Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzummm gözümüzaydın çoo şükürrr deminde dediğim gibi lekelenme normal sakın moralini bozma çok şükür

Kuzummm gözümüzaydın çoo şükürrr deminde dediğim gibi lekelenme normal sakın moralini bozma çok şükür
İç titremem geçti canim biraz üşümek biraz şok hali,anca kendime geldim yehhaa
Kendini yorma vb şeyler demedi,çalışıyorum yorulmak şart ama ilişki yasağı geldi dün bende teklif etmeyi planlıyordum,iyi ki öyle bir şey yapmamışim,vicdan yapardım çok şükür halimize..

O korkuyu cok iyi anliyorum bir akintida odum kopuyor bak normalmis cok sukur Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder yavrunu sana bagislasin

O korkuyu cok iyi anliyorum bir akintida odum kopuyor bak normalmis cok sukur Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder yavrunu sana bagislasin
Canım çok sağol..senin yavrunda sağ salim hayırlısıyla büyüsün inşallah..Ultrason kagidinla ilgili soru sorucam da Gn ne demek biliyor musun..
suan verilen resimleri inceliyorum da Gn ne demek bulamadım

Nasil bulabilirim o konuyu gercekten merak ettim
Bunun gibi iki konu daha açmış canım

Arkadaşlar adetin 2.gününde doktıra gittim tahliller yaptı.hormonlar güzek çıktı.D3 vitamin eksikliği çktı 19 olması gerekirken 8 çktı.bu bizi etkiler dedi.birsürü vitamin verdi.birde LETU die bi hap verdi.bu hapı kullanan varmı aranzda.bide vitamin aorunu yaşayan varmı

Canım bende her gebeliğimde yaşarım 7 8 .haftalarda artarsa ve açık renk olursa hemen acile gidersin canım kahve akıntı az az sıkıntı değil dinlen bol bol geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…