Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay 12'ydi bu ay 13 kuzum, ay bu pik di mi
canım bn hiç ovu testi yapmadım o yüzden seninkilere hiç yazmadım ama gördüm hep :)
arkadaslar buugun pik olmuş deyince merak ettim kaçıncı gun diye:)
ama forumda okuduklarıma göree bugun pik gibi duruyo :)
hadi çalışmalara devam

Birazcık erken oluyor benimki sanırım valla bende bilmiyorum ki, adama gına geldi ama mecbur çalışcak

Bu topikteki gebelik testi okuma konusundaki en kör üye benimdir, iddialıyım. Herkesin gördüğünü göremem bilirsiniz. Hasretim42 kuzum testinde gölge görüyorum, bende şaşkınım. Benim gördüğüm gölge nedir?

Bende öyle düşünüyorum canım çünkü çizgi asla çıkmazdı ilk kez böyle ayan beyan çıktı. Bugün çıkmayınca dünya basıma yıkıldı

Heehh sıvıdanmıa demek ..
bu duruma da pik diyolar bugun degerlendir yarına birdaha bakalım silincekmi daha mı koyu olcak
Nasıl rahatladım Elçin'im bilsen. Gece çok moralim bozulmuştu, bacım benim adama fenalık geldi bugün varam gidem seksili bir şeyler alam da kendime değişik görsün bari Bu akşam yapmama gerek var mı aşkım? Günde 1 sefer yeter heralde

Yok kuzum gunde 1 tane yap
Yalnız asıl oüf nokta eşine sakın bugun önemli gün deme .
Çünkü strese giriyorlar

Yok kuzum gunde 1 tane yap ♥
Yalnız asıl oüf nokta eşine sakın bugun önemli gün deme .
Çünkü strese giriyorlar
aha benimki bütün sürece dahil, ben bu bilgiyi atlamışım Bugün çaktırmayayım bari bi şeyler alayım kendime içimden gelmiş, alakası yokmuş gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…