Canım sen kaç gün şu kürü yaptın. Ben bu ay inofolic alacaktım bulamadım yaa hiçbişey de yapmadım şu an evde değilim gidince salı günü randevu aldım yumurta takibim başlıyor. Akıntım için soğan kürü mü yapsam dr dan ilaç mı istesem diyorum .. kürü de yapamıyorum yaa daha önce denedim katiyyen içemmeiştimKzlar merhabalarrr
Ben evdeyim bugun kahvaltı temizlik falan şimdi oturabildim.
@kucukbikadin senin testte silik 2. Çizgi net gözüküyor canım inşallah vardır. :)
@cylnprcl seninkini bi gördüm bi göremedim arası bişi var gibide yok gibide şaşı oldum ama inşallah vardır :)
nedemistimkibenn canım kalbini duymuşsun cok sevindim dert etme doktorun normal dediyse normaldir leke :)
Ben hala adet olmadım kzlar dişçi randevum vardı erteledim mecburen çünkü doktor gebe olmadıgından emin ol gelirken dedi. Ağır iğne vuruyolarya.
Bende gelmeyince gitmek istemedim bi kaç gün sonraya erteledim.
Hiç test yapmamış olsaydım acaba hamilemiyim derdim cünkü bende hiç gecikme olmaz acaba soğan kürümü geciktirdi
He öyleyse tamam gezsin güzel annemizHafta sonu gezmesindedir
Canım cıkınca alcam bitane yarın yaparım gelmezse eğeryok kızz evirdim çevirdim bir amuda kalkıp bakmadığım kaldı..gitti çizgi.. anlamadığım iğnenin etkisi 12'den sonra geçiyor diyorlar.. vurulduğum gün itibari ile 15. gün.. kimyasal mı olcam yine bilemedim ki vücudumda bana oyun oynuyor olabilir tırlattığımı da düşünmüyorum.. hayırlısı bakalım 2 gün var .
kızz sen bir daha test yapsana bak geçmez de diyosun ..
Yarın yapcam eğr gelmezse :)Çok şükür rahat nefes aldım canım..Korkmicam inşallah :) acaba tekrar mi test yapsan yasoğan kürü kullanmadım hiç etkisi nedir bilmiyorum ama şaşma olmuyorken hala gelmemesi heyecan verici
15 gün yaptm bana tadı o kdr kötü gelmedi kuzum :)Canım sen kaç gün şu kürü yaptın. Ben bu ay inofolic alacaktım bulamadım yaa hiçbişey de yapmadım şu an evde değilim gidince salı günü randevu aldım yumurta takibim başlıyor. Akıntım için soğan kürü mü yapsam dr dan ilaç mı istesem diyorum .. kürü de yapamıyorum yaa daha önce denedim katiyyen içemmeiştim
İnşallah kuzumAnladım inşallah hayırlı haberlerle geleceksin inanıyorum bu kadar sınanma sabir sonu güzellik olucak inşallah
ay ne güzelmişKız müthiş özellik değil mibenim aklımda yoktu bi iki kere evde lafı geçti ama eşim kadınlar günü hediyesi şey ettirdi proluğu
Gecikme güzeldir diyorlardı,adet gelse bile gecikmesinin iyi olduğunu okumuştum.Benim son regl 4-5 gün gecikmisti.seninki inşallah hiic gelmezYarın yapcam eğr gelmezse :)
Normalde hiç şaşmaz eğer 2-3 gün gecikip gelirse ilk olacak:)
Sağol kuzum inşallah bakalım ksmet gelirsede zaten hazırm psikolojik olarak :)Gecikme güzeldir diyorlardı,adet gelse bile gecikmesinin iyi olduğunu okumuştum.Benim son regl 4-5 gün gecikmisti.seninki inşallah hiic gelmezgelen başka haber olsun
Canim ben letu kullandim kullandigim ay gebe kalamadim insallah sen ilk kullanimda hamile kalirsinArkadaşlar adetin 2.gününde doktıra gittim tahliller yaptı.hormonlar güzek çıktı.D3 vitamin eksikliği çktı 19 olması gerekirken 8 çktı.bu bizi etkiler dedi.birsürü vitamin verdi.birde LETU die bi hap verdi.bu hapı kullanan varmı aranzda.bide vitamin aorunu yaşayan varmı
Ahh kuzum korkma gerçekten kahverengi akıntı normal bir durum bak kalp atışı da çok güzel endişe edeceğin bir şey yokCanım arkadaşlarım günaydın..Sabaha çok kotu başladım.Su 7 haftalik seruvenimde ilk kez kahve akintim geldi..
Dünyam döndü sanki o an.Gozlerimi kapatiyorum,yok sallanıyor her sey..Ağlamamak için zor tuttum kendimi nasılsa doktora gidicez diye.Ama beş karış suratla doktora gitmiş oldum.Esimle ilk gidisimdi keşke daha güzel olsaydı diye üzülmekle beraber doktor şikayetim var mı diye sordu.Sabahki şikayetimi söyledim.Normaldir olur öyle lekeler,şuan kalp atışını gormemiz gerekir dedi ultrasona aldı.
Sonra yaşanılanlar "Evet,kalp atışını goruyoruz"dedi ,sesi açtı..İşte tam o an benim gözden bir damla suzuldu gitti..
İlişkiyi onlem amaçlı yasakladı.Leke kahve akınti normaldir her şey yolunda diye diye anca rahatlattı doktor beni
Ve 150 atıyor dedi kalple ilgilide..Benden gelişmeler böyle..Dua edin olur mu..Korktum çok..
Progestan verdi bide.Sabah akşam ağızdan olacak şekilde.
Canım şuan dılardayım eve gelince etiketlicem senıNasil bulabilirim o konuyu gercekten merak ettim
Kuzummbugun çok halsizlık var eşim dışarı çıkardı x
Kuzum daha da kötü olmadan gitsenKuzummbugun çok halsizlık var eşim dışarı çıkardı x
Devam ederse seruma gitcez sanırım .. vücudum iflasa hazırlanıyor :/
Olur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?