- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Canım benim güzel arkadaşım mesleğimi yıllardır yapmamamdan kaynaklı unutmuş olsam da bir zamanlar hemşireydim. Kahverengi akıntı normaldir 12.haftaya kadar her kadında olmaz ama olanlar da az değildir. İçini ferah tutCanım arkadaşlarım günaydın..Sabaha çok kotu başladım.Su 7 haftalik seruvenimde ilk kez kahve akintim geldi..
Dünyam döndü sanki o an.Gozlerimi kapatiyorum,yok sallanıyor her sey..Ağlamamak için zor tuttum kendimi nasılsa doktora gidicez diye.Ama beş karış suratla doktora gitmiş oldum.Esimle ilk gidisimdi keşke daha güzel olsaydı diye üzülmekle beraber doktor şikayetim var mı diye sordu.Sabahki şikayetimi söyledim.Normaldir olur öyle lekeler,şuan kalp atışını gormemiz gerekir dedi ultrasona aldı.
Sonra yaşanılanlar "Evet,kalp atışını goruyoruz"dedi ,sesi açtı..İşte tam o an benim gözden bir damla suzuldu gitti..
İlişkiyi onlem amaçlı yasakladı.Leke kahve akınti normaldir her şey yolunda diye diye anca rahatlattı doktor beni
Ve 150 atıyor dedi kalple ilgilide..Benden gelişmeler böyle..Dua edin olur mu..Korktum çok..
Progestan verdi bide.Sabah akşam ağızdan olacak şekilde.
Canımm..Allah razı olsunCanım benim güzel arkadaşım mesleğimi yıllardır yapmamamdan kaynaklı unutmuş olsam da bir zamanlar hemşireydim. Kahverengi akıntı normaldir 12.haftaya kadar her kadında olmaz ama olanlar da az değildir. İçini ferah tut
Progestan etkileyecek tabi seni biraz ama çabuk alışacak vücudun merak etme senCanımm..Allah razı olsunGörümcem ve yakın arkadaşımda yaşamış.Bu sitede de okuduğum kişiler olmuştu yaşayan.Tecrube eden ve bilenlerin cümleleriyle rahatlıyorum sahiden.Cok sağol sen..İnşallah iki hafta sonra tekrar gidicem,şu progestan dendiği kadar korkunç hale sokan bir ilaç mı ya,çalışırken nasıl yapicam bilemedim.ama sabır
Sen farkli bir markayla bugun denesene yine kuzumGünaydın tatlişkolarbata2.. çizgi gitti
Dün sen yazmıştın ama bugün bende senin için,sizler için yazmak istiyorum.İyi ki varsınızProgestan etkileyecek tabi seni biraz ama çabuk alışacak vücudun merak etme senBebeğin de iyi sende iyisin, sakın sakın üzme kendini
yok siteden verirken tarihleri belli olmuyor ama basit sitelerden sipariş verme ben bir ara eczaonline sitesinden sipariş veriyordum sanırım ellerinde mi kalmadı ne oldu yok tekrar sipariş veremedim n11 den verdim dün siparişi
Canım arkadaşlarım günaydın..Sabaha çok kotu başladım.Su 7 haftalik seruvenimde ilk kez kahve akintim geldi..
Dünyam döndü sanki o an.Gozlerimi kapatiyorum,yok sallanıyor her sey..Ağlamamak için zor tuttum kendimi nasılsa doktora gidicez diye.Ama beş karış suratla doktora gitmiş oldum.Esimle ilk gidisimdi keşke daha güzel olsaydı diye üzülmekle beraber doktor şikayetim var mı diye sordu.Sabahki şikayetimi söyledim.Normaldir olur öyle lekeler,şuan kalp atışını gormemiz gerekir dedi ultrasona aldı.
Sonra yaşanılanlar "Evet,kalp atışını goruyoruz"dedi ,sesi açtı..İşte tam o an benim gözden bir damla suzuldu gitti..
İlişkiyi onlem amaçlı yasakladı.Leke kahve akınti normaldir her şey yolunda diye diye anca rahatlattı doktor beni
Ve 150 atıyor dedi kalple ilgilide..Benden gelişmeler böyle..Dua edin olur mu..Korktum çok..
Progestan verdi bide.Sabah akşam ağızdan olacak şekilde.
Allah razı olsun caniimKendini bu kadar panikletme allah korusun beebge zarar gelir belki zor ama biraz soğuk kanlı olmaya çalış bak allaha şükür bebeğinde iyiymiş inşallah böyle sağlıkla devam eder canim
bu başkaydı .. laboquick anlamadım neden böyle oldu :/Sen farkli bir markayla bugun denesene yine kuzum
Canım bu siliktir çok böyle olmuyor aynı renkte olması lazım ikisiMerhaba kızlar 27 Şubat'ta yumurtlama ve çatlama oldu bugün ovulasyon yaptım bu şekilde çıktı normalde hic koyulaşma olmazdı ins bu sefer olmuştur..
Yakınlaştırınca bi çizgi belli oluyor ama alttaki gölgesi de olabilir canım ümitlendirmek istemiyorumKızlar adate 2 gün var ben bişey göremedim belki siz görürsünüz bakabilirmisiniz
Teşekürler canım ben bişey göremedim de belki sizlerden gören olur diye ama zaten bata iki gün var olsaydı daha koyu olurdu heraldeYakınlaştırınca bi çizgi belli oluyor ama alttaki gölgesi de olabilir canım ümitlendirmek istemiyorum
Bazen geç döllenmede olabiliyor inşallah seninde öyledir canımTeşekürler canım ben bişey göremedim de belki sizlerden gören olur diye ama zaten bata iki gün var olsaydı daha koyu olurdu heralde
sninde bat 11 'di dimi canım?Kızlar adate 2 gün var ben bişey göremedim belki siz görürsünüz bakabilirmisiniz
Kuzum belki ben yanlis hissettim ama istememekten degil sanki biraz hava atma cabasi var arkadasin anlamiyorum ben istemiyorum ama oldu yazma yeri burasi mi? Bu kadar caba gosteriyoruz gelip bunu demesine anlam veremedim elcin Allahtan grupdan engeli basmis Rabbim akil fikir versin ne diyelim Rabbim tez zamand da isteyen herkese nasip eder insallahBence şükredin biz burda aylarca yıllarca uğraşan insanlar varken böyle konuşmanız doğru değil biz hergun allaha yalvarırken siz resmen pişmanlık yaşıyorsunuz keşke önceden alsaydınız önleminizi...
Evet 11 martsninde bat 11 'di dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?