün geçmişti yine yoğun kanamam oldu dedim düzene girecek herhalde normalde pko luyum düzensiz sonra yine 21 gün sonra kahverengi akıntılar olan sadece 4-5 günüm oldu tam gelmedi kırmızı değildi yani ben bunu regl saymadım ama şuan 40 gün oldu normal adette gelmedi ben o kahverengi akıntıyı regl mı saymaliydim acaba? Yoksa gelmeliydi şuana kadar

Nereden çocuk düşünmeye başladık tekrar ya hemen dengem sasti yine allak bulllagim

Canım bir doktora mı gözüksen inan blmşyrum benım kürtaj sonradı 35. Günde regl geldi .
Onun öncesinde lekenmelerim oldu sadece .
2 kere regl gördüm . 2 side 30 gunde geldiler

Canım bir doktora mı gözüksen inan blmşyrum benım kürtaj sonradı 35. Günde regl geldi .
Onun öncesinde lekenmelerim oldu sadece .
2 kere regl gördüm . 2 side 30 gunde geldiler
Doktora görünmek istiyorum ama olduğumuz yerle doktor arası bir buçuk saat ilçenin koyundeyiz eşimin mesleğinden dolayı çalışıyorum okul çok yoğun izin alamadım ne kadar istiyorum hemde doktora gitmek ama yarın bile okula gideceğimzaten hafta sonu çalışmıyor doktorum haftaya da Ankara ya gideceğiz birkaç gün izne belki orada muayene olurum hala adet olmazsam

Kesinlikle canım. Şimdiki çocuklar çok biliyor analarının karnında öğrenip doğuyorlar sanki onlara yetebilmek marifet ister. Benim 9 aylık yiğenime diyorum ki el salla oylar bana de diyorum yemin olsun iki kolunu sallıyor ya. Şimdi kalk bu çocuğa de ki biz şöyle büyüdük sende yap. Suya götürür susuz getirir vallahi

Yapmaya devam et canım ikisininde kıpkırımızı olacağını görürsün bende yaptım sürekli kaçırdım sandım bi baktım iki gün kırmızı oldular sonra ertesi gün silikleşti
Aynen canım iki kırmızıyı görene kadar devam durmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…