Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdiden geçmiş olsun beybi, öpüyorum oğluşunu da
Teşekkür ederim canısı, inşallah atlatıcak mama verdik bilemedik biz veterinerle konuştuk bu akşam bırakıcaz sabah kısırlaştırıcaklar akşamına alıcaz hem gözetim altında olur evde yalnız kalmaz dediler yine de aklım hep yavrumda

Valla bilince anlıyorlar benimki bazen görüyor testleri diyo o gebelik testimi yok diyorum ovi testi he ovulasyon testi diyor nerden öğreniyor bilmiyorum valla :) dunde diyor bune iki de bi sayfanın rengi değişiyor
Saklayamadım ki sipariş verdim 2 ay önce 50 tane bunlar ne dedi söyledim amacını sordu anlattım derken bi baktım adam benle süreç yaşıyor :) Kız biliyorlar her şeyi eve gidince kızlardan hayırlı haber var mı diyor size dua ediyormuş

Kısırlaştırma konusu karışık kızlar ya ben evlenmeden önce kedim vardı annem vermedi evlenince 10 yaşında, onu ta kalu bela zamanında kısırlaştırdık topları hiç yok. Şimdiki sistemde de galiba testise yarım santimlik kesi atıp sadece içini boşaltıyorlar H E dombili_xl

Kızlar bayanlar için macun varmış. Macun hane diye bi site instag da herkes övüyor kullanan oldu mu aranızda

Benımkiler boşaltımıs canım geldiğinde testislerinde dikiş vardı . Şuan burusuk küçücük testisleri var

Hamilelikten önce kaçtı kuzum :)
57 :)

Gebelik için kullanılıyormuş bu bilinen kürlerin karışımı
Dengeli ve sağlıklı beslenin
Jinekolojik muayeneden geçin
Doktor tavsiyesiyle folik aside baslayin
Doğurgan gunlerinizi takip edin
Tam kan ve idrar tahlili yaptırın
İnsanların sırf para kazanmak için Instagram ortamında satışını yaptığı bir şeyin fayda sağlayacağına inanmiyorum

Bana üroloji uzmanı tam tersine bol yürüyüş önerdi canım, enfeksiyonu engellemek için, kanaması, düşük riski olmayanlar için doktor sakıncalı demediyse faydalı bile
Zor esimi alistirmistim annem aradi 12. Hafta bitmeden yuruyuse gitme dedi bende tamam dedim doktor bana bir risk var demedi ama annem engel oldu sagolsun

Benımkiler boşaltımıs canım geldiğinde testislerinde dikiş vardı . Şuan burusuk küçücük testisleri var

57 :)
Ben kilo aldın sanmistim tabi uskufra edince zayıflamışsındır:) bekarken 48 kiloydum boyda 165 olunca kilo almak için baya çaba sarfediyordum mamalar vs alamadım:) şimdi 8 ay oldu evleneli 53 kilo olmuşum farkında bile değilim şimdi de daha da artar diye korkuyorum bide çok düzensiz aldım yüzüm govdem vs hala çok zayıf basenler ve popom çıkmış

Ben hep 55 -50 arası gidip geldim :)
Hiç kilo alayım derdimde olmadı ne elime geçerse yedim :)
İlk gebeliğimde de çok vermiştim .
Ben yemeye başlayım hedefim 100

Ben hep 55 -50 arası gidip geldim :)
Hiç kilo alayım derdimde olmadı ne elime geçerse yedim :)
İlk gebeliğimde de çok vermiştim .
Ben yemeye başlayım hedefim 100
Bende çok yerdim devamlı kilo alsam keşke derdim şimdide öyleyim ne istersem yiyorum çok şükür :) Birazda genetik tabi ben halalarimla annemle ablamla aynı beden giyiyorum bilmiyorum artk hamile olunca çok mu şişerim

Bizde kimse bnm gibi değil :)
Hamilelikte hepsi kilo aldı bnde bu konuda onlara çekmişssem geçmiş olsun

Merhaba, gayet iyi değeriniz, kaç yaşındasınız bilmiyorum tabi, benimki de 2.07çıkmıştı birkaç ay önce
30 yaşındayım 1,5 yıldır deniyoruz 2 kere çatlatma iğnesi denedik olmadı amh hiç bakılmamıştı doktor ailende erken menopoz var mı falan diyince baya tedirgin oldum neyseki değer normalmiş.. sebepsiz bizimkisi

ben kullandım canım yumurtlama günümü öne çekti ve önce Allah'in izniyle sonra da ondan mı bilmem hamile kaldım ama kimyasal oldu
Kullananlarda hep olumlu yorum yapmış bir de onu denemek istiyorum çünkü bir problem yok ama nasip demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…