Saydıklarınızın hepsini yaptırdım zaten. Folik asit dediğiniz şeyde ilaç sonuçta kullandım da. Hem burada herkes soğan kürü hayıt tohumundan vs. bahsediyor. Bunun onlardan ne farkı var hem sağlık bakanlığı onayı da varDengeli ve sağlıklı beslenin
Jinekolojik muayeneden geçin
Doktor tavsiyesiyle folik aside baslayin
Doğurgan gunlerinizi takip edin
Tam kan ve idrar tahlili yaptırın
İnsanların sırf para kazanmak için Instagram ortamında satışını yaptığı bir şeyin fayda sağlayacağına inanmiyorum
Canım benim Allah razı olsun dualarında unutma inşaallahTesekkur ederim canim bende iyiyim cok sukur bebekte iyi. Uzun zamandir yoktu acaba bir sorun mu var dedim iyi cok sukur bir sorun yokmus.
Yapacaksan kan testi yaptır bence hiç idrar testi ile uğraşma bende pco luyum tedavi ile hamile kaldım ve idrar test inde çıkmamıştı. Çok ağlamıştım. Kan testinde çıkınca çok şaşırmıştımKızlar benimde 6 günüm geçiyor genelde 3-4 gun gecer zaten ama bel ağrısı ve halsizlik beni mahvediyo bide pcosluyum sizce test yapayım mı bekleyeyim mi
Benide eklerseniz sevinirim ☺ bat 27 martAy gidem pc den girem listeye çeki düzen verem
Ay gidem pc den girem listeye çeki düzen verem
senıde eklıcegım gunu heyecanla beklıyorum :)
tmmdır canım eklıyorum . Uğurlu gelsın ınsallahBenide eklerseniz sevinirim ☺ bat 27 mart
Ay insallahtmmdır canım eklıyorum . Uğurlu gelsın ınsallah
Beni de ekle listeyeAy gidem pc den girem listeye çeki düzen verem
1 saat çok canım bana göre.Canim sana birsey sorucam ben 11.haftaya girdim yuruyus yapiyordum gunde 1 saat annem bekle simdi yuruyuse gitme sakincali olabilir dedi sence bir sorun olur mu ki?
Ay ordaki ikinci cizgi mi
Cikmaz canim daha cok erken . Negatif ciksada belki yanlis olurKızlar yumurtlamanın üzerinden sadece 6 gün geçti eğer yarın kanda baktırsam çıkar mı ya çok kötü grip olmuşum ilaçta alamıyorum korkudan
Saklayamadım ki sipariş verdim 2 ay önce 50 tane bunlar ne dedi söyledim amacını sordu anlattım derken bi baktım adam benle süreç yaşıyor :) Kız biliyorlar her şeyi eve gidince kızlardan hayırlı haber var mı diyor size dua ediyormuş
Aynen değeriniz gayet iyi, onu bana da sormuştu doktor, sonra ama rezerviniz iyi demişlerdi30 yaşındayım 1,5 yıldır deniyoruz 2 kere çatlatma iğnesi denedik olmadı amh hiç bakılmamıştı doktor ailende erken menopoz var mı falan diyince baya tedirgin oldumneyseki değer normalmiş.. sebepsiz bizimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?