- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
O zaman sen merdivende çok kullanmamaya çalış canım bizim arkadaşa öyle yaptırmıştı doktor çalısmaya devam etti ama merdiveni kullanmamaya özen gösterdiOkulda ne yapicam hiç bilmiyorum canım benimDoktora çalıştığımı soylemedigime pişman oldum,ama uzan dinlen filan demedi.Bi ilişkiye yasak koydu
Fitil olarak akşamları kullanıyorum ama çok düzenli değil açıkçası canım, her gün almıyorum, unutuyorum arada, bana da önlem amaçlı vermişti ilk zamanlar, ağızdan almayı tamamen bıraktım sonra, sen yarın dinlen inşallah da daha iyi olursun inşallahHala devam ediyor musun canım ilaca..sende akıntı ya da leke olmuş muydu
İlk üç ay önlem olarak kullanalım dedi doktor,yani geçse bile kullanicam sanırım.yeter ki geçsin ben sersemlemeye razıyım
H E çok geçmiş olsuun tatlis,bence kendine gelmen rahat nefes alman için serum güzel olucak..gelişmeleri bekliyoruuz iyi olduğunu duymakta
Forumda cok hamile kalan var cnm umarim sanada faydasi olurBana kuaförüm söyledi canim maydonoz demedi ama sadce süt buharına oturduğu ay hamile kalmış anlattı bana adacayi yagiyla beraber onuda denicem bu ay inşallah olur
Hızlıca geçelim şu süreci 12den sonraki haftalara gelelim inşallah canimFitil olarak akşamları kullanıyorum ama çok düzenli değil açıkçası canım, her gün almıyorum, unutuyorum arada, bana da önlem amaçlı vermişti ilk zamanlar, ağızdan almayı tamamen bıraktım sonra, sen yarın dinlen inşallah da daha iyi olursun inşallah
Okulumun düz ayak olmasına çok mutlu oldum şuanO zaman sen merdivende çok kullanmamaya çalış canım bizim arkadaşa öyle yaptırmıştı doktor çalısmaya devam etti ama merdiveni kullanmamaya özen gösterdi
Önemli değil canım benim, inşallah sağlıkla o günleri de görürüzHızlıca geçelim şu süreci 12den sonraki haftalara gelelim inşallah canimcook teşekkür ederiim
Silikleşmiş gibi değil mi, sıvı alımı da etkilemiş olabilir ama bugünü değerlendir mümkünse canımKızlar ben bugün iş güç pazar derken unutmuşum ovü yapmayı sıvı falan da almış bulundum ama yaptım yine de şimdi atıyorum
Bugün 11. Gün kuzum 9u baya koyuydu 10u siliklesmisti bu da boyle ama ben aldim sivi unuttum of yaSilikleşmiş gibi değil mi, sıvı alımı da etkilemiş olabilir ama bugünü değerlendir mümkünse canım
Olsun canım ona takılma sen, bugünü değerlendirin, bi de testin fazlaysa yarın bir sabah bir de akşam yapıp bakarsın olmazsaBugün 11. Gün kuzum 9u baya koyuydu 10u siliklesmisti bu da boyle ama ben aldim sivi unuttum of ya
Testim çok bebegim, sabah akşam yapayım o zaman doğru söylüyorsunOlsun canım ona takılma sen, bugünü değerlendirin, bi de testin fazlaysa yarın bir sabah bir de akşam yapıp bakarsın olmazsa
Merhaba, yarın daha da koyulaşacak gibi duruyor evet, siz mümkünse o zaman yarını ve pazartesiyi değerlendirin, pik olduğu gün önemli zaten, bir de silikleştiği gün, Pazartesi de belki silikleşir hem, ondan sonrası da önemli değil bence o kadar, çünkü zaten yumurta en fazla 24 saat yaşayabiliyor, ama spermler 2-3 güne kadar da yaşayabilir.Arkadaşlar ovu testim böyle sanırım yarın iki çizgide aynı koyulukta olur benim sorunum eşim pazartesi gece şehir dışına gidecek çarşamba gece gelecek sizce ne yapayım yardım edin
Bugün dahil 3 günü yani cumartesi Pazar pazartesi değerlendirsem ne dersiniz?Merhaba, yarın daha da koyulaşacak gibi duruyor evet, siz mümkünse o zaman yarını ve pazartesiyi değerlendirin, pik olduğu gün önemli zaten, bir de silikleştiği gün, Pazartesi de belki silikleşir hem, ondan sonrası da önemli değil bence o kadar, çünkü zaten yumurta en fazla 24 saat yaşayabiliyor, ama spermler 2-3 güne kadar da yaşayabilir.
Olur bence tabi, inşallah vesile olurBugün dahil 3 günü yani cumartesi Pazar pazartesi değerlendirsem ne dersiniz?
İnşalllah hamilesiniz dua edin nolur :)Olur bence tabi, inşallah vesile olur
Yarın yada ertesi gün koyulaşır canım benceKızlar ben bugün iş güç pazar derken unutmuşum ovü yapmayı sıvı falan da almış bulundum ama yaptım yine de şimdi atıyorum
İnşallah kuzumOkulumun düz ayak olmasına çok mutlu oldum şuanDikkatli olmaya bilhassa özen gostericem canım..Desteğin için teşekkür ederiim..İnşallah en hayırlı zamanda sizin de güzel haberlerinizi alalıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?