İyiyim canım, çok şükür uğraşıyoruz, sen nasılsın oğluşun nasılHoş buldum:)
Nasılsın? Bebişle nasıl gidiyor?
Kesinlikle katılıyorumDengeli ve sağlıklı beslenin
Jinekolojik muayeneden geçin
Doktor tavsiyesiyle folik aside baslayin
Doğurgan gunlerinizi takip edin
Tam kan ve idrar tahlili yaptırın
İnsanların sırf para kazanmak için Instagram ortamında satışını yaptığı bir şeyin fayda sağlayacağına inanmiyorum
Var sanki
Sağlık Bakanlığı onayı nasıl var, eczanede satılan gıda takviyeleri/vitaminlerde bile Tarım Bakanlığı onayı var sadece, sizin bedeniniz sizin kararınız sonuçta, haddimi aşmak istemem, ama bitkisel herşey de fayda getirmez, kişiden kişiye değişir getireceği fayda ya da zarar, hiç akla zararlı olduğu gelmeyecek bal, tarçın, çörekotu bile kimilerinde kist yapıyor, incirin fazlası prolaktini yükseltiyor.Saydıklarınızın hepsini yaptırdım zaten. Folik asit dediğiniz şeyde ilaç sonuçta kullandım da. Hem burada herkes soğan kürü hayıt tohumundan vs. bahsediyor. Bunun onlardan ne farkı var hem sağlık bakanlığı onayı da var
Ay var canım, heyecanlandım
Hoşgeldin beybiNasılsınız kızlar? Ne zamandır gelemiyodum yoğun geçti 3 4 gün. Var mı güzel haberler ? :)
Sağlık Bakanlığı'nın haberi var mı bundan acaba?saçma sapan zayıflama hapları ve caylariyla kaç kişi öldü bu ülkede.sogan dediğiniz doğal zaten.kaldi ki hiç soğan ruketmeyen ama çocuğu olan cok tanıdığım var.Saydıklarınızın hepsini yaptırdım zaten. Folik asit dediğiniz şeyde ilaç sonuçta kullandım da. Hem burada herkes soğan kürü hayıt tohumundan vs. bahsediyor. Bunun onlardan ne farkı var hem sağlık bakanlığı onayı da var
BilmiyorumAy ordaki ikinci cizgi mi
Var sanki☺
Ben heyecanlanamıyorum ama bence test yanıltıyorAy var canım, heyecanlandım
Saydıklarınızın hepsini yaptırdım zaten. Folik asit dediğiniz şeyde ilaç sonuçta kullandım da. Hem burada herkes soğan kürü hayıt tohumundan vs. bahsediyor. Bunun onlardan ne farkı var hem sağlık bakanlığı onayı da var
Bende zaten fikir almak için yazdım kullanıp fayda gören olmuş mudur diyeSağlık Bakanlığı onayı nasıl var, eczanede satılan gıda takviyeleri/vitaminlerde bile Tarım Bakanlığı onayı var sadece, sizin bedeniniz sizin kararınız sonuçta, haddimi aşmak istemem, ama bitkisel herşey de fayda getirmez, kişiden kişiye değişir getireceği fayda ya da zarar, hiç akla zararlı olduğu gelmeyecek bal, tarçın, çörekotu bile kimilerinde kist yapıyor, incirin fazlası prolaktini yükseltiyor.
Nasılsınız kızlar? Ne zamandır gelemiyodum yoğun geçti 3 4 gün. Var mı güzel haberler ? :)
Kan testi vermelisin❤Ben heyecanlanamıyorum ama bence test yanıltıyor
Sağlık Bakanlığı'nın haberi var mı bundan acaba?saçma sapan zayıflama hapları ve caylariyla kaç kişi öldü bu ülkede.sogan dediğiniz doğal zaten.kaldi ki hiç soğan ruketmeyen ama çocuğu olan cok tanıdığım var.
SiZde bir sıkıntı yoksa eşiniz de bir kontrolden geçsin .onda da yoksa doğru zamanı değildir belki de.ya da son çare aşılama,tüp bebekTarım bakanlığıdır yanlış hatırlıyor olabilirim. Ayrıca evet zamanı değildir belki nasipten öteye yol yok ama elimizden geleni de yapmak gerek. Ben sadece fikir almak istedim fayda gördüm yazanda olmuş. Görüşünüz için teşekkürler yine deSağlık Bakanlığı'nın haberi var mı bundan acaba?saçma sapan zayıflama hapları ve caylariyla kaç kişi öldü bu ülkede.sogan dediğiniz doğal zaten.kaldi ki hiç soğan ruketmeyen ama çocuğu olan cok tanıdığım var.
SiZde bir sıkıntı yoksa eşiniz de bir kontrolden geçsin .onda da yoksa doğru zamanı değildir belki de.ya da son çare aşılama,tüp bebek,evlat edinme gibi ihtimalleri degerlendirebilirsiniz.
O zmn ben mecbur adet günümü beklim en iyisi o zaman 10 gün geçmiş oluyorCikmaz canim daha cok erken . Negatif ciksada belki yanlis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?