- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bi kere uyardım hala istemiyorum deyince üyeyi maalesef konumda yasakladım .
Burda bu kadar evlat diye tutuşan insan varken görmezden gelemicem maalesef
Rabbım bir avazda kurtarsın . Evlatlarını bağışlasın
Bende yarn olurum heralde
İnşallah canımÜzülme ben olacağımı hissettim halde hem ağladım hem heveslendim inşallah bidaki aya kısmet bakalım inşallah bizde birgün gorecez çift cizgileri
Yerleşme olbilir tarif ettiğinize göre inşalah öyledir :)Merhaba arkadaşlar ben 15 şubatta adet oldum dün yani 7 martta önce beyaz akıntı ardından kırmızımsı pembemsi 1-2 Damla kan geldi kan gelirken hafif adet ağrısı vardı kan gelince kesildi adetime şuan 8 gün var ve süt beyaz akıntım var acaba bu yerleşme kanamasımıdır?
Merhaba, ben yerleşme kanaması hiç yaşamadığım için bilgim pek yok bu konuda, birkaç gün sonra hamilelik testi yapın istersenizMerhaba arkadaşlar ben 15 şubatta adet oldum dün yani 7 martta önce beyaz akıntı ardından kırmızımsı pembemsi 1-2 Damla kan geldi kan gelirken hafif adet ağrısı vardı kan gelince kesildi adetime şuan 8 gün var ve süt beyaz akıntım var acaba bu yerleşme kanamasımıdır?
değişik bir vakaa olucam ben galiba neyse bence de rgl oldum diye kabul ediyorum ve hemen ovü testi sipariş veriyorum
Amin insInşallah istediğin şekilde olur canim
Teşekkür ederimMerhaba, ben yerleşme kanaması hiç yaşamadığım için bilgim pek yok bu konuda, birkaç gün sonra hamilelik testi yapın isterseniz
Teşekkür ederim inşallah öyledirYerleşme olbilir tarif ettiğinize göre inşalah öyledir :)
Kız görür iyi dr sa görür merak etmeÇok teşekkür ederim canlarım z
Rabbım sizlerede nasip etsin inşallah ♥
Doktorum 4-5 hafta sonra gel cinsiyete bakalım dedi
Çatlak kadın nasıl görcekse o haftada
Ama gelcek ağrım var
Canım bendekiler için hsg, genetik, histeroskopi, spermiogram yapıldı. pıhtılaşma dendi beş taneden sonra tahlil yapıldı. 6. da ilaç falan kullandım o da dış gebelikmiş. Tekrar hsg çektikler tüpler açık şuan doktor sperm dna analizi istedi onuda yaptıracaz bakalım ona da normal denilirse sadece pıhtılaşma denilecek sanırımBu kimyasalların sebebi spermin kalitesine mi bağlı oluyor yetersiz spermdenmi oluyor yani sebebi
Yapmaya devam et canım ikisininde kıpkırımızı olacağını görürsün bende yaptım sürekli kaçırdım sandım bi baktım iki gün kırmızı oldular sonra ertesi gün silikleşti27 şubat bebeğim, dün 9.gündü koyuydu baya bugün 10.gün, fememeter de bana diyor ki sen bugün yumurtican, öbür programımda az daha ur 13ü gibi anca yumurtlarsın yavaş diyor ovü de böyle şey etti
Ben ikili test falan yaptırmıcam canım o zaman göremebilir mi :)Kız görür iyi dr sa görür merak etme
Valla ben 11+3 de oğlanın 2li tarama için ense kalınlığı için gitmiştik. Aaa cinsiyeti de söyliyimmi demişti direkt söylemişti %80 demişti o zaman bile birazcık büyüktü ama belki ondan mı bilmiyorum
Ben ikili test falan yaptırmıcam canım o zaman göremebilir mi :)
İkili nasıl yapılııyor karından mı vajınal mı ??
Ayrıca o hadsiz hakkındaki mesajlarına bayıldım ağzına sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?