- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
testler kafa karıştırıyor işte bir öyle bir böyle moral bozucu oluyor..Bnmde batım dündü hala gelen giden yok fazla stres yapiyoruz dedigin gibi herseyin hayirlisi cnm
Malesef cnm bekle bakalim adet gelmezse kan verirsin kirmizi gelene kadar umut var bidaha ki ay günüm gecene kadar test yapmicam eşimin israrlarina aldandim bu ay beni cok etkiliyor bu testler dogru sonuc verdiginden bile supeliyim artiktestler kafa karıştırıyor işte bir öyle bir böyle moral bozucu oluyor..
bence sıvı alımından dolayı öyle çıktı. en son 7 buçukta mı wc girdin?Günaydın kızlar, 20 dk sonra ovü yapıcam dünkü belirsizlikten sonra siz nasılsınız?
kucukbikadin kuzum üzülme testlerde hiç çıkmayan gebeliklerde olabiliyor adet gelene kadar ümit hep var
Hoşgeldin canımHayırlı sabahlar herkese :)
Uzun zamandır yoktum çok şey kaçırdım hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Evet kuzum 7 buçukta uyandım wc girdim, inşallah sıvıdandır. Uyandığımdan beri su falan içmedimbence sıvı alımından dolayı öyle çıktı. en son 7 buçukta mı wc girdin?
Doğumdan sonra bi düzen tutturamadım bi öyle bi böyleDüzensiz miydi normalde de cnm 2 ay cok uzun bi zaman bian önce görün bakalım
Canim sen kan ver icin rahatlasin boyle kafan allak bullak oluyortestler kafa karıştırıyor işte bir öyle bir böyle moral bozucu oluyor..
Hoş buldum canımHoşgeldin canım ♥
Geçmiş olsun canim ama şu torbasını ayaklarını koyarsan daha rahat hissedersin emin ol karinda okadar sıcak suyu tutmak iyi değil bence ya
Kimyasal olmasın yine
saolun kızlarr geçti çok şükürrrCanım o sıcak su torbasını ayaklarına koy olur mı ♥
Birde dikkat ol lütfen ekim anneleri topiğinde bir arkadaşımızın ayağında patlamış
Blmiyorum ama beni öldürdü bu minnaksaolun kızlarr geçti çok şükürrr
kimyasalmı yaşadım soğan kürünün etkisimi bilmiyorum
ama bugun söküldü çok şükür ağrımda yok :)
H E sen kötüsün heralde gçmş olsun canımm senin kızınmı olacak yoksaa yaaa :) bu halsizlik bu bulantılar
poposuna poposuna vur doğuncaBlmiyorum ama beni öldürdü bu minnak
Bi doğsun sorcam ben ona
Elimden kimse kurtaramıcak vallapoposuna poposuna vur doğunca
Dünkü ya sıvıdanmış ya da saatten demek kiPik olmus galiba kolay gelee bu aksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?