- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Şoktayııııımaaaa inanmıyorumyarın sabah da yap bakalım
hani bu silik falan değil baya belirgin. bence varŞoktayıııııminşallah vardır
Belki de vardı ben çizgi görme özürlüsüyüm ZAten. Ama regl olacak gibi kasık ağrım var kapılmak istemiyorum kimyasal mı acabahani bu silik falan değil baya belirgin. bence varhatta 10 dk içinde silik vardır ama dikkat etmemissindir
Maşallah kuzuyaBen halsiz,dünya dönüyor ve beni de döndürüyor gibi ama bebek çok şükür canım..Dün duyduk sesini,iyidir sanıyorum,insallah
Ya evet tatil gelse ya artıkŞu Mart Nisan bir geçse Mayısı güzel cabuk geçiririz:)
Önümüzdeki ay senden de güzel haber alırsak inşallah,seneye ilk dönem yine evde olmanın keyfini yaşarız burda sohbetlerimizle
Kuzum inşallah vardır ama benimde iki aydır aynı çizgi oldu ama boş.. sen benim gibi kapılma reglin geçmesini bekle inşallah gelmez de bebiş vardirKızlar sabah test yaptım ilk 5 10 dk da çıkmadı sonra gezmeye gittik yeni geldik birde baktım ki böyle olmuşEki Görüntüle 2244142
İnşallah canım bekliyorum bakalım..Kuzum inşallah vardır ama benimde iki aydır aynı çizgi oldu ama boş.. sen benim gibi kapılma reglin geçmesini bekle inşallah gelmez de bebiş vardir
İnşallah canımevet kızlar, inşallah öğrenebilirim
Bence var hadi hayırlısı olsun. İnşallah vardir.Kızlarrrr nerdesiniztestime bakın
Daha hala mıı göremedin bu var resmennn :))))) yarın mı relg günün ay ben senden umutluydum yani içime doğuyordu valla hepimiz fos çıktıkŞoktayıııııminşallah vardır
Kızlar sabah test yaptım ilk 5 10 dk da çıkmadı sonra gezmeye gittik yeni geldik birde baktım ki böyle olmuşEki Görüntüle 2244142
Ayyy içine mi doğdu kızDaha hala mıı göremedin bu var resmennn :))))) yarın mı relg günün ay ben senden umutluydum yani içime doğuyordu valla hepimiz fos çıktık
Sende kesin vardır diyordum hadi inşallahhh vardır .. yarın sabah bi daha yap hemen bize atttt ..
Daha hala mıı göremedin bu var resmennn :))))) yarın mı relg günün ay ben senden umutluydum yani içime doğuyordu valla hepimiz fos çıktık
Sende kesin vardır diyordum hadi inşallahhh vardır .. yarın sabah bi daha yap hemen bize atttt ..
Bence var hadi hayırlısı olsun. İnşallah vardir.
Daha hala mıı göremedin bu var resmennn :))))) yarın mı relg günün ay ben senden umutluydum yani içime doğuyordu valla hepimiz fos çıktık
Enammm ay hadi inşallah
Ay çok umutlandım kızlar inşallah vardırrrkucukbikadin Ben de var görüyorum.
Hem de ne fosss.. Ben yumurtlayamamışım bilem, daha doğrusu yumurtam kiste dönüşmüş. İlk denememde şansa bak ya.. Reglimin bitmesini bekliyorum da acep doktor bu ay bebek yapmaya izin verecek mi bakalım..Daha hala mıı göremedin bu var resmennn :))))) yarın mı relg günün ay ben senden umutluydum yani içime doğuyordu valla hepimiz fos çıktık
SormaaAynen bu ayı bis bırakmayak bari bizden bi cacık olmadı bitane gebe çıkartak hayırlısıyla
Hem de ne fosss.. Ben yumurtlayamamışım bilem, daha doğrusu yumurtam kiste dönüşmüş. İlk denememde şansa bak ya.. Reglimin bitmesini bekliyorum da acep doktor bu ay bebek yapmaya izin verecek mi bakalım..
Sormaa
Biz beceremiyoruz bu işi
Salı günü dr takibim başlıyor hayırlısı ile
Artık o ne derse uyacağız. Bu ay dan da değil de Nisan Mayıs dan umutluyum kendi adıma
Ahahaha ay çok güldüm yailk deneme de olabilir ama canım rahim hazırlık yapar belki. Bizimde hazırllık yapa yapaaaa bitiremedi içerde ordu kırmızı halı serip bekleyecek galiba bizimkiler kraliyet ailesi olduğu için hazırlıklar uzun sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?