Ne kadar oksijen alırsan okadar iyi kendini eve kapama bu günler çok özel keyif al birde negatif insanlardan uzak kal en değerlin içinHiç iyi değilim
Ruhen bedenen bitiğim ..
inşallah olmazsn ama olursanda bi sonraki ayı beklicez hepberaber:)Olursam 8 nisan olacak :)
İçimdeki hissiyatta kayboldu valla ağrıdaninşallah olmazsn ama olursanda bi sonraki ayı beklicez hepberaber:)
aynen ama bn nisandan umutluyum gedli bahar ayları gevşer gönül yayları D:İçimdeki hissiyatta kayboldu valla ağrıdaniçimdeki polyana öldü Hayırlısı olsun valla diyecek şey kalmadı beraber bekleriz artık kuzum
Oy kuzum geçicek inşallah .. sende benim gibi ağır geçriiyorsun demekki.Hiç iyi değilim
Ruhen bedenen bitiğim ..
Umut fakirin ekmeği işte napalım her ay umutluyuz hahahaynen ama bn nisandan umutluyum gedli bahar ayları gevşer gönül yayları D:
Biraz ağır geçiyor canımNasılsın canım
Haptan sonra yiyorum ama çıkıyor tekrar kuzum :/Ah kuzum benim, az daha sabret 12.haftadan sonra hep iyiye gideceksin inşallah. Bulantıların nasıl yiyip içebiliyor musun?
En negatif kişi eşimse napmam laızmNe kadar oksijen alırsan okadar iyi kendini eve kapama bu günler çok özel keyif al birde negatif insanlardan uzak kal en değerlin için❤
Aynen dışarı çıkmak istemyşeoum çünkü insan içinde kuscam diye strese giriyorum :/Oy kuzum geçicek inşallah .. sende benim gibi ağır geçriiyorsun demekki.
Nelerden mutlu okup zevk alıyorsan onu yap. Dışarı bile çıkmak istemezdim bende öyle evde halsiz bitkin geçirirdim ama tost falan yağsız kuru şeyler yemeye çalış canım geçecek inşallah 11.haftadan sonra baya azalucak sonra daha dinç enerjik olacaksın
valla ya umutlu olmadıgımız ay yokkiUmut fakirin ekmeği işte napalım her ay umutluyuz hahah
kg da vermişsindir bu süreçteAynen dışarı çıkmak istemyşeoum çünkü insan içinde kuscam diye strese giriyorum :/
Allahım bolur çabuk geçsin
Geçmezse ilacını değiştir canım sen aklında olsun yani bende 3 çeşit kullanmıştım en son drammn diye ilaç baya iyi gelmişti ama kafamı kaldıramıyordum onu içince de sarhoş gibi oluyordumAynen dışarı çıkmak istemyşeoum çünkü insan içinde kuscam diye strese giriyorum :/
Allahım bolur çabuk geçsin
Gelsene kuzum aramıza özledik senisessizce takipteyim canım
Valla ben de bekliyom sabırsızlıklaBiri bekler biri kaçar ne olacak halimiz
Hosgeldin canim nerelerdesin bir sorun yoktur umarim?Hayırlı sabahlar herkese :)
Uzun zamandır yoktum çok şey kaçırdım hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Yaa sen canımsın, şu cümlelerin güzelliğine bakar mısınnRed Phoenix test harika canım benim inşallah hayırlısıyla da gerçekleşir sperm ve yumurta karsilasmasi ilk önce tanissinlar,sonra kaynassinlar,sonra da yolculuğa çıkıp güzel haberi getirsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?