Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kzlar merhabalarrr
Ben evdeyim bugun kahvaltı temizlik falan şimdi oturabildim.
kucukbikadin senin testte silik 2. Çizgi net gözüküyor canım inşallah vardır. :)
Minik_ceylo seninkini bi gördüm bi göremedim arası bişi var gibide yok gibide şaşı oldum ama inşallah vardır :)
nedemistimkibenn canım kalbini duymuşsun cok sevindim dert etme doktorun normal dediyse normaldir leke :)
Ben hala adet olmadım kzlar dişçi randevum vardı erteledim mecburen çünkü doktor gebe olmadıgından emin ol gelirken dedi. Ağır iğne vuruyolarya.
Bende gelmeyince gitmek istemedim bi kaç gün sonraya erteledim.
Hiç test yapmamış olsaydım acaba hamilemiyim derdim cünkü bende hiç gecikme olmaz acaba soğan kürümü geciktirdi

İnşallah vardır kızlar ya heyecanlandım şimdi Ama regl olacağımı hissediyorum kaptırmayalım kasıklarım ağrıyor o yüzden umudum yok

yok kızz evirdim çevirdim bir amuda kalkıp bakmadığım kaldı.. gitti çizgi.. anlamadığım iğnenin etkisi 12'den sonra geçiyor diyorlar.. vurulduğum gün itibari ile 15. gün.. kimyasal mı olcam yine bilemedim ki vücudumda bana oyun oynuyor olabilir tırlattığımı da düşünmüyorum.. hayırlısı bakalım 2 gün var .
kızz sen bir daha test yapsana bak geçmez de diyosun ..

Çok şükür rahat nefes aldım canım..Korkmicam inşallah :) acaba tekrar mi test yapsan ya soğan kürü kullanmadım hiç etkisi nedir bilmiyorum ama şaşma olmuyorken hala gelmemesi heyecan verici

Red Phoenix bakıyorum da pro üye olmuşsun o bildirimden sonra bende mi olsam diye düşünmedim değil
Kız müthiş özellik değil mi benim aklımda yoktu bi iki kere evde lafı geçti ama eşim kadınlar günü hediyesi şey ettirdi proluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…