canım bn hiç ovu testi yapmadım o yüzden seninkilere hiç yazmadım ama gördüm hep :)Geçen ay 12'ydi bu ay 13 kuzum, ay bu pik di mi
gunaydın sizinde bat bugun galiba dimiGünaydın kızlar buda benim testim bendede bişey yok hakkımızda hayırlisi
Birazcık erken oluyor benimki sanırım valla bende bilmiyorum ki, adama gına geldi ama mecbur çalışcakcanım bn hiç ovu testi yapmadım o yüzden seninkilere hiç yazmadım ama gördüm hep :)
arkadaslar buugun pik olmuş deyince merak ettim kaçıncı gun diye:)
ama forumda okuduklarıma göree bugun pik gibi duruyo :)
hadi çalışmalara devam
erken yumurtladın test yapmayada erken başlarsınnBirazcık erken oluyor benimki sanırım valla bende bilmiyorum ki, adama gına geldi ama mecbur çalışcak
İnşallahhhherken yumurtladın test yapmayada erken başlarsınnne güzel
Bende öyle düşünüyorum canım çünkü çizgi asla çıkmazdı ilk kez böyle ayan beyan çıktı. Bugün çıkmayınca dünya basıma yıkıldıgünaydın ballarımmm iyi haftalar herkese inşallah bu hafta batı olanlardan çift çizgiler görelim.
kucukbikadin sen bu ay kimyasal falanmı yaşıcaksın acabaa yaa çünkü akşamki çizgi önceki testlerindede hep silik vardı bence sabah attıgın erken gebeliktede silik çizgi var.
sen kimyasal yaşıyor olabiirsin
ama inşallah vardır inşallah kmyssal değildr :)
Evet canım bu güngunaydın sizinde bat bugun galiba dimi
artık hepimiz nisanı beklicez :) hayırlısı olsun
yani bugun olsaydı net bi çizgi olmalıydı galibaEvet canım bu gün
İnşallah canım gördüğün gibidir ben bişey göremedimBu topikteki gebelik testi okuma konusundaki en kör üye benimdir, iddialıyım. Herkesin gördüğünü göremem bilirsiniz.Hasretim42 kuzum testinde gölge görüyorum, bende şaşkınım. Benim gördüğüm gölge nedir?
Evet çıkardı silik te olsayani bugun olsaydı net bi çizgi olmalıydı galiba
Heehh sıvıdanmıa demek ..Kızlaaar yaptımmm
Nasıl rahatladım Elçin'im bilsen. Gece çok moralim bozulmuştu, bacım benim adama fenalık geldi bugün varam gidem seksili bir şeyler alam da kendime değişik görsün bariHeehh sıvıdanmıa demek ..
bu duruma da pik diyolar bugun degerlendir yarına birdaha bakalım silincekmi daha mı koyu olcak
Yok kuzum gunde 1 tane yapNasıl rahatladım Elçin'im bilsen. Gece çok moralim bozulmuştu, bacım benim adama fenalık geldi bugün varam gidem seksili bir şeyler alam da kendime değişik görsün bariBu akşam yapmama gerek var mı aşkım? Günde 1 sefer yeter heralde
Nasıl rahatladım Elçin'im bilsen. Gece çok moralim bozulmuştu, bacım benim adama fenalık geldi bugün varam gidem seksili bir şeyler alam da kendime değişik görsün bariBu akşam yapmama gerek var mı aşkım? Günde 1 sefer yeter heralde
aha benimki bütün sürece dahil, ben bu bilgiyi atlamışımYok kuzum gunde 1 tane yap ♥
Yalnız asıl oüf nokta eşine sakın bugun önemli gün deme .
Çünkü strese giriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?