Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim gecen ay basima benzer bisey geldi ama serumla alakaliydi benimki butun gun sivi aldigin icin muhtemelen silik cikti
İnşallah canım ya yarın sabah bir tane daha yapıcam 9 gibi koyu çıkarsa rahatlarım

İnşallah canım

Bulantıma iyi geldi yemek yiyorum ama halsizlik çoğaldı ilala alakası varmı blmiyorum
Canım bence halsizliğin ilaçtan değildir tamamen hamilelik haftasıyla ilgilidir. Çünkü kendimde de fark ediyorum her hafta farklı şeyler yaşıyorum. İlk günler kasık ağrıları ve uyku vardı, 6 ve 7 de mide bulantısı kusmalar oldu, 7 de halsizlik enerjisizlik eklendi. 8 de çok şükür bulantılar baya bi azaldı halsizlik de azaldı gibi ama ara ara kasık ve bel ağrısı oluyo bi de uyku sorunu yeniden başladı bende. Gözlerimi açık tutamıyorum resmen. Her hafta bi şeyler değişiyo sanırım :)

9 haftalik olduk teyzesi siz neler yapıyorsunuz bakalaim

Canım belki sıvıdandır bugünü değerlendir yarın sabah yap testi tekrardan erkenden çatlayabilirde belli olmaz

Canım belki sıvıdandır bugünü değerlendir yarın sabah yap testi tekrardan erkenden çatlayabilirde belli olmaz
Geçen ay erken yunurtlamıştım kuzum, sabahki koyu test aksama buna döndü işte sabah erken kalkıyorum zaten bugünü değerlendirip sabah işte ovü yapayım koyu çıkarsa biliriz ki sıvıdan ya da geç saatten oldu

Kızlar sabah iş var, erken kalkıcam yatmadan duş falan da alıcam daha oturmayayım hepinize iyi geceler iyi ki varsınız yarın görüşürüz

Bişey Olmaz canım sıkma canını çatladığı an daha önemli bana o ovu testini takibimi yapan bayan çatladıktan sonra 3 gün üst üste birliktelik olsun dedi bana ben tabi 5 gün üst üste duş almaktan grip oldum devam edemedim üç güne kadar sende sıkma canını olacağı varsa olur inşallah Rabbim in izniyle canım

Bence tam tersine pik öncesi ve pik önemli, çatladıktan sonra zaten en fazla 24 saat yaşayabiliyor yumurta, o nedenle hafif silikleştiği gün olsa yeter zaten bir de, sonrasının çok önemi yok, o nedenle de testin hafif hafif koyulaşmaya başlamasıyla gün aşırı değerlendirilmeli bence

Evet ama 24 saat yaşayabiliyor ya yumurtlama şansının devam ettiğini söyledim canım öncesi ve pik zamanı önemli tabi ama çatladığı zaman daha önemli o zaman döllenme oluyor zaten

Evet ama 24 saat yaşayabiliyor ya yumurtlama şansının devam ettiğini söyledim canım öncesi ve pik zamanı önemli tabi ama çatladığı zaman daha önemli o zaman döllenme oluyor zaten
Ona çok şartlanmaya gerek yok işte, spermler 2-3 güne kadar yaşayabildiği için gün aşırı olsa, testle yakalanabilirse bir de silikleştiği gün olsa yeter zaten, ama testler yanıltıyor bazen, bazı kişilerde de tam koyuluk hiç bir zaman olmayabiliyor, o yüzden çok kafaya takmadan gün aşırı zaten doktorların tavsiyesi genelde

Düzensiz miydi normalde de cnm 2 ay cok uzun bi zaman bian önce görün bakalım
Bende aynı canım hala adet olmadım 2 ayı geçti bekliyorum işte öyle bu hafta da olmazsam doktora gidicem inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…