Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç iyi değilim
Ruhen bedenen bitiğim ..
Oy kuzum geçicek inşallah .. sende benim gibi ağır geçriiyorsun demekki.
Nelerden mutlu okup zevk alıyorsan onu yap. Dışarı bile çıkmak istemezdim bende öyle evde halsiz bitkin geçirirdim ama tost falan yağsız kuru şeyler yemeye çalış canım geçecek inşallah 11.haftadan sonra baya azalucak sonra daha dinç enerjik olacaksın

Nasılsın canım
Biraz ağır geçiyor canım

Ah kuzum benim, az daha sabret 12.haftadan sonra hep iyiye gideceksin inşallah. Bulantıların nasıl yiyip içebiliyor musun?
Haptan sonra yiyorum ama çıkıyor tekrar kuzum :/

Ne kadar oksijen alırsan okadar iyi kendini eve kapama bu günler çok özel keyif al birde negatif insanlardan uzak kal en değerlin için
En negatif kişi eşimse napmam laızm

Aynen dışarı çıkmak istemyşeoum çünkü insan içinde kuscam diye strese giriyorum :/
Allahım bolur çabuk geçsin

Aynen dışarı çıkmak istemyşeoum çünkü insan içinde kuscam diye strese giriyorum :/
Allahım bolur çabuk geçsin
Geçmezse ilacını değiştir canım sen aklında olsun yani bende 3 çeşit kullanmıştım en son drammn diye ilaç baya iyi gelmişti ama kafamı kaldıramıyordum onu içince de sarhoş gibi oluyordum
Sen sabret güzel şeyler düşün bide sürekli kusmayı düşününce de miden hep bulanıyo derdi dr um. Kafanı oyalamaya çalış kısa yürüyüş falan yap temiz hava al inşallah geçecek hepsi. güzelce büyüsün yerleşsin bebişin heps geçecek ☺ o zaman başlayacak senden beslenmeye mama isteyecek sürekli :)) şimdi 3 ay korkma hiç yani.bişey yiyemiyosun diye o alacağını alacak senden 3.aydan sonra inşallahh ❤

En negatif kişi eşimse napmam laızm
[/QUOTE]
Eşin eve dönene kadar kendini mutlu et çok takma ilk bebekse eğer stresli oluyor eşler maalesef . Benim de eşim çok panik atak ben çok rahatım pek takmamaya başladım.

Red Phoenix test harika canım benim inşallah hayırlısıyla da gerçekleşir sperm ve yumurta karsilasmasi ilk önce tanissinlar,sonra kaynassinlar,sonra da yolculuğa çıkıp güzel haberi getirsinler
Yaa sen canımsın, şu cümlelerin güzelliğine bakar mısınn Dünkünün silikliği sıvıdanmış aşkım bunu anlamış oldum, sabah sabah moralim düzeldi valla. Kız tabi artık paravan açıldı bi çaya çıksın spermle yumurta amma uğraştırdılar sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…