Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın beybisiiler :)
2 günlük gecikmeyle bu sabah oldum
Ve dehşet ağrım var kesiyolr sanki karnımı
H E yeni bat 7 nisan canımm
Bu ay hiç hamile çıkartamadık galiba yazıklar olsun bize
O zaman nisan ayında patlama yaşayalım

Canımm çok güzel ovulasyon Akşama daha bile koyu olur belki,bence de şu üç gün çok onemlii
Değerlendirin ve sonucu da güzel alalim inşallah

ve kontrole son 2 günnn
Çok heyecanliiAy cinsiyeti belli etsin nolur

Kızlar eczaneci bi bayan var instagramda hem ovu testi takibi yapıyor hemde ultrason fotosunu atıyorsunuz bebeğinizin cinsiyet tahmini yapıyor ve yüzde seksende doğru bilmiş

Günaydın beybisiiler :)
2 günlük gecikmeyle bu sabah oldum
Ve dehşet ağrım var kesiyolr sanki karnımı
H E yeni bat 7 nisan canımm
Bu ay hiç hamile çıkartamadık galiba yazıklar olsun bize
Umudumuz nisan ‘ a :)
Pc ye girince eklicem canım

Sorma kuzum ya çok halsızım .
Normaldır heralde .
Evi toplim diye kalktıkta biyerlerde uyuyakalıyorum
Namaz kılarken bile soluk soluğa kalıyorum

Sorma ben de şaşırdım maşallah hadi bakalım inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerle gelirsin
İnşallah canım koruma vermedi doktor sadece iki hafta ilişki olmasın dedi enfeksiyon riskinden dolayı ama ovu testleri yapacam pik görünce umut tohumları serpecem
Mide bulantısı falan pek olmadı sende değil mi kuzum

Normalde çok olmuyor canım, bu ara iştah da açıldı hatta ama bugün başım tuttu maalesef, ondan kaynaklı bi kötü oldum, tuzlu bişeyler atıştırdım şimdi

Normalde çok olmuyor canım, bu ara iştah da açıldı hatta ama bugün başım tuttu maalesef, ondan kaynaklı bi kötü oldum, tuzlu bişeyler atıştırdım şimdi
Şifa olsun canım çalışmıyorsan gözlerine birşey ört televizyon falan kapat uzan baş ağrısına iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…