Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bu adetim çok zor oldu bel agrisi mide bulantısı hiç yaşamadığım kadar coktu adet bitince geçti
Seninde geçmiş olsun kuzum ins

Yumurtlamada tembellik vardı bende.. büyümüyordu.. ilaçla büyülttü sonrada iğneyle çatlattı. O iğnede vücuda hcg hormonu salgılıyormuş
Yani aslında sizin ovu testinin sürekli ultrasonla takip edilmesi gibi düşün.
Alışılama içinde yapılan bi tedavi yöntemi aslında..
Hmm, ne değişik şeyler var yahu.. Ne zamandır bu iğneyi vuruluyorsun?
Metpamid verdi canım en hafifinden başlıım dedi ..
işe yaramazda derecesini artırım dedi
Metpamid her daim çantamda durur benim.. Aslında yan etkisi pek yok, ben hiç yan etkisini görmedim. Bulantıya çok iyi geliyor ama gerçekten..

Metamid inşallah işe yarar.. mideyi de zedelemezsin fazlalaştırarak
İnşallah canım

Metpamid her daim çantamda durur benim.. Aslında yan etkisi pek yok, ben hiç yan etkisini görmedim. Bulantıya çok iyi geliyor ama gerçekten..
Bulantıma iyi geldi yemek yiyorum ama halsizlik çoğaldı ilala alakası varmı blmiyorum

Kızlar misafirlikteydik 9a kadar sıvı aldım kalkamadık 10da eve geldik idrarı boşalttım ovü yaptım sabah kopkoyu çıkan çizgi nerdeyse yok gibi bir bakar mısınız moralim bozuldu saatten mi sıvıdan mı başka bir şey mi anlamadım sabahkini ve simdikini atiyorum koyu olan sabahki

Eklentiler

• 834D131A-6806-4403-BD89-E73083FFF6A0.webp
    165,5 KB · Görüntüleme: 21
  • image.webp
    225 KB · Görüntüleme: 24
Pik oldugu günler sıvı falan etkilemiyor canım ..
dalgalanmalar oluyo testlerinde sen yine de değerlendir bugun yarın test saatine sadık kal , sıvı alımına dikkat edip yap muhakkak bidaha bakalım

M
Aksamlari cok saglikli olmyo ztn yarin yine koyulasacaktir

Pik oldugu günler sıvı falan etkilemiyor canım ..
dalgalanmalar oluyo testlerinde sen yine de değerlendir bugun yarın test saatine sadık kal , sıvı alımına dikkat edip yap muhakkak bidaha bakalım
Bebeğim anlam veremiyorum öğlen 1 buçukta yaptım parlak kırmızıydı hatta kızlarla 1-2 güne çatlar 3 günü değerlendirip 14 gün sayarız dedik akşam 11 buçukta yaptığım bu napsam bilemedim hafta içi fiks zaten 6da yaparım testi eve gelir gelmez

Sen yarin sabah erken uyaniyosan 2. Wc girisinde yap bakalm bence koyu cikicak
Sabah 7 buçukta uyanıyorum kuzum buçukta ilk idrara çıksam 9 gibi 2. wc girişinde yapayım inşallah koyu çıkar saatle ve sıvıyla ilgilidir bi gece ki

Sabah 7 buçukta uyanıyorum kuzum buçukta ilk idrara çıksam 9 gibi 2. wc girişinde yapayım inşallah koyu çıkar saatle ve sıvıyla ilgilidir bi gece ki
Benim gecen ay basima benzer bisey geldi ama serumla alakaliydi benimki butun gun sivi aldigin icin muhtemelen silik cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…