- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
Teşekkür ederim canısı, inşallah atlatıcak mama verdik bilemedik biz veterinerle konuştuk bu akşam bırakıcaz sabah kısırlaştırıcaklar akşamına alıcaz hem gözetim altında olur evde yalnız kalmaz dediler yine de aklım hep yavrumdaŞimdiden geçmiş olsun beybi, öpüyorum oğluşunu da
Saklayamadım ki sipariş verdim 2 ay önce 50 tane bunlar ne dedi söyledim amacını sordu anlattım derken bi baktım adam benle süreç yaşıyor :) Kız biliyorlar her şeyi eve gidince kızlardan hayırlı haber var mı diyor size dua ediyormuşValla bilince anlıyorlar benimki bazen görüyor testleri diyo o gebelik testimi yok diyorum ovi testi he ovulasyon testi diyor nerden öğreniyor bilmiyorum valla :) dunde diyor bune iki de bi sayfanın rengi değişiyor
Hamilelikten önce kaçtı kuzum :)53 kilo olmuşum
Hedefim 100 olmaktan düşüyor
Karışımlar ne ise yariyomusKızlar bayanlar için macun varmış. Macun hane diye bi site instag da herkes övüyor kullanan oldu mu aranızda
Gebelik için kullanılıyormuş bu bilinen kürlerin karışımıKarışımlar ne ise yariyomus
Benımkiler boşaltımıs canım geldiğinde testislerinde dikiş vardı . Şuan burusuk küçücük testisleri varKısırlaştırma konusu karışık kızlar ya ben evlenmeden önce kedim vardı annem vermedi evlenince 10 yaşında, onu ta kalu bela zamanında kısırlaştırdıktopları hiç yok. Şimdiki sistemde de galiba testise yarım santimlik kesi atıp sadece içini boşaltıyorlar H E dombili_xl
57 :)Hamilelikten önce kaçtı kuzum :)
Dengeli ve sağlıklı besleninGebelik için kullanılıyormuş bu bilinen kürlerin karışımı
Tesekkur ederim canim bende iyiyim cok sukur toparlandin mi biraz?çok şükür canım sizler nasılsınız
Zor esimi alistirmistim annem aradi 12. Hafta bitmeden yuruyuse gitme dedi bende tamam dedim doktor bana bir risk var demedi ama annem engel oldu sagolsunBana üroloji uzmanı tam tersine bol yürüyüş önerdi canım, enfeksiyonu engellemek için, kanaması, düşük riski olmayanlar için doktor sakıncalı demediyse faydalı bile
Tesekkur ederim canim bende iyiyim cok sukur bebekte iyi. Uzun zamandir yoktu acaba bir sorun mu var dedim iyi cok sukur bir sorun yokmus.Hoş buldum canım sorun yok şükür çok yoğundum sadece :)
Sen nasılsın bebiş nasıl?
Ben kilo aldın sanmistim tabi uskufra edince zayıflamışsındır:) bekarken 48 kiloydum boyda 165 olunca kilo almak için baya çaba sarfediyordum mamalar vs alamadım:) şimdi 8 ay oldu evleneli 53 kilo olmuşum farkında bile değilim şimdi de daha da artar diye korkuyorumBenımkiler boşaltımıs canım geldiğinde testislerinde dikiş vardı . Şuan burusuk küçücük testisleri var
57 :)
Ben hep 55 -50 arası gidip geldim :)Ben kilo aldın sanmistim tabi uskufra edince zayıflamışsındır:) bekarken 48 kiloydum boyda 165 olunca kilo almak için baya çaba sarfediyordum mamalar vs alamadım:) şimdi 8 ay oldu evleneli 53 kilo olmuşum farkında bile değilim şimdi de daha da artar diye korkuyorumbide çok düzensiz aldım yüzüm govdem vs hala çok zayıf basenler ve popom çıkmış
Bende çok yerdim devamlı kilo alsam keşke derdim şimdide öyleyim ne istersem yiyorum çok şükür :) Birazda genetik tabi ben halalarimla annemle ablamla aynı beden giyiyorumBen hep 55 -50 arası gidip geldim :)
Hiç kilo alayım derdimde olmadı ne elime geçerse yedim :)
İlk gebeliğimde de çok vermiştim .
Ben yemeye başlayım hedefim 100
Bizde kimse bnm gibi değil :)Bende çok yerdim devamlı kilo alsam keşke derdim şimdide öyleyim ne istersem yiyorum çok şükür :) Birazda genetik tabi ben halalarimla annemle ablamla aynı beden giyiyorumbilmiyorum artk hamile olunca çok mu şişerim
30 yaşındayım 1,5 yıldır deniyoruz 2 kere çatlatma iğnesi denedik olmadı amh hiç bakılmamıştı doktor ailende erken menopoz var mı falan diyince baya tedirgin oldumMerhaba, gayet iyi değeriniz, kaç yaşındasınız bilmiyorum tabi, benimki de 2.07çıkmıştı birkaç ay önce
ben kullandım canım yumurtlama günümü öne çekti ve önce Allah'in izniyle sonra da ondan mı bilmem hamile kaldım ama kimyasal olduKızlar bayanlar için macun varmış. Macun hane diye bi site instag da herkes övüyor kullanan oldu mu aranızda
sonuçlarımız çıkarsa daha iyi toparlancam canım Allah'ın izniyleTesekkur ederim canim bende iyiyim cok sukur toparlandin mi biraz?
Kullananlarda hep olumlu yorum yapmış bir de onu denemek istiyorum çünkü bir problem yok ama nasip demek kiben kullandım canım yumurtlama günümü öne çekti ve önce Allah'in izniyle sonra da ondan mı bilmem hamile kaldım ama kimyasal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?