Kuzummm gözümüzaydın çoo şükürrr deminde dediğim gibi lekelenme normal sakın moralini bozma çok şükürCanım arkadaşlarım günaydın..Sabaha çok kotu başladım.Su 7 haftalik seruvenimde ilk kez kahve akintim geldi..
Dünyam döndü sanki o an.Gozlerimi kapatiyorum,yok sallanıyor her sey..Ağlamamak için zor tuttum kendimi nasılsa doktora gidicez diye.Ama beş karış suratla doktora gitmiş oldum.Esimle ilk gidisimdi keşke daha güzel olsaydı diye üzülmekle beraber doktor şikayetim var mı diye sordu.Sabahki şikayetimi söyledim.Normaldir olur öyle lekeler,şuan kalp atışını gormemiz gerekir dedi ultrasona aldı.
Sonra yaşanılanlar "Evet,kalp atışını goruyoruz"dedi ,sesi açtı..İşte tam o an benim gözden bir damla suzuldu gitti..
İlişkiyi onlem amaçlı yasakladı.Leke kahve akınti normaldir her şey yolunda diye diye anca rahatlattı doktor beni
Ve 150 atıyor dedi kalple ilgilide..Benden gelişmeler böyle..Dua edin olur mu..Korktum çok..
Progestan verdi bide.Sabah akşam ağızdan olacak şekilde.
Bakalım inşallah öyledirBazen geç döllenmede olabiliyor inşallah seninde öyledir canım
İç titremem geçti canimKuzummm gözümüzaydın çoo şükürrr deminde dediğim gibi lekelenme normal sakın moralini bozma çok şükür
Nasil bulabilirim o konuyu gercekten merak ettimBizi burda sinir stres yapan üye konu açmış .
Çocuğun cünsiyetiyle alakalı
O korkuyu cok iyi anliyorum bir akintida odum kopuyor bak normalmis cok sukur Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder yavrunu sana bagislasinCanım arkadaşlarım günaydın..Sabaha çok kotu başladım.Su 7 haftalik seruvenimde ilk kez kahve akintim geldi..
Dünyam döndü sanki o an.Gozlerimi kapatiyorum,yok sallanıyor her sey..Ağlamamak için zor tuttum kendimi nasılsa doktora gidicez diye.Ama beş karış suratla doktora gitmiş oldum.Esimle ilk gidisimdi keşke daha güzel olsaydı diye üzülmekle beraber doktor şikayetim var mı diye sordu.Sabahki şikayetimi söyledim.Normaldir olur öyle lekeler,şuan kalp atışını gormemiz gerekir dedi ultrasona aldı.
Sonra yaşanılanlar "Evet,kalp atışını goruyoruz"dedi ,sesi açtı..İşte tam o an benim gözden bir damla suzuldu gitti..
İlişkiyi onlem amaçlı yasakladı.Leke kahve akınti normaldir her şey yolunda diye diye anca rahatlattı doktor beni
Ve 150 atıyor dedi kalple ilgilide..Benden gelişmeler böyle..Dua edin olur mu..Korktum çok..
Progestan verdi bide.Sabah akşam ağızdan olacak şekilde.
Canım çok sağol..senin yavrunda sağ salim hayırlısıyla büyüsün inşallah..Ultrason kagidinla ilgili soru sorucam daO korkuyu cok iyi anliyorum bir akintida odum kopuyor bak normalmis cok sukur Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder yavrunu sana bagislasin
Nasil bulabilirim o konuyu gercekten merak ettim
Sence çizgi yok mu?Bata 2 kala Eki Görüntüle 2243703
Durunca biraz daha koyulasti benim normalde ovulasyon yumurtlamadan sonra hic böyle koyulasmazdi o yüzden suphelendim.Canım bu siliktir çok böyle olmuyor aynı renkte olması lazım ikisi
Allah razi olsun canim valla pek bilgim yokCanım çok sağol..senin yavrunda sağ salim hayırlısıyla büyüsün inşallah..Ultrason kagidinla ilgili soru sorucam daGn ne demek biliyor musun..
suan verilen resimleri inceliyorum da Gn ne demek bulamadım
Ben göremiyorum kuzuSence çizgi yok mu?
Ben yakinlastirmadan görüyorum ama eğer doğruysa..lütfen olsun inşallah
Bende görüyorum.inşallah vardır cnmBata 2 kala Eki Görüntüle 2243703
Senindemi iki var canım bata bende yaptım test ama bişey göremedim bakalım hakkımızda hayirlisiBata 2 kala Eki Görüntüle 2243703
kızz ince var gördüm gibi sanki.. inşallah vardırBata 2 kala Eki Görüntüle 2243703
Kız kim o Allah aşkınaBizi burda sinir stres yapan üye konu açmış .
Çocuğun cünsiyetiyle alakalı
Canım bende her gebeliğimde yaşarım 7 8 .haftalarda artarsa ve açık renk olursa hemen acile gidersin canım kahve akıntı az az sıkıntı değil dinlen bol bol geçerCanımm..Allah razı olsunGörümcem ve yakın arkadaşımda yaşamış.Bu sitede de okuduğum kişiler olmuştu yaşayan.Tecrube eden ve bilenlerin cümleleriyle rahatlıyorum sahiden.Cok sağol sen..İnşallah iki hafta sonra tekrar gidicem,şu progestan dendiği kadar korkunç hale sokan bir ilaç mı ya,çalışırken nasıl yapicam bilemedim.ama sabır
Kızzzz nasıl göremiyorsun resmen varrBen göremiyorum kuzuinşallaah vardır
Cidden miKızzzz nasıl göremiyorsun resmen varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?