- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Benim de bu adetim çok zor oldu bel agrisi mide bulantısı hiç yaşamadığım kadar coktu adet bitince geçtiKzlar ben cok ilginç bi şeklde oldum ya
4-5 gündür ağrıyodu sabah kalktım kahve pas lekesi gibi lekeyle başladı bütün gün acayip ağrı oldu şuandada cok ağrım var sıcak su torbasıyla yatıyorum
Yumurtlamada tembellik vardı bende.. büyümüyordu.. ilaçla büyülttü sonrada iğneyle çatlattı. O iğnede vücuda hcg hormonu salgılıyormuş
Hmm, ne değişik şeyler var yahu.. Ne zamandır bu iğneyi vuruluyorsun?Yani aslında sizin ovu testinin sürekli ultrasonla takip edilmesi gibi düşün.
Alışılama içinde yapılan bi tedavi yöntemi aslında..
Metpamid her daim çantamda durur benim.. Aslında yan etkisi pek yok, ben hiç yan etkisini görmedim. Bulantıya çok iyi geliyor ama gerçekten..Metpamid verdi canım en hafifinden başlıım dedi ..
işe yaramazda derecesini artırım dedi
İnşallah canımMetamid inşallah işe yarar.. mideyi de zedelemezsin fazlalaştırarak
Bulantıma iyi geldi yemek yiyorum ama halsizlik çoğaldı ilala alakası varmı blmiyorumMetpamid her daim çantamda durur benim.. Aslında yan etkisi pek yok, ben hiç yan etkisini görmedim. Bulantıya çok iyi geliyor ama gerçekten..
Kadınlar günü hediyem aşkım çokk teşekkür ederimm
Pik oldugu günler sıvı falan etkilemiyor canım ..Kızlar misafirlikteydik 9a kadar sıvı aldım kalkamadık 10da eve geldik idrarı boşalttım ovü yaptım sabah kopkoyu çıkan çizgi nerdeyse yok gibi bir bakar mısınız moralim bozuldu saatten mi sıvıdan mı başka bir şey mi anlamadımsabahkini ve simdikini atiyorum koyu olan sabahki
Aksamlari cok saglikli olmyo ztn yarin yine koyulasacaktirKızlar misafirlikteydik 9a kadar sıvı aldım kalkamadık 10da eve geldik idrarı boşalttım ovü yaptım sabah kopkoyu çıkan çizgi nerdeyse yok gibi bir bakar mısınız moralim bozuldu saatten mi sıvıdan mı başka bir şey mi anlamadımsabahkini ve simdikini atiyorum koyu olan sabahki
Ooo eşin ne düşünceli maşallah :)Kadınlar günü hediyem aşkım çokk teşekkür ederimm ❤❤
Bebeğim anlam veremiyorum öğlen 1 buçukta yaptım parlak kırmızıydı hatta kızlarla 1-2 güne çatlar 3 günü değerlendirip 14 gün sayarız dedik akşam 11 buçukta yaptığım bu napsam bilemedim hafta içi fiks zaten 6da yaparım testi eve gelir gelmezPik oldugu günler sıvı falan etkilemiyor canım ..
dalgalanmalar oluyo testlerinde sen yine de değerlendir bugun yarın test saatine sadık kal , sıvı alımına dikkat edip yap muhakkak bidaha bakalım
Gelsin valla dört gözle bekliyorum şu an proluktan pek bi şey anlamıyorum daOoo eşin ne düşünceli maşallah :)
Artık pro üyelere daha değişik özellikler gelcekmiş bakalım neler olcak
Öpüyorum canım benim Allah rahatlık versin görüşürüz yarınBen uyuyorum kızlar öpüyorum hepinizi yarın hepimiz için çok güzel bir gün olsun ♥
İlk deneme tatlım..Hmm, ne değişik şeyler var yahu.. Ne zamandır bu iğneyi vuruluyorsun?
Metpamid her daim çantamda durur benim.. Aslında yan etkisi pek yok, ben hiç yan etkisini görmedim. Bulantıya çok iyi geliyor ama gerçekten..
Vallahi hiçbir şey anlamadım shyoacım moralim bozuldu akşam akşamM
Aksamlari cok saglikli olmyo ztn yarin yine koyulasacaktir
Hadi inşallah vardır canımKızlar sabah test yaptım ilk 5 10 dk da çıkmadı sonra gezmeye gittik yeni geldik birde baktım ki böyle olmuşEki Görüntüle 2244142
Sen yarin sabah erken uyaniyosan 2. Wc girisinde yap bakalm bence koyu cikicakVallahi hiçbir şey anlamadım shyoacım moralim bozuldu akşam akşam
Sabah 7 buçukta uyanıyorum kuzum buçukta ilk idrara çıksam 9 gibi 2. wc girişinde yapayım inşallah koyu çıkar saatle ve sıvıyla ilgilidir bi gece kiSen yarin sabah erken uyaniyosan 2. Wc girisinde yap bakalm bence koyu cikicak
Benim gecen ay basima benzer bisey geldi ama serumla alakaliydi benimki butun gun sivi aldigin icin muhtemelen silik ciktiSabah 7 buçukta uyanıyorum kuzum buçukta ilk idrara çıksam 9 gibi 2. wc girişinde yapayım inşallah koyu çıkar saatle ve sıvıyla ilgilidir bi gece ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?