- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
Aynen beklemelisin canim ☺O zmn ben mecbur adet günümü beklim en iyisi o zaman 10 gün geçmiş oluyor
bende 20 tane ovu testi ve 2 erken gebelik testiyle birlikte 35 e sipariş etmiştimİyi akşamlar kızlar. Bu ovulasyon testleri ne kadar pahalı ya gebelik testlerimi AliExpress ten getirttim yoldalar bakalım nasıl çıkacaklar. Bat 10 Mart gelecek ay başlıyorum denemelere
Grip beni çok zorluyor ya ne gece ne de gündüz yatabiliyorum doğal olarak ne kullanabilirim acabaAynen beklemelisin canim ☺
Siz yurtdışında mıydınız? Labo marka olanların tanesi 1 lira civarına geliyor burada aslında toplu alındığında internettenİyi akşamlar kızlar. Bu ovulasyon testleri ne kadar pahalı ya gebelik testlerimi AliExpress ten getirttim yoldalar bakalım nasıl çıkacaklar. Bat 10 Mart gelecek ay başlıyorum denemelere
Ihlamur ya da nane limon canim.baska bisey yokGrip beni çok zorluyor ya ne gece ne de gündüz yatabiliyorum doğal olarak ne kullanabilirim acaba
İnşallah değildir canım yaayanlış bir test işte
Yarın bi tekrarla sen canımyanlış bir test işte
Hiç umudum yok test hatalı gibime geliyor canım bakalım hayırlısıİnşallah değildir canım yaa
Üzme canım kendini sen, hemen hallolur geçer bunlar, Rabbim çaresiz dert, hastalık vermesin, o zaman çok çaresiz kalıyor insanKızlar oğlumu bıraktım veterinere gece kalmasına gönlüm razı olmadı çok ağladı yavrum, 8 buçukta alıcam yakın bir cafeye oturdum şimdi eşimi bekliyorum ağladım ağlayacağım çok kötü oldum
Evet yarın kalkar kalkmaz yapıcam yazarım inşaallahYarın bi tekrarla sen canım
bunu görmeyen de ne bileyim
Ama sanki fotoğrafta daha belirgin çıktı normalde öyle belirgin değil gibi ışığın altında belli oluyorTopiğin en kör hatunu olarak ben bile gördüm ay hadi inşallahCanm oglmmm
Amin kuzum benimÜzme canım kendini sen, hemen hallolur geçer bunlar, Rabbim çaresiz dert, hastalık vermesin, o zaman çok çaresiz kalıyor insan
Hemen iyileşecek bak inşallah göreceksin, bizimki ertesi günü dolaplara tırmanıodu tutamadıkAmin kuzum benimBir anda koluma sarılıp ağlayınca zor bıraktım çıktım veterinerden of of
Ayy kıyamamKızlar oğlumu bıraktım veterinere gece kalmasına gönlüm razı olmadı çok ağladı yavrum, 8 buçukta alıcam yakın bir cafeye oturdum şimdi eşimi bekliyorum ağladım ağlayacağım çok kötü oldum
Kuzum ışık mışık var valla, 2 ay önce ben led ışıkla baksam da çıkmıyorduAma sanki fotoğrafta daha belirgin çıktı normalde öyle belirgin değil gibi ışığın altında belli oluyor
bunu görmeyen de ne bileyiminsallah yanıltmıyodur
İnşallah dombilim, iyi ki varsın. Evlat gibi oluyorlar inan ki canım oğlum inşallah hemencik atlatır elimi kolumu ısırsın yine hiç kızmayacağımHemen iyileşecek bak inşallah göreceksin, bizimki ertesi günü dolaplara tırmanıodu tutamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?