Valla ben hiç büyütmeden gördüm yaa hadi inşallahhh .. sen yarın sabah hemen bi daha yap kuzum. Her ihtimale karşı biz önlem amaçlı çok kaptırmayalım kendimizi biraz silik ama bebiş varsa yarın daha koyu çıkavaktır zatenCidden mi
Valla ben hiç büyütmeden gördüm yaa hadi inşallahhh .. sen yarın sabah hemen bi daha yap kuzum. Her ihtimale karşı biz önlem amaçlı çok kaptırmayalım kendimizi biraz silik ama bebiş varsa yarın daha koyu çıkavaktır zaten
İnşallah vardır kızlar ya heyecanlandım şimdiKzlar merhabalarrr
Ben evdeyim bugun kahvaltı temizlik falan şimdi oturabildim.
kucukbikadin senin testte silik 2. Çizgi net gözüküyor canım inşallah vardır. :)
Minik_ceylo seninkini bi gördüm bi göremedim arası bişi var gibide yok gibide şaşı oldum ama inşallah vardır :)
nedemistimkibenn canım kalbini duymuşsun cok sevindim dert etme doktorun normal dediyse normaldir leke :)
Ben hala adet olmadım kzlar dişçi randevum vardı erteledim mecburen çünkü doktor gebe olmadıgından emin ol gelirken dedi. Ağır iğne vuruyolarya.
Bende gelmeyince gitmek istemedim bi kaç gün sonraya erteledim.
Hiç test yapmamış olsaydım acaba hamilemiyim derdim cünkü bende hiç gecikme olmaz acaba soğan kürümü geciktirdi
yok kızz evirdim çevirdim bir amuda kalkıp bakmadığım kaldı..Kzlar merhabalarrr
kucukbikadin senin testte silik 2. Çizgi net gözüküyor canım inşallah vardır. :)
Minik_ceylo seninkini bi gördüm bi göremedim arası bişi var gibide yok gibide şaşı oldum ama inşallah vardır :)
nedemistimkibenn canım kalbini duymuşsun cok sevindim dert etme doktorun normal dediyse normaldir leke :)
Ben hala adet olmadım kzlar dişçi randevum vardı erteledim mecburen çünkü doktor gebe olmadıgından emin ol gelirken dedi. Ağır iğne vuruyolarya.
Hiç test yapmamış olsaydım acaba hamilemiyim derdim cünkü bende hiç gecikme olmaz acaba soğan kürümü geciktirdi
ayyy ağaç ne güzel tomurcuklanmış.. :)Kızlar kıyı köşe temizliğimi yaptım, bi kahveyi hakettimvar mı güzel haber neşelenelim
Sorma aşağıda bahçemiz var hava biraz daha güzelleşsin kahveleri orda içicem bembeyaz olmuş dur size sadece onu atayımayyy ağaç ne güzel tomurcuklanmış.. :)
ba-yıl-dımHavalar güzelleşsin çıkın çıkın gelin kahve içeriz
Ihlamur kuzum, başka meyvelerimiz de var kız istanbuldaysan şaka değil bigün çık gel, bütün topik bana gelin ay ne güzel olurba-yıl-dım
ıhlamur ağacı dimi o? ayy mis gibide kokar...
Çok şükür rahat nefes aldım canım..Korkmicam inşallah :) acaba tekrar mi test yapsan yaKzlar merhabalarrr
yook çanakkaledeyim canım ben. :)Ihlamur kuzum, başka meyvelerimiz de var kız istanbuldaysan şaka değil bigün çık gel, bütün topik bana gelin ay ne güzel olur
Afiyet olsun tatliisKızlar kıyı köşe temizliğimi yaptım, bi kahveyi hakettimvar mı güzel haber neşelenelim
Tutturamadımyook çanakkaledeyim canım ben. :)
Ayy teşekkür ederim bebeğim bende kahvesiz su içme keyfisi aşamasına geçeyim artık yaaAfiyet olsun tatliistemizliği eşime pasladim şuan yapiyor,bende de kahvesiz su içme keyfi
Gelecek ay birlikte iceliimAyy teşekkür ederim bebeğim bende kahvesiz su içme keyfisi aşamasına geçeyim artık yaa
Kız müthiş özellik değil mi
Ayyy hadi inşallah canım arkadaşımmmGelecek ay birlikte iceliimgünün aynı vakti yaşasın şu içme keyfi ay inşallah yaa..inaniyoruum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?