Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selaaam, şu an ağrım yokken biraz takılayım dedim forumda.. Nasılsınız bakalım? Bu ay yumurtlamamı nasıl takip edeceğim hiç bilmiyorum her şey birbirine girdi. Gerçi bunca ilaç almışken bu ay hamile kalmam sıkıntı yaratabilir değil mi? :/ Haftaya doktor kontrolüm var, bir sorayım bakalım doktora, ona göre çalışalım bu ay..

Günaydın canm nasilsin bebiş nasıl:)
Yaz tatili gelse de rahat etsek ohh :))
Ben halsiz,dünya dönüyor ve beni de döndürüyor gibi ama bebek çok şükür canım..Dün duyduk sesini,iyidir sanıyorum,insallah
Ya evet tatil gelse ya artık Şu Mart Nisan bir geçse Mayısı güzel cabuk geçiririz:)
Önümüzdeki ay senden de güzel haber alırsak inşallah,seneye ilk dönem yine evde olmanın keyfini yaşarız burda sohbetlerimizle

Kızlar öncelikle bebisleriniz hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Ben iki kızımda da serumlar la geçirdim günlerimi. Doğum yaptığım gün hepsini unuttum çok güzel bir duygu ben yazılarınızı okudukça kendim hamileymis gibi çok mutlu oluyorum. Sevgiyle kalın ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…