- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
Ayy hadi rast gele, inşallah bu ay çift çift çizgiler görelimmValla ben de bekliyom sabırsızlıkla
Kac dakika oldu yapali? Uzulme insallah test bozuktur canimGünaydın kızlar bugün hiçbirsey çıkmadı üstelik erken gebelik testiBir öyle çıkıyor bir böyle regli bekliyorum ben artıkEki Görüntüle 2244305
Onun ilk harejetlerini hissettigin de ruhende bedenende cok iyi olucaksin senin bebegin anlasilan biraz zor bir bebek ondan seni azicik yoruyorHiç iyi değilim
Ruhen bedenen bitiğim ..
Hosgeldin canim nasilsin?sessizce takipteyim canım
Canim sana birsey sorucam ben 11.haftaya girdim yuruyus yapiyordum gunde 1 saat annem bekle simdi yuruyuse gitme sakincali olabilir dedi sence bir sorun olur mu ki?Geçmezse ilacını değiştir canım sen aklında olsun yani bende 3 çeşit kullanmıştım en son drammn diye ilaç baya iyi gelmişti ama kafamı kaldıramıyordum onu içince de sarhoş gibi oluyordum
Sen sabret güzel şeyler düşün bide sürekli kusmayı düşününce de miden hep bulanıyo derdi dr um. Kafanı oyalamaya çalış kısa yürüyüş falan yap temiz hava al inşallah geçecek hepsi. güzelce büyüsün yerleşsin bebişin heps geçecek ☺ o zaman başlayacak senden beslenmeye mama isteyecek sürekli :)) şimdi 3 ay korkma hiç yani.bişey yiyemiyosun diye o alacağını alacak senden 3.aydan sonra inşallahh ❤
Yollicaz yollicaz onları o uğurlu yola tatlısımYaa sen canımsın, şu cümlelerin güzelliğine bakar mısınnDünkünün silikliği sıvıdanmış aşkım bunu anlamış oldum, sabah sabah moralim düzeldi valla. Kız tabi artık paravan açıldı bi çaya çıksın spermle yumurta amma uğraştırdılar sorma
Kedi mi canım? Kediyse erkeklerin ameliyatı çok basit dikiş bile olmuyor.Kızlar bugün oğlumu kısırlaştırıcam iş çıkışı, dişi yavru almıştık ya yaralı onu bırakmadık bizim artık. Kaza olmasın diye bu akşam veterinere götürüp oğlanı kısırlaştırıcaz çok stresliyim ya işe odaklanamıyorum
Vallahi benimki de başından sonuca hakim sürece, hiç aklıma gelmedi stres olayı inan ki. Elçininde dediği gibi dün olan oldu bugün ben istiyorum diyeceğim, dün de biliyordu ama bu ay yer mi bilmiyorumYollicaz yollicaz onları o uğurlu yola tatlısım
Evet ya,sıvı alımı etkilemiş çok şükür ki,yani kaybedilen zaman hiç yokBen eşimden bir şey saklayamadigim için testlerden haberdardı canım Ama haberdar etmemeyi cok isterdim bugün H E nin dediği gibi kendiliğinden olunca inşallah stressiz sakin ortamda daha güzel kaynaşırlaar
Erkek kolay oluyor korkma.. ben geçen hafta kısırlaştırdımKızlar bugün oğlumu kısırlaştırıcam iş çıkışı, dişi yavru almıştık ya yaralı onu bırakmadık bizim artık. Kaza olmasın diye bu akşam veterinere götürüp oğlanı kısırlaştırıcaz çok stresliyim ya işe odaklanamıyorum
Kedi kuzum, kızgınlığa girmedi ama topları baya büyüdü bir de saçma sapan yerlere af edersin işemeye çalışıyor belli ki girdi girecek evde de dişi kedi var bir şey olur biz işteyken diye korkuyorum. Dişilerin kısırlaştırılması daha ağrılı ve daha zor diye biliyorum ama erkekler çok basitmiş. Yine de içim içimi yiyor canı yanacak diyeKedi mi canım? Kediyse erkeklerin ameliyatı çok basit dikiş bile olmuyor.
Ay kuzum yaz bana arada bir süreç nasıldı? Çok zorlandı mı acı çekti mi? İçim gidiyorErkek kolay oluyor korkma.. ben geçen hafta kısırlaştırdım ☺
benimki köpek ama daha önceden erkek kedimi de kısırlaştırdım.. antibiyotik yapıyorlar zaten anlamıyor bile.. yara yerini de yalamasın diye boyunluk takıyorlar ona uyuz oluyor sadece o kadar oda hareketlerini kısıtladığı için 1/2 gün çok yüksekten atlamasına izin verme yeterli. ☺Ay kuzum yaz bana arada bir süreç nasıldı? Çok zorlandı mı acı çekti mi? İçim gidiyor
Allah razı olsun kuzum.. ay evet elizabethten nefret ediyorlar kafasını oraya buraya vura vura çıkartmaya çalışacak şimdi onu, ben de çalışıyorum evde kimse yok inşallah sorunsuz atlatır yavrumbenimki köpek ama daha önceden erkek kedimi de kısırlaştırdım.. antibiyotik yapıyorlar zaten anlamıyor bile.. yara yerini de yalamasın diye boyunluk takıyorlar ona uyuz oluyor sadece o kadar oda hareketlerini kısıtladığı için 1/2 gün çok yüksekten atlamasına izin verme yeterli. ☺
Hahaha gevşeyelimaynen ama bn nisandan umutluyum gedli bahar ayları gevşer gönül yayları D:
İnşallah minnak sağlıkla atlatırAllah razı olsun kuzum.. ay evet elizabethten nefret ediyorlar kafasını oraya buraya vura vura çıkartmaya çalışacak şimdi onu, ben de çalışıyorum evde kimse yok inşallah sorunsuz atlatır yavrum
canım benim ben de hepinizi özledim ama biraz toparlanayım istiyorum mesajları okuyup geçiyorum aynı zamanda hamile kaldığımız arkadaşları gördükçe üzülüyorum onların mutluluklarını gördükçe teselli olmaya çalışıyorumGelsene kuzum aramıza özledik seni
çok şükür canım sizler nasılsınızHosgeldin canim nasilsin?
H E Metpamid mi verdi sana? İşe yaramıyorsa emedur iste bir sor yazıyorsa ondan al. Kıyamam biz eskiden gebe hastalara verirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?