- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Sana atayım mı canım pik olunca ne kadarlık olduğunu belki bilgi olur snein için biraz bende baya endişe duyuyordum çünkü o zamanlarıAynen canım iki kırmızıyı görene kadar devam durmak yok
Ah kuzummm çok iyi olur inan ki bekliyorumSana atayım mı canım pik olunca ne kadarlık olduğunu belki bilgi olur snein için biraz bende baya endişe duyuyordum çünkü o zamanları
İki gün sürdü benim ve çok geçte olduAh kuzummm çok iyi olur inan ki bekliyorum
Allah razı olsun canım, benim de geçen ay erken oldu bu ay 9.gün başladım onda da koyu başladım erken erken gidiyor galiba, inşallah şu kıpkırmızı çizgileri görürüm bendeİki gün sürdü benim ve çok geçte oldu
Burda da çatladı artık ertesi gün yapmadımİki gün sürdü benim ve çok geçte oldu
İnşallah canım görürsün merak etme bende instagramda bi sayfa var ona gönderdim yorumladı sağolsunAllah razı olsun canım, benim de geçen ay erken oldu bu ay 9.gün başladım onda da koyu başladım erken erken gidiyor galiba, inşallah şu kıpkırmızı çizgileri görürüm bende
aa hangi sayfa hiç duymadım, merak ederim öyle şeyleriİnşallah canım görürsün merak etme bende instagramda bi sayfa var ona gönderdim yorumladı sağolsun
Özelden yazayım mı belki burda reklam olur diye yasaktır canımaa hangi sayfa hiç duymadım, merak ederim öyle şeyleri
Canım bendekiler için hsg, genetik, histeroskopi, spermiogram yapıldı. pıhtılaşma dendi beş taneden sonra tahlil yapıldı. 6. da ilaç falan kullandım o da dış gebelikmiş. Tekrar hsg çektikler tüpler açık şuan doktor sperm dna analizi istedi onuda yaptıracaz bakalım ona da normal denilirse sadece pıhtılaşma denilecek sanırım
Herkese günaydın, iyi hafta sonlarıGünaydın herkese
yok siteden verirken tarihleri belli olmuyor ama basit sitelerden sipariş verme ben bir ara eczaonline sitesinden sipariş veriyordum sanırım ellerinde mi kalmadı ne oldu yok tekrar sipariş veremedim n11 den verdim dün siparişiBende vericem verirken biseye dikkat etmek gerekiyormu ilk defa vericem sanki biri bana tarihine dikkat et demişti öyle bise varmi yani siteden tarih gorebiliyormuyuzki
Gunaydin canim senin bebeginin cinsiyeti belli oldu mu?ehehekuzum erkekse 12-13 de belli olur. kızsa da tahmin eder pipiyi göremeyince
Tesekkur ederim abla insallah 2019 icin son adetin olurevet canım regl geldi.. Geçmiş olsun eşine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?