Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım, benim de geçen ay erken oldu bu ay 9.gün başladım onda da koyu başladım erken erken gidiyor galiba, inşallah şu kıpkırmızı çizgileri görürüm bende
İnşallah canım görürsün merak etme bende instagramda bi sayfa var ona gönderdim yorumladı sağolsun

Kızlar saat geç oldu çoğunuz uyudunuz sanırım, hafta sonu ya yarın bende geçe kaldım iyi geceler hepinize yatayım bende, hayırlı haberlere uyanalım inşallah

Anladım inşallah hayırlı haberlerle geleceksin inanıyorum bu kadar sınanma sabir sonu güzellik olucak inşallah

Bende vericem verirken biseye dikkat etmek gerekiyormu ilk defa vericem sanki biri bana tarihine dikkat et demişti öyle bise varmi yani siteden tarih gorebiliyormuyuzki
yok siteden verirken tarihleri belli olmuyor ama basit sitelerden sipariş verme ben bir ara eczaonline sitesinden sipariş veriyordum sanırım ellerinde mi kalmadı ne oldu yok tekrar sipariş veremedim n11 den verdim dün siparişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…