- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Benim kardeşlerimin kedisi erkek, onun toplar alındı. Dikiş bile yoktu. Lazer gibi bir şeyle kestiler.Topların içi boşaltılıyo kuzum ..
bizimkinin toplar duruyo ama içi boş
Sıradaki gebe kim acep?kızlarrr günaydınn haftasonu çok yogundumm yazamadım sizlere ne var ne yok yeni gebemiz var mı
Kuzum benim 8 buçukta ofiste olmam lazım veteriner 9 buçukta açılıyor arası da var yakın değil çok imkansız onu yapamam ama en kötü eşime söylerim ertesi gün erken çıkıp alsın çocuğu kıyamamCanm ben 2 kedimide sabahtan ac karnina goturdum onu bir danis istersen vete. Ama erkek cok kolay ilk gun kendine geliyor hic korkma
Herkese iyi haftalar, hoşgeldin canımHayırlı sabahlar herkese :)
Uzun zamandır yoktum çok şey kaçırdım hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah
Merhaba, gayet iyi değeriniz, kaç yaşındasınız bilmiyorum tabi, benimki de 2.07çıkmıştı birkaç ay önceKızlar günaydın amh değerim 2.68 sizce nasıl? Aralığın içinde ama aşağı değere yakın gibi.. bilgisi olan var mı bu konuda
Şimdiden geçmiş olsun beybi, öpüyorum oğluşunu daKızlar bugün oğlumu kısırlaştırıcam iş çıkışı, dişi yavru almıştık ya yaralı onu bırakmadık bizim artık. Kaza olmasın diye bu akşam veterinere götürüp oğlanı kısırlaştırıcaz çok stresliyim ya işe odaklanamıyorum
Bana üroloji uzmanı tam tersine bol yürüyüş önerdi canım, enfeksiyonu engellemek için, kanaması, düşük riski olmayanlar için doktor sakıncalı demediyse faydalı bileCanim sana birsey sorucam ben 11.haftaya girdim yuruyus yapiyordum gunde 1 saat annem bekle simdi yuruyuse gitme sakincali olabilir dedi sence bir sorun olur mu ki?
aha benimki bütün sürece dahil, ben bu bilgiyi atlamışımBugün çaktırmayayım bari bi şeyler alayım kendime içimden gelmiş, alakası yokmuş gibi olsun
Selam canım, inşallah en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılı dönemi, metpamid huzursuzluk hissi yapıyor biraz, eğer bir sonraki kontrole azalmazsa doktora farklı ilaç sorarsın olmazsa zofer, zofran gibiMetpamd verdı canım
Yemek yıyorum ama bi süre sonra çıkıyo kusa süreli işe yarıyo gbi
Bir sonraki kontrol 4-5 hafta sonraSelam canım, inşallah en kısa zamanda atlatırsın sıkıntılı dönemi, metpamid huzursuzluk hissi yapıyor biraz, eğer bir sonraki kontrole azalmazsa doktora farklı ilaç sorarsın olmazsa zofer, zofran gibi
Vallaha mı, hiç bilmiodum, bizim topitoplar komple gittiTopların içi boşaltılıyo kuzum ..
bizimkinin toplar duruyo ama içi boş
Aa yenı bir yöntemmi acaba ..Vallaha mı, hiç bilmiodum, bizim topitoplar komple gitti
Canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsinH E benim bat 24 mart olacak sanırım şubat 28 çekti ya ondan
Bizimki de 5 yaşında ablası, kaçırmışız yenilikleriAa yenı bir yöntemmi acaba ..
benımkı olalı 3-4 yıl olmustur
Benım tosunumda 5 yaşında :)Bizimki de 5 yaşında ablası, kaçırmışız yenilikleri
Oyy maşallah tosun paşaya 41 kereBenım tosunumda 5 yaşında :)
1 aylıktı geldiğnde annesi terk etmiş :)
Yürüyemiyordu görsen
Bide biberonla büyüdü biberona sarılıp yatardı nasıl büyüdü :)
Ama hala bebekliğindeki gibi koynumda uyur bu durum suan benı zorluyo tabi 10 kilo olunca rahatsız oluyorum kucagımdan atınca da kızıyo
Hoş buldum canım sorun yok şükür çok yoğundum sadece :)Hosgeldin canim nerelerdesin bir sorun yoktur umarim?
Hoş buldum:)Herkese iyi haftalar, hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?