Kesinlikle çaktırmaman lazım .aha benimki bütün sürece dahil, ben bu bilgiyi atlamışımBugün çaktırmayayım bari bi şeyler alayım kendime içimden gelmiş, alakası yokmuş gibi olsun
Bunu öğrenmem harika oldu ben çünkü her haltı söylüyorum bi de ovüleri yatak odasında tutuyorum en güvenli yer diye, bugün dediğini yapayım kuzucum haklısın aslındaKesinlikle çaktırmaman lazım .
Ben hiç bişey söylemedim .
Olan oldu dün de artık zevkimize bakalım de
Testleride yap at kuzum ya napcan onları saklayıp ..Bunu öğrenmem harika oldu ben çünkü her haltı söylüyorum bi de ovüleri yatak odasında tutuyorum en güvenli yer diye, bugün dediğini yapayım kuzucum haklısın aslında
Desene ben başta hata yapmışım zaten, bundan sonra düzelticem ama doğru yani adam stres olurTestleride yap at kuzum ya napcan onları saklayıp ..
bak ben 2 ay yaotım toplam 50 test .
Eşim 1 tanesini bile görmemiştir ..
Hadi inşallah bugun tutunur minnağımızDesene ben başta hata yapmışım zaten, bundan sonra düzelticem ama doğru yani adam stres olur
Amin kuzum benim amiiinHadi inşallah bugun tutunur minnağımız
Canım diğerinde çok uzun süre beklediğini için hatalı sonuç vermiş olabilir .benim ilk gebeligimde pozitif çıkan bir testim saatler sonra pespembe olmuştu her yeri.uzmek istemem ama muhtemelen gereğinden fazla beklediği için öyle çıktı diğerindeGünaydın kızlar bugün hiçbirsey çıkmadı üstelik erken gebelik testiBir öyle çıkıyor bir böyle regli bekliyorum ben artıkEki Görüntüle 2244305
Olabilir canım belki de ama daha önce olmamıştıCanım diğerinde çok uzun süre beklediğini için hatalı sonuç vermiş olabilir .benim ilk gebeligimde pozitif çıkan bir testim saatler sonra pespembe olmuştu her yeri.uzmek istemem ama muhtemelen gereğinden fazla beklediği için öyle çıktı diğerinde
5 10 dakika içinde çıkıyor zaten gebelik varsa
Hiç iyi değilimAmin kuzum benim amiiinSen nasıl oldun?
Nasılsın canımHiç iyi değilim
Ruhen bedenen bitiğim ..
Okuya okuya geliyordum.. arada yaklanmışımMinik_ceylo sen adet oldunmu bugun günün ? :)
AhahaNasıl rahatladım Elçin'im bilsen. Gece çok moralim bozulmuştu, bacım benim adama fenalık geldi bugün varam gidem seksili bir şeyler alam da kendime değişik görsün bariBu akşam yapmama gerek var mı aşkım? Günde 1 sefer yeter heralde
Ah kuzum benim, az daha sabret 12.haftadan sonra hep iyiye gideceksin inşallah. Bulantıların nasıl yiyip içebiliyor musun?Hiç iyi değilim
Ruhen bedenen bitiğim ..
Biri bekler biri kaçar ne olacak halimizAhahaBenim kuzum da bekliyor günlerdir.. Bugün reglim bitti ama perşembe doktor kontrolünü bekleyeyim diyorum ilişki için.. İçerideki kanamayı vücut absorbe etmiş mi diye bakacaktı.
bugun olursan bi sonraki adet ne zamn ? bi sonraki ay yakın olcaz galiba bende dün oldumya 7 nisan bi sonraki:)Okuya okuya geliyordum.. arada yaklanmışım
Dün gece zıpladım ağrıdan resmen..testte bembeyaz birikinti dahi yok.
Oturdum bekliyorum kuzum
Ne kadar oksijen alırsan okadar iyi kendini eve kapama bu günler çok özel keyif al birde negatif insanlardan uzak kal en değerlin içinHiç iyi değilim
Ruhen bedenen bitiğim ..
Olursam 8 nisan olacak :)bugun olursan bi sonraki adet ne zamn ? bi sonraki ay yakın olcaz galiba bende dün oldumya 7 nisan bi sonraki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?