Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen bilirsin kuzum benim, ama üzülme rabbim sana daha hayırlısını nasip edecek inşallahh

Aa kıyamam bn çok ağlamaıştım onun öyle halsiz halsiz hallerini görüp ama 1 gü sonra eski haline dönüyo . Sağlıkla sıhhatle atlatsın kuzuck

Slm kızlar 16. Haftamdayım ama son 2 haftadır sırt agrısı çekiyorum fizik tedaviye gidiyorum ama pek işe yaramadı. Kulunç agrısı dendi. Ne yapmam lazım önerisi olan varmı. Artık geceleri bile yatamıyorum agrıdan

Metpamd verdı canım
Yemek yıyorum ama bi süre sonra çıkıyo kusa süreli işe yarıyo gbi
Metpamid kötü bir ilaç değildir ama etki süresi kısa kuzum doğru, emeduru bir sor hocaya tamam derse onu dene. Biz gebe hastalara veriyorduk çünkü bir sorun olmuyordu

Aa kıyamam bn çok ağlamaıştım onun öyle halsiz halsiz hallerini görüp ama 1 gü sonra eski haline dönüyo . Sağlıkla sıhhatle atlatsın kuzuck
Vallahi çok kötüyüm elçinim bir de çalışıyorum ertesi gün yanında da olamayacağım ah yavrum İşlem ne kadar sürüyor çok mu uzun iş çıkışı götürücem de

Hiiiiç merak etme.. Benim kedim dişi, onların hem rahim hem yumurtalıklar alınıyor biliyorsun ama bir günde atlattı. Hatta ameliyattan geldi narkozlu haliyle tepelere tırmandı alamadık Erkeklerin dışarıdan toplar kesiliyor sadece..

Vallahi çok kötüyüm elçinim bir de çalışıyorum ertesi gün yanında da olamayacağım ah yavrum İşlem ne kadar sürüyor çok mu uzun iş çıkışı götürücem de
Kuzum bizim veterınet arkadaşımındı ben akşam bırakmıstım . Ertesi gün 12 gibi işlem başlandı .
Yatım saatte işlem bitmişti ama uynamasını beklemişlerdi . 6 gibi almıştım .
Yemek yemesi falan yasaktı . En çok mama kabına gidip gidip baygın baygın bakması üzmüştü yoksa erkekler çok öabuk atlatıyo sakın üzülme . Yemek yeme serbest olunca yaş mama partisi yaparsınız ..

Topların içi boşaltılıyo kuzum ..
bizimkinin toplar duruyo ama içi boş

İnşallah o iyi gelir bebeğim, hep aklımdasın yedin mi içtin mi diye
Canımaın
Kızlar buraylada çok ilgilenemiyorum şnşallah kızmıyowunuzdur
Toparlanıp aslan gibi geri gelcem
Arada bilgi amaçlı giriyorum merak etmeyın diy e

Ah kuzum benim kıyamam ona mama kabına bakışlarını sevsinler onların Bende iş çıkışı eve uğrayıp alıcam bizim veterinerde tanıdık ama arası var evle yarım saat kadar 6 buçuk 7ye doğru götürücem gece vermezlerse mecbur taa yarın akşam almak zorunda kalıcam

ay inşallah benim oğlum da çabucak iyileşir bir de dişimiz var zamanı gelsin onu da kısırlaştırıcam inşallah kızım da seninki gibi rahat atlatır kurban olurum onlara ben

Yemeği kestin demi ?
Sabah vermemen lazımdı yemek ?
Veteriner söylemiştir elbet

Canımaın ♥
Kızlar buraylada çok ilgilenemiyorum şnşallah kızmıyowunuzdur
Toparlanıp aslan gibi geri gelcem ♥
Arada bilgi amaçlı giriyorum merak etmeyın diy e
Aa aşk olsun lafa bak.
Aşkım sen iyi ol olur mu öyle şey, bu halinle bile burda olduğun için teşekkür ederim
Dinlen sen canımm

Canm ben 2 kedimide sabahtan ac karnina goturdum onu bir danis istersen vete. Ama erkek cok kolay ilk gun kendine geliyor hic korkma

Canim birakabilirsen sabh ise giderken birak cok stres olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…