Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testler kafa karıştırıyor işte bir öyle bir böyle moral bozucu oluyor..
Malesef cnm bekle bakalim adet gelmezse kan verirsin kirmizi gelene kadar umut var bidaha ki ay günüm gecene kadar test yapmicam eşimin israrlarina aldandim bu ay beni cok etkiliyor bu testler dogru sonuc verdiginden bile supeliyim artik

Günaydın kızlar, 20 dk sonra ovü yapıcam dünkü belirsizlikten sonra siz nasılsınız?

kucukbikadin kuzum üzülme testlerde hiç çıkmayan gebeliklerde olabiliyor adet gelene kadar ümit hep var
bence sıvı alımından dolayı öyle çıktı. en son 7 buçukta mı wc girdin?

Geçmiş olsun canim ama şu torbasını ayaklarını koyarsan daha rahat hissedersin emin ol karinda okadar sıcak suyu tutmak iyi değil bence ya
Kimyasal olmasın yine
Canım o sıcak su torbasını ayaklarına koy olur mı ♥
Birde dikkat ol lütfen ekim anneleri topiğinde bir arkadaşımızın ayağında patlamış
saolun kızlarr geçti çok şükürrr
kimyasalmı yaşadım soğan kürünün etkisimi bilmiyorum
ama bugun söküldü çok şükür ağrımda yok :)
H E sen kötüsün heralde gçmş olsun canımm senin kızınmı olacak yoksaa yaaa :) bu halsizlik bu bulantılar

Blmiyorum ama beni öldürdü bu minnak
Bi doğsun sorcam ben ona

günaydın ballarımmm iyi haftalar herkese inşallah bu hafta batı olanlardan çift çizgiler görelim.
kucukbikadin sen bu ay kimyasal falanmı yaşıcaksın acabaa yaa çünkü akşamki çizgi önceki testlerindede hep silik vardı bence sabah attıgın erken gebeliktede silik çizgi var.
sen kimyasal yaşıyor olabiirsin
ama inşallah vardır inşallah kmyssal değildr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…