- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Ben de varım öğretmen olarakBen halsiz,dünya dönüyor ve beni de döndürüyor gibi ama bebek çok şükür canım..Dün duyduk sesini,iyidir sanıyorum,insallah
Ya evet tatil gelse ya artıkŞu Mart Nisan bir geçse Mayısı güzel cabuk geçiririz:)
Önümüzdeki ay senden de güzel haber alırsak inşallah,seneye ilk dönem yine evde olmanın keyfini yaşarız burda sohbetlerimizle
Hoş geldinMerhaba arkadaşlar bende geldim aranıza
Günaydın canım sen nasılsın minnoşu gördün mü yakındaH E canım daha iyisindir inşallah, @nedemistimkibenn gözün aydın canım, progestanı hem ağızdan hem fitil olarak kullandım ben de, ağızdan alınca biraz sersemlik ve uyku hali yaptı ama çok değildi canım, eğer geçmezse mümkünse rapor alıp dinlen istersen birkaç gün
Normal testte cikmaz sanırımKizlar bata 6 var sizce yarin test yapayimmi?
Bebeğim az önce attım yenisini bir de akşam yapıcam inşallah yaaYarın yada ertesi gün koyulaşır canım bence
bugünü, yarını ve salıyı değerlendirmeye çalış canım bence yarın çatlar gibi. hadi rast gelsinCanlarım tünaydın kahvaltıya çat kapı misafirim geldi akşamada biz gidicez çok giremedim ovü testini yaptım bir saat önce bir de akşam yapıcam atıyorum size.
H E elçinim nasılsın nasıl oldun kuzum?
Insallah canim tez zaman da Rabbim isteyen herkese nasip eder sabah aksam hep dua ediyorum sizeBencede çünkü girişi mutluyum heyecanliyim diye yaptı millet adet olduğuna üzülürken kalkmış yok keşke bende olsam karşımda olsa patlatirdim bitane suratına valla neyse görmezden gelmek lazım böylelerini inşallah allah tez zamanda ben ve isteyenlerin kulaklarını boş bırakmaz siz hamişlerde sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza siz doğurmadan bizde yetişiriz inşallah
Ay hadi inşallah kuzum iyi çıktı sanki yabugünü, yarını ve salıyı değerlendirmeye çalış canım bence yarın çatlar gibi. hadi rast gelsin
evet ever iyi bence de. silikleştikten sonra da 14 gün sayarızAy hadi inşallah kuzum iyi çıktı sanki ya
İnşallah morcim ya 14ün sonu güzel olsunevet ever iyi bence de. silikleştikten sonra da 14 gün sayarız
Çok Teşekkür ederim.Hoş geldin
Bence son iki gün kala daha iyi olur. Pozitif çıkmazsa can sıkıcı oluyor . Zaman gecmiyor.Kizlar bata 6 var sizce yarin test yapayimmi?
inşallah kuzumİnşallah morcim ya 14ün sonu güzel olsun
Selam canım benim, ben de iyiyim çok şükür, çarşamba günü görmüştüm ben de, ilk defa benzettim bebeğe yaa, sen nasılsınGünaydın canım sen nasılsın minnoşu gördün mü yakında
İyiyim canım sonunda adette oldum hersey yeniden başlıyor benim içinSelam canım benim, ben de iyiyim çok şükür, çarşamba günü görmüştüm ben de, ilk defa benzettim bebeğe yaa, sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?