Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen yıl nisan ayında hamile kalmıştım mayıs da kürtaj olmuştum ..
Hatta martın sonuydu galiba regl tarihi.. 2 kimyasal oldu arada dinlendim istemedim falan duygu geçişleri oldu .. derken belki de en hayırlıs zaman bu zamanlarmış. Şimdi asıl artık hazır hissediyorum kendimi son bir kaç aydır iyice istemeye başladım. Mayıs ayına kadar olur inşallah işte olmazda aşılama isticem

Tabi canım hiç gerek yokki ara vermeye bence dr da denemeye devam edin der. Sen gerekli kontrolleri yaptır.

Bende bir oğlum olsun istiyorum. Bu bilgiye şaşırdım . Bende çin takvimi ne güvenerek mayısı bekliyorum

E önceden olan çizgi peki neden kaybolur ki?
Çatlatma iğnesi vuruldum tatlım ben..
Onun etkisi 12. Günde gidiyormuş .
Bata 6da gitti.. 3 te geri geldi çizgi şimdi gine yok yarın regli olmam lazım..testlerde psikoya bağladım ..
Bakalım hayırlısı artıkın..
Sanada çook geçmiş olsun yazamadım bir türlü

Çatlatma iğnesini pek bilmiyorum. Yumurta kendi çatlayamadığı için mi vuruluyorsun ve nerden anlaşıldı bu durum?
Çok sağol canım..

Çatlatma iğnesini pek bilmiyorum. Yumurta kendi çatlayamadığı için mi vuruluyorsun ve nerden anlaşıldı bu durum?
Çok sağol canım..
Yumurtlamada tembellik vardı bende.. büyümüyordu.. ilaçla büyülttü sonrada iğneyle çatlattı. O iğnede vücuda hcg hormonu salgılıyormuş

Çok sağol canım..
Yani aslında sizin ovu testinin sürekli ultrasonla takip edilmesi gibi düşün.
Alışılama içinde yapılan bi tedavi yöntemi aslında..

Inşallah hayırlısı olsun kuzum ya ben sana inanıyorum bu kadar imtihan boşa değil bencede iyi düşünelim iyi şeyler olsun belki beklediğinden erken gelir supriz yapar sana :)

Kzlar ben cok ilginç bi şeklde oldum ya
4-5 gündür ağrıyodu sabah kalktım kahve pas lekesi gibi lekeyle başladı bütün gün acayip ağrı oldu şuandada cok ağrım var sıcak su torbasıyla yatıyorum

Eklentiler

• 65BAE3CC-DB67-4F3B-A01D-3C63856DFBE6.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 37

Geçmiş olsun canim ama şu torbasını ayaklarını koyarsan daha rahat hissedersin emin ol karinda okadar sıcak suyu tutmak iyi değil bence ya

Ben fenayım
Saatlerce dövülmüşte bir köşeye atılmıs gibiyim ..
Bulantı hapını aldıktan sonra yemeye başladım .. ama sanırım hapın yan etkisi halsizlik .

Kesinlikle sana dramamin vermiştir büyük ihtimal ama mide bulantı haplarinn hepsinde var sanırsam ben metpamid ictim iki gün keşke midem bulandı daha iyi olurdu diyecek hale geldim zamanla vücudun alışır belki bol bol dinlen

Canım o sıcak su torbasını ayaklarına koy olur mı
Birde dikkat ol lütfen ekim anneleri topiğinde bir arkadaşımızın ayağında patlamış

Metpamid verdi canım en hafifinden başlıım dedi ..
işe yaramazda derecesini artırım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…