Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen kaç gün şu kürü yaptın. Ben bu ay inofolic alacaktım bulamadım yaa hiçbişey de yapmadım şu an evde değilim gidince salı günü randevu aldım yumurta takibim başlıyor. Akıntım için soğan kürü mü yapsam dr dan ilaç mı istesem diyorum .. kürü de yapamıyorum yaa daha önce denedim katiyyen içemmeiştim

Canım cıkınca alcam bitane yarın yaparım gelmezse eğer
Ben hiç birimizden bişi anlamadım bu ay

Çok şükür rahat nefes aldım canım..Korkmicam inşallah :) acaba tekrar mi test yapsan ya soğan kürü kullanmadım hiç etkisi nedir bilmiyorum ama şaşma olmuyorken hala gelmemesi heyecan verici
Yarın yapcam eğr gelmezse :)
Normalde hiç şaşmaz eğer 2-3 gün gecikip gelirse ilk olacak:)

15 gün yaptm bana tadı o kdr kötü gelmedi kuzum :)

Yarın yapcam eğr gelmezse :)
Normalde hiç şaşmaz eğer 2-3 gün gecikip gelirse ilk olacak:)
Gecikme güzeldir diyorlardı,adet gelse bile gecikmesinin iyi olduğunu okumuştum.Benim son regl 4-5 gün gecikmisti.seninki inşallah hiic gelmez gelen başka haber olsun

Canim ben letu kullandim kullandigim ay gebe kalamadim insallah sen ilk kullanimda hamile kalirsin

Ahh kuzum korkma gerçekten kahverengi akıntı normal bir durum bak kalp atışı da çok güzel endişe edeceğin bir şey yok içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…