- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
O zaman nisan ayında patlama yaşayalımGünaydın beybisiiler :)
2 günlük gecikmeyle bu sabah oldum
Ve dehşet ağrım var kesiyolr sanki karnımı
H E yeni bat 7 nisan canımm
Bu ay hiç hamile çıkartamadık galiba yazıklar olsun bize
Canımm çok güzel ovulasyonCanlarım tünaydın kahvaltıya çat kapı misafirim geldi akşamada biz gidicez çok giremedim ovü testini yaptım bir saat önce bir de akşam yapıcam atıyorum size.
H E elçinim nasılsın nasıl oldun kuzum?
Çok heyecanliive kontrole son 2 günnn
belli eder sanırım. yani etmese bile pipi görürsek erkek görmezsek kızÇok heyecanliiAy cinsiyeti belli etsin nolur
Sorma ben de şaşırdım maşallahİyiyim canım sonunda adette oldum hersey yeniden başlıyor benim içinbüyüdü mü ya o kadar maşallah kuzuma
Umudumuz nisan ‘ a :)Günaydın beybisiiler :)
2 günlük gecikmeyle bu sabah oldum
Ve dehşet ağrım var kesiyolr sanki karnımı
H E yeni bat 7 nisan canımm
Bu ay hiç hamile çıkartamadık galiba yazıklar olsun bize
Sorma kuzum ya çok halsızım .Canlarım tünaydın kahvaltıya çat kapı misafirim geldi akşamada biz gidicez çok giremedim ovü testini yaptım bir saat önce bir de akşam yapıcam atıyorum size.
H E elçinim nasılsın nasıl oldun kuzum?
İnşallah canım koruma vermedi doktor sadece iki hafta ilişki olmasın dedi enfeksiyon riskinden dolayı ama ovu testleri yapacam pik görünce umut tohumları serpecemSorma ben de şaşırdım maşallahhadi bakalım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerle gelirsin
Normalde çok olmuyor canım, bu ara iştah da açıldı hatta ama bugün başım tuttu maalesef, ondan kaynaklı bi kötü oldum, tuzlu bişeyler atıştırdım şimdiİnşallah canım koruma vermedi doktor sadece iki hafta ilişki olmasın dedi enfeksiyon riskinden dolayı ama ovu testleri yapacam pik görünce umut tohumları serpecem
Mide bulantısı falan pek olmadı sende değil mi kuzum
Şifa olsun canım çalışmıyorsan gözlerine birşey ört televizyon falan kapat uzan baş ağrısına iyi geliyorNormalde çok olmuyor canım, bu ara iştah da açıldı hatta ama bugün başım tuttu maalesef, ondan kaynaklı bi kötü oldum, tuzlu bişeyler atıştırdım şimdi
Aynen biraz uzancam ben de uyuyunca hafifliyorŞifa olsun canım çalışmıyorsan gözlerine birşey ört televizyon falan kapat uzan baş ağrısına iyi geliyor
nedemistimkibenn canım inşallah adamla 3 gün şey ettik bakalım bu 3 güne ne diyecek sömürdükçe sömürdüm sorma
morcivertkedi morcim misafirim var aktif giremiyorum siteye yeni gördüm kontrolün varmış cinsiyet mi yoksaa
evet kızlar, inşallah öğrenebilirimCinsiyet ogreneceksin dimi
İrkekevet kızlar, inşallah öğrenebilirim
Insallah canim tez zaman da Rabbim isteyen herkese nasip eder sabah aksam hep dua ediyorum size
aaaa inanmıyorumKızlar sabah test yaptım ilk 5 10 dk da çıkmadı sonra gezmeye gittik yeni geldik birde baktım ki böyle olmuşEki Görüntüle 2244142
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?