Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saydıklarınızın hepsini yaptırdım zaten. Folik asit dediğiniz şeyde ilaç sonuçta kullandım da. Hem burada herkes soğan kürü hayıt tohumundan vs. bahsediyor. Bunun onlardan ne farkı var hem sağlık bakanlığı onayı da var

Kızlar benimde 6 günüm geçiyor genelde 3-4 gun gecer zaten ama bel ağrısı ve halsizlik beni mahvediyo bide pcosluyum sizce test yapayım mı bekleyeyim mi

Kızlar benimde 6 günüm geçiyor genelde 3-4 gun gecer zaten ama bel ağrısı ve halsizlik beni mahvediyo bide pcosluyum sizce test yapayım mı bekleyeyim mi
Yapacaksan kan testi yaptır bence hiç idrar testi ile uğraşma bende pco luyum tedavi ile hamile kaldım ve idrar test inde çıkmamıştı. Çok ağlamıştım. Kan testinde çıkınca çok şaşırmıştım

Canim sana birsey sorucam ben 11.haftaya girdim yuruyus yapiyordum gunde 1 saat annem bekle simdi yuruyuse gitme sakincali olabilir dedi sence bir sorun olur mu ki?
1 saat çok canım bana göre.
Benimde hiç düşük riskim olmazdı ama dr lar hep uzun yürüyüşleri yasaklardı. Yarım saatten fazla yürüme derdi. 3.aydan sonra serbest ama. 4.ayda da gebe pilatesine başlamıştım ben.
Oy maşallah ya 3.ayı doldurmaya az kalmışş

Allah razı olsun aynen valla araştırıyorlar heralde bize belli etmiyorlar ama benimkide diyor erkekler klubu yokmu bende üye olcam

Aynen değeriniz gayet iyi, onu bana da sormuştu doktor, sonra ama rezerviniz iyi demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…