Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okulda ne yapicam hiç bilmiyorum canım benim Doktora çalıştığımı soylemedigime pişman oldum,ama uzan dinlen filan demedi.Bi ilişkiye yasak koydu
O zaman sen merdivende çok kullanmamaya çalış canım bizim arkadaşa öyle yaptırmıştı doktor çalısmaya devam etti ama merdiveni kullanmamaya özen gösterdi

Fitil olarak akşamları kullanıyorum ama çok düzenli değil açıkçası canım, her gün almıyorum, unutuyorum arada, bana da önlem amaçlı vermişti ilk zamanlar, ağızdan almayı tamamen bıraktım sonra, sen yarın dinlen inşallah da daha iyi olursun inşallah

Hızlıca geçelim şu süreci 12den sonraki haftalara gelelim inşallah canim cook teşekkür ederiim

O zaman sen merdivende çok kullanmamaya çalış canım bizim arkadaşa öyle yaptırmıştı doktor çalısmaya devam etti ama merdiveni kullanmamaya özen gösterdi
Okulumun düz ayak olmasına çok mutlu oldum şuan Dikkatli olmaya bilhassa özen gostericem canım..Desteğin için teşekkür ederiim..İnşallah en hayırlı zamanda sizin de güzel haberlerinizi alalıım

Kızlar ben bugün iş güç pazar derken unutmuşum ovü yapmayı sıvı falan da almış bulundum ama yaptım yine de şimdi atıyorum

Eklentiler

• 7D29D5DE-D4B9-4567-A433-80BB1D6098FA.webp
    293,4 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar ovu testim böyle sanırım yarın iki çizgide aynı koyulukta olur benim sorunum eşim pazartesi gece şehir dışına gidecek çarşamba gece gelecek sizce ne yapayım yardım edin

Eklentiler

• FC0CEE1F-ABC8-47D8-ABED-33C90405F673.webp
    220,5 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar ovu testim böyle sanırım yarın iki çizgide aynı koyulukta olur benim sorunum eşim pazartesi gece şehir dışına gidecek çarşamba gece gelecek sizce ne yapayım yardım edin
Merhaba, yarın daha da koyulaşacak gibi duruyor evet, siz mümkünse o zaman yarını ve pazartesiyi değerlendirin, pik olduğu gün önemli zaten, bir de silikleştiği gün, Pazartesi de belki silikleşir hem, ondan sonrası da önemli değil bence o kadar, çünkü zaten yumurta en fazla 24 saat yaşayabiliyor, ama spermler 2-3 güne kadar da yaşayabilir.

Bugün dahil 3 günü yani cumartesi Pazar pazartesi değerlendirsem ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…