Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi kere uyardım hala istemiyorum deyince üyeyi maalesef konumda yasakladım .
Burda bu kadar evlat diye tutuşan insan varken görmezden gelemicem maalesef

Rabbım bir avazda kurtarsın . Evlatlarını bağışlasın

Bende geç girdim şimdi okuyarak geliyordum sayfaları engellendigini farketmedim için yorum yaptım çok sinirlendim akşam akşam

Yerleşme olbilir tarif ettiğinize göre inşalah öyledir :)

Merhaba, ben yerleşme kanaması hiç yaşamadığım için bilgim pek yok bu konuda, birkaç gün sonra hamilelik testi yapın isterseniz

değişik bir vakaa olucam ben galiba neyse bence de rgl oldum diye kabul ediyorum ve hemen ovü testi sipariş veriyorum

Bende vericem verirken biseye dikkat etmek gerekiyormu ilk defa vericem sanki biri bana tarihine dikkat et demişti öyle bise varmi yani siteden tarih gorebiliyormuyuzki

Çok teşekkür ederim canlarım z
Rabbım sizlerede nasip etsin inşallah ♥

Doktorum 4-5 hafta sonra gel cinsiyete bakalım dedi
Çatlak kadın nasıl görcekse o haftada
Kız görür iyi dr sa görür merak etme
Valla ben 11+3 de oğlanın 2li tarama için ense kalınlığı için gitmiştik. Aaa cinsiyeti de söyliyimmi demişti direkt söylemişti %80 demişti o zaman bile birazcık büyüktü ama belki ondan mı bilmiyorum

Ya önceki sayfalara bakmaya çakıştım bir densiz varmış galiba cani annelerden biri galiba ama msjları bulamadım çok sinirlendim zTen iyikide bulaamdım ..
Allahım nolur çok isteyenlere ver bebişleri
Önce hiç olmayanlara, aylarca yıllarca bekleyenlere .. ikinci çocuk, 3.çocuk isteyenöere yani yeterki isteyene ver Rabbimm
Böyle cani pislik annelere evlat verip de o evlatlara acı çektirme, ana baba sevgisinden mahrum bırakma ..
Çevremde görmek istemiyorum artık ben böyle anneler babalar kusasım geliyor ..
Onların imtihanı o evlatlar biliyorum ama o çocuklara çok yazık çok acıyorum elimizden birley gelmiyor kendi yakınımızda bile var..
Sevgisiz, vicdansız büyütülüyorlar ..
Allahım keşke bütün çocuklar mutlu yuvalarda sevgiyle büyüseler .. keşke ..

Kızlar anne olunca anlayacaksınız, hamileyken de anne gibi o hormonlar başlıyor ama o kokuyu içe çekip 1 kere anne oldunuz mu kii inşallahhhhh Rabbim hepinize yaşatacak bu duyguyu ben inanıyorum burada hepimiz çok içten yürekten istiyoruz.
Yolda üzgün bir çocuk gördüğümde bile ben üzülüyorum kendi çocuğuma her akşam binlerce şükür ediyorum. Onu bize bizi ona bağıslasın Rabbim ..
Ama benim evladıma bakıyorum biz nasıl bakıyoruz ona yeme içmesi, çevresi, nasıl eğitim veriyoruz sevgi aşılıyoruz, her akşam eşimle oturup onun geleceği hakkında mutlaka konuşuypruz onla ilgili planlar yapıyoruz .. nasıl seviyoruz ..
İşte keşke bütün çocuklar biizm oğlumuz gibi şanslı olsa anne babası zorla doğurmasa, ona nefret eder gibi bakıp itip kakmasa, dövmese, insan yerine koyda biraz sevse keşke ..
Keşke çocuklar eşit olsa anne olmadan önce ben bu kadar çocukları düşünmezdim ayrıntılı .. Rabbim isteyene birer ikişer versin , ismeyene de vermesin

Benim en hassas noktam bu, benim karşımda akrabam bile olsa çocuğunu itip kalkarsa kötü davranırsa bakamıyorum derse ben kesiyorum ilişkimi .. yapmasaydın bakamicaksan. İlişkini kurtarmak, kocanı eve bağlamak için mi yaptın o çocuğu Yapmasaydın bi zahmet gidip boşansaydın .. o çocukların hiçbir suçu yok bütün çocuklar mutlu olmayı anne babasıyla parka gitmeyi, resim yapmayı, şarkı söylemeyi hakediyor ..

Bu kimyasalların sebebi spermin kalitesine mi bağlı oluyor yetersiz spermdenmi oluyor yani sebebi
Canım bendekiler için hsg, genetik, histeroskopi, spermiogram yapıldı. pıhtılaşma dendi beş taneden sonra tahlil yapıldı. 6. da ilaç falan kullandım o da dış gebelikmiş. Tekrar hsg çektikler tüpler açık şuan doktor sperm dna analizi istedi onuda yaptıracaz bakalım ona da normal denilirse sadece pıhtılaşma denilecek sanırım

27 şubat bebeğim, dün 9.gündü koyuydu baya bugün 10.gün, fememeter de bana diyor ki sen bugün yumurtican, öbür programımda az daha ur 13ü gibi anca yumurtlarsın yavaş diyor ovü de böyle şey etti
Yapmaya devam et canım ikisininde kıpkırımızı olacağını görürsün bende yaptım sürekli kaçırdım sandım bi baktım iki gün kırmızı oldular sonra ertesi gün silikleşti

Ben ikili test falan yaptırmıcam canım o zaman göremebilir mi :)
İkili nasıl yapılııyor karından mı vajınal mı ??

Ayrıca o hadsiz hakkındaki mesajlarına bayıldım ağzına sağlık

Ben ikili test falan yaptırmıcam canım o zaman göremebilir mi :)
İkili nasıl yapılııyor karından mı vajınal mı ??

Ayrıca o hadsiz hakkındaki mesajlarına bayıldım ağzına sağlık

Ay tabiki canım. Zaten sana soruyor dr. Bu arada bende yaptırdım dedim şöyle ben riskli gebe olduğum için dr sadece ense kalınlığına baktı sordu bende istemedim. İkili test şöyle oluyor. Önce ense kalınlığına bakıyor sonra sana soruyor yapacakmısınız. Yapalım dersen hemen o an aenden hastane kan alıyor ve 2 sayfa bilgi alıyorlar soru soruyolar sana. Anket gibi. O cevaplar, ense kalınlığı ve senden alınan kan ile sonuç çıkarıyolar işte canım bazrn doğru bazen hatalı ..
Ben ilk oğlumda yptırdım ama yaşayan evladımda hiçbir testi yaptırmadım. Sadece güvenilir en iyi prof da detaylı baktırdım o kadar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…