Şuan yoldayız canım gidiyoruzKuzum daha da kötü olmadan gitsen
10 Nisan (doğum günü hediyem olsun inşallah)Olur kuzum ♥ Sen bat söyle müsait olunca eklerım şisteye
Canım benim serum toparla biraz seni inşallah aklımız sende habersiz bırakma biziŞuan yoldayız canım gidiyoruz
Yemekte yemeye başladım ama blmıyorum kolum kalkmıyo
Allah razı olsun caniim
Ovulasyon testiyle alakalı ben gitti ile başlayan siteden almıştım,tam yazmayayım reklam olmasın
Çok hızlı sipariş elime ulaşmıştı.Tarihleri bende alırken görmedim ama 2020 olarak geldi bana.Paket dışında da ovulasyon testi olduğuna dair ibare yoktu.
Kıyamam canım yaŞuan yoldayız canım gidiyoruz
Geçmiş olsun canımAyy kızlar ben grip olmuşum çok kötü korkuyorum ilaç kullanmaya bata kalmış 6 gün
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım
İnşallah cnm ya sğlasnCanim ben letu kullandim kullandigim ay gebe kalamadim insallah sen ilk kullanimda hamile kalirsin
Kuzum belki ben yanlis hissettim ama istememekten degil sanki biraz hava atma cabasi var arkadasin anlamiyorum ben istemiyorum ama oldu yazma yeri burasi mi? Bu kadar caba gosteriyoruz gelip bunu demesine anlam veremedim elcin Allahtan grupdan engeli basmis Rabbim akil fikir versin ne diyelim Rabbim tez zamand da isteyen herkese nasip eder insallah
Bata 2 kala Eki Görüntüle 2243703
Canım silik gözüküyor gözüme inşallah hamilesindir canımBata 2 kala Eki Görüntüle 2243703
Canım sen kaç gün şu kürü yaptın. Ben bu ay inofolic alacaktım bulamadım yaa hiçbişey de yapmadım şu an evde değilim gidince salı günü randevu aldım yumurta takibim başlıyor. Akıntım için soğan kürü mü yapsam dr dan ilaç mı istesem diyorum .. kürü de yapamıyorum yaa daha önce denedim katiyyen içemmeiştim
Kızlar süt maydanoz buharı kürünü yapan var mı aranizda yapan hamile kalmış aslı var midır
Canımm Allah razı olsun..Sabahki renginden daha açık bir hal aldı akıntının rengi aksama.Sanirim bu da güzel bir gelişme..henüz bir ilaç içtim sadece..Allah güzel telaslar heyecanlar nasip etsin hepimize inşallahAhh kuzum korkma gerçekten kahverengi akıntı normal bir durum bak kalp atışı da çok güzel endişe edeceğin bir şey yokiçini ferah tut
Şuan yoldayız canım gidiyoruz
Hala devam ediyor musun canım ilaca..sende akıntı ya da leke olmuş muyduH E canım daha iyisindir inşallah, nedemistimkibenn gözün aydın canım, progestanı hem ağızdan hem fitil olarak kullandım ben de, ağızdan alınca biraz sersemlik ve uyku hali yaptı ama çok değildi canım, eğer geçmezse mümkünse rapor alıp dinlen istersen birkaç gün
İnşallah canımCanımm Allah razı olsun..Sabahki renginden daha açık bir hal aldı akıntının rengi aksama.Sanirim bu da güzel bir gelişme..henüz bir ilaç içtim sadece..Allah güzel telaslar heyecanlar nasip etsin hepimize inşallah
Okulda ne yapicam hiç bilmiyorum canım benimİnşallah canımprogestron u ağızdan verdiyse o da uyku yapar canım okulda zorlamasın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?