Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar. Bu ovulasyon testleri ne kadar pahalı ya gebelik testlerimi AliExpress ten getirttim yoldalar bakalım nasıl çıkacaklar. Bat 10 Mart gelecek ay başlıyorum denemelere
bende 20 tane ovu testi ve 2 erken gebelik testiyle birlikte 35 e sipariş etmiştim

İyi akşamlar kızlar. Bu ovulasyon testleri ne kadar pahalı ya gebelik testlerimi AliExpress ten getirttim yoldalar bakalım nasıl çıkacaklar. Bat 10 Mart gelecek ay başlıyorum denemelere
Siz yurtdışında mıydınız? Labo marka olanların tanesi 1 lira civarına geliyor burada aslında toplu alındığında internetten

Kızlar oğlumu bıraktım veterinere gece kalmasına gönlüm razı olmadı çok ağladı yavrum, 8 buçukta alıcam yakın bir cafeye oturdum şimdi eşimi bekliyorum ağladım ağlayacağım çok kötü oldum

Üzme canım kendini sen, hemen hallolur geçer bunlar, Rabbim çaresiz dert, hastalık vermesin, o zaman çok çaresiz kalıyor insan

Üzme canım kendini sen, hemen hallolur geçer bunlar, Rabbim çaresiz dert, hastalık vermesin, o zaman çok çaresiz kalıyor insan
Amin kuzum benim Bir anda koluma sarılıp ağlayınca zor bıraktım çıktım veterinerden of of

Ama sanki fotoğrafta daha belirgin çıktı normalde öyle belirgin değil gibi ışığın altında belli oluyor
Kuzum ışık mışık var valla, 2 ay önce ben led ışıkla baksam da çıkmıyordu dua et inşallah vardır tekrarla testi

Hemen iyileşecek bak inşallah göreceksin, bizimki ertesi günü dolaplara tırmanıodu tutamadık
İnşallah dombilim, iyi ki varsın. Evlat gibi oluyorlar inan ki canım oğlum inşallah hemencik atlatır elimi kolumu ısırsın yine hiç kızmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…