Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızlar ben grip olmuşum çok kötü korkuyorum ilaç kullanmaya bata kalmış 6 gün

teşekkür ederim canım

Bencede çünkü girişi mutluyum heyecanliyim diye yaptı millet adet olduğuna üzülürken kalkmış yok keşke bende olsam karşımda olsa patlatirdim bitane suratına valla neyse görmezden gelmek lazım böylelerini inşallah allah tez zamanda ben ve isteyenlerin kulaklarını boş bırakmaz siz hamişlerde sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza siz doğurmadan bizde yetişiriz inşallah

Adaçayı yağını duydunmu oda iyi geliyormuş tampon yapılıyormuş adetim bitsin ben ona başlıcam bendede gastrit var 4 gün içebildim soğan kurunu oluyordum bu adacayi yağına başlıcam bakalım

Ahh kuzum korkma gerçekten kahverengi akıntı normal bir durum bak kalp atışı da çok güzel endişe edeceğin bir şey yok içini ferah tut
Canımm Allah razı olsun..Sabahki renginden daha açık bir hal aldı akıntının rengi aksama.Sanirim bu da güzel bir gelişme..henüz bir ilaç içtim sadece..Allah güzel telaslar heyecanlar nasip etsin hepimize inşallah

Hala devam ediyor musun canım ilaca..sende akıntı ya da leke olmuş muydu
İlk üç ay önlem olarak kullanalım dedi doktor,yani geçse bile kullanicam sanırım.yeter ki geçsin ben sersemlemeye razıyım
H E çok geçmiş olsuun tatlis,bence kendine gelmen rahat nefes alman için serum güzel olucak..gelişmeleri bekliyoruuz iyi olduğunu duymakta

İnşallah canım progestron u ağızdan verdiyse o da uyku yapar canım okulda zorlamasın seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…