Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah kuzuya senin halsizlikler olacak artık canım kaçınılmaz güzel ağrılar onlar .
Amin inşallah artık hangi ay olursa olsun modu oldum napim kismet:))
Bizim mudur derslere geliyor sonra da evrakları kontrol ediyor bir dünya şey istiyor sabahtan beridir onlarla uğraşıp durduk kadro denen sey olmasa bırakacam çalışmayı ama olmuyor işte sade derse girip çıkmaya koymuyorlar öğretmeni ugrastiriyorlar

Kızlar sabah test yaptım ilk 5 10 dk da çıkmadı sonra gezmeye gittik yeni geldik birde baktım ki böyle olmuş Eki Görüntüle 2244142
Kuzum inşallah vardır ama benimde iki aydır aynı çizgi oldu ama boş.. sen benim gibi kapılma reglin geçmesini bekle inşallah gelmez de bebiş vardir

Şoktayııııım inşallah vardır
Daha hala mıı göremedin bu var resmennn :))))) yarın mı relg günün ay ben senden umutluydum yani içime doğuyordu valla hepimiz fos çıktık
Sende kesin vardır diyordum hadi inşallahhh vardır .. yarın sabah bi daha yap hemen bize atttt ..

Ayyy içine mi doğdu kız İnşallah vardırrr dua edin regl olmayayım

Aynen bu ayı bis bırakmayak bari bizden bi cacık olmadı bitane gebe çıkartak hayırlısıyla

Bence var hadi hayırlısı olsun. İnşallah vardir.
Enammm ay hadi inşallah
Ay çok umutlandım kızlar inşallah vardırrr

Hem de ne fosss.. Ben yumurtlayamamışım bilem, daha doğrusu yumurtam kiste dönüşmüş. İlk denememde şansa bak ya.. Reglimin bitmesini bekliyorum da acep doktor bu ay bebek yapmaya izin verecek mi bakalım..

Hem de ne fosss.. Ben yumurtlayamamışım bilem, daha doğrusu yumurtam kiste dönüşmüş. İlk denememde şansa bak ya.. Reglimin bitmesini bekliyorum da acep doktor bu ay bebek yapmaya izin verecek mi bakalım..
ilk deneme de olabilir ama canım rahim hazırlık yapar belki. Bizimde hazırllık yapa yapaaaa bitiremedi içerde ordu kırmızı halı serip bekleyecek galiba bizimkiler kraliyet ailesi olduğu için hazırlıklar uzun sürüyor

Sormaa
Biz beceremiyoruz bu işi
Salı günü dr takibim başlıyor hayırlısı ile
Artık o ne derse uyacağız. Bu ay dan da değil de Nisan Mayıs dan umutluyum kendi adıma

Ay hadi bakalım inşallah hayırlısı olur kuzum ya mayıs ayı için daha çok doğurganlık dönemi diyorlar ne kadar doğru bilemem ama inşallah olur mart ayı da erkekler içinmiş internetten okudum belki bu ay yüksek olur şansımız

Ahahaha ay çok güldüm ya Perşembe günü kontrole gideceğim o zaman gebelik düşündüğümü ve gerekli testlerin yapılmasını söyleyeceğim. Bu ay acemiliğimize geldi bizim, hiç hazırlık yapmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…