Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün oğlumu kısırlaştırıcam iş çıkışı, dişi yavru almıştık ya yaralı onu bırakmadık bizim artık. Kaza olmasın diye bu akşam veterinere götürüp oğlanı kısırlaştırıcaz çok stresliyim ya işe odaklanamıyorum

Canim sana birsey sorucam ben 11.haftaya girdim yuruyus yapiyordum gunde 1 saat annem bekle simdi yuruyuse gitme sakincali olabilir dedi sence bir sorun olur mu ki?

Yollicaz yollicaz onları o uğurlu yola tatlısım
Evet ya,sıvı alımı etkilemiş çok şükür ki,yani kaybedilen zaman hiç yok Ben eşimden bir şey saklayamadigim için testlerden haberdardı canım Ama haberdar etmemeyi cok isterdim bugün H E nin dediği gibi kendiliğinden olunca inşallah stressiz sakin ortamda daha güzel kaynaşırlaar

Kedi mi canım? Kediyse erkeklerin ameliyatı çok basit dikiş bile olmuyor.

Vallahi benimki de başından sonuca hakim sürece, hiç aklıma gelmedi stres olayı inan ki. Elçininde dediği gibi dün olan oldu bugün ben istiyorum diyeceğim, dün de biliyordu ama bu ay yer mi bilmiyorum

Erkek kolay oluyor korkma.. ben geçen hafta kısırlaştırdım

Kedi mi canım? Kediyse erkeklerin ameliyatı çok basit dikiş bile olmuyor.
Kedi kuzum, kızgınlığa girmedi ama topları baya büyüdü bir de saçma sapan yerlere af edersin işemeye çalışıyor belli ki girdi girecek evde de dişi kedi var bir şey olur biz işteyken diye korkuyorum. Dişilerin kısırlaştırılması daha ağrılı ve daha zor diye biliyorum ama erkekler çok basitmiş. Yine de içim içimi yiyor canı yanacak diye

Ay kuzum yaz bana arada bir süreç nasıldı? Çok zorlandı mı acı çekti mi? İçim gidiyor
benimki köpek ama daha önceden erkek kedimi de kısırlaştırdım.. antibiyotik yapıyorlar zaten anlamıyor bile.. yara yerini de yalamasın diye boyunluk takıyorlar ona uyuz oluyor sadece o kadar oda hareketlerini kısıtladığı için 1/2 gün çok yüksekten atlamasına izin verme yeterli. ☺

Allah razı olsun kuzum.. ay evet elizabethten nefret ediyorlar kafasını oraya buraya vura vura çıkartmaya çalışacak şimdi onu, ben de çalışıyorum evde kimse yok inşallah sorunsuz atlatır yavrum

Gelsene kuzum aramıza özledik seni
canım benim ben de hepinizi özledim ama biraz toparlanayım istiyorum mesajları okuyup geçiyorum aynı zamanda hamile kaldığımız arkadaşları gördükçe üzülüyorum onların mutluluklarını gördükçe teselli olmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…