Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm ben 2 kedimide sabahtan ac karnina goturdum onu bir danis istersen vete. Ama erkek cok kolay ilk gun kendine geliyor hic korkma
Kuzum benim 8 buçukta ofiste olmam lazım veteriner 9 buçukta açılıyor arası da var yakın değil çok imkansız onu yapamam ama en kötü eşime söylerim ertesi gün erken çıkıp alsın çocuğu kıyamam

Şimdiden geçmiş olsun beybi, öpüyorum oğluşunu da

Canim sana birsey sorucam ben 11.haftaya girdim yuruyus yapiyordum gunde 1 saat annem bekle simdi yuruyuse gitme sakincali olabilir dedi sence bir sorun olur mu ki?
Bana üroloji uzmanı tam tersine bol yürüyüş önerdi canım, enfeksiyonu engellemek için, kanaması, düşük riski olmayanlar için doktor sakıncalı demediyse faydalı bile

aha benimki bütün sürece dahil, ben bu bilgiyi atlamışım Bugün çaktırmayayım bari bi şeyler alayım kendime içimden gelmiş, alakası yokmuş gibi olsun

Valla bilince anlıyorlar benimki bazen görüyor testleri diyo o gebelik testimi yok diyorum ovi testi he ovulasyon testi diyor nerden öğreniyor bilmiyorum valla :) dunde diyor bune iki de bi sayfanın rengi değişiyor

Metpamd verdı canım
Yemek yıyorum ama bi süre sonra çıkıyo kusa süreli işe yarıyo gbi
Selam canım, inşallah en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılı dönemi, metpamid huzursuzluk hissi yapıyor biraz, eğer bir sonraki kontrole azalmazsa doktora farklı ilaç sorarsın olmazsa zofer, zofran gibi

Selam canım, inşallah en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılı dönemi, metpamid huzursuzluk hissi yapıyor biraz, eğer bir sonraki kontrole azalmazsa doktora farklı ilaç sorarsın olmazsa zofer, zofran gibi
Bir sonraki kontrol 4-5 hafta sonra
Birkaç gün daha kullanayım mesaj atcam

Bizimki de 5 yaşında ablası, kaçırmışız yenilikleri
Benım tosunumda 5 yaşında :)
1 aylıktı geldiğnde annesi terk etmiş :)
Yürüyemiyordu görsen
Bide biberonla büyüdü biberona sarılıp yatardı nasıl büyüdü :)
Ama hala bebekliğindeki gibi koynumda uyur bu durum suan benı zorluyo tabi 10 kilo olunca rahatsız oluyorum kucagımdan atınca da kızıyo

Oyy maşallah tosun paşaya 41 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…