Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aha benimki bütün sürece dahil, ben bu bilgiyi atlamışım Bugün çaktırmayayım bari bi şeyler alayım kendime içimden gelmiş, alakası yokmuş gibi olsun
Kesinlikle çaktırmaman lazım .
Ben hiç bişey söylemedim .
Olan oldu dün de artık zevkimize bakalım de

Kesinlikle çaktırmaman lazım .
Ben hiç bişey söylemedim .
Olan oldu dün de artık zevkimize bakalım de
Bunu öğrenmem harika oldu ben çünkü her haltı söylüyorum bi de ovüleri yatak odasında tutuyorum en güvenli yer diye, bugün dediğini yapayım kuzucum haklısın aslında

Bunu öğrenmem harika oldu ben çünkü her haltı söylüyorum bi de ovüleri yatak odasında tutuyorum en güvenli yer diye, bugün dediğini yapayım kuzucum haklısın aslında
Testleride yap at kuzum ya napcan onları saklayıp ..
bak ben 2 ay yaotım toplam 50 test .
Eşim 1 tanesini bile görmemiştir ..

Günaydın kızlar bugün hiçbirsey çıkmadı üstelik erken gebelik testi Bir öyle çıkıyor bir böyle regli bekliyorum ben artıkEki Görüntüle 2244305
Canım diğerinde çok uzun süre beklediğini için hatalı sonuç vermiş olabilir .benim ilk gebeligimde pozitif çıkan bir testim saatler sonra pespembe olmuştu her yeri.uzmek istemem ama muhtemelen gereğinden fazla beklediği için öyle çıktı diğerinde
5 10 dakika içinde çıkıyor zaten gebelik varsa

Olabilir canım belki de ama daha önce olmamıştı

Ahaha Benim kuzum da bekliyor günlerdir.. Bugün reglim bitti ama perşembe doktor kontrolünü bekleyeyim diyorum ilişki için.. İçerideki kanamayı vücut absorbe etmiş mi diye bakacaktı.

Kızlar günaydın amh değerim 2.68 sizce nasıl? Aralığın içinde ama aşağı değere yakın gibi.. bilgisi olan var mı bu konuda

Ahaha Benim kuzum da bekliyor günlerdir.. Bugün reglim bitti ama perşembe doktor kontrolünü bekleyeyim diyorum ilişki için.. İçerideki kanamayı vücut absorbe etmiş mi diye bakacaktı.
Biri bekler biri kaçar ne olacak halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…